ne izlazi iz glave...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
change

ne izlazi iz glave...

Post Postao/la change » 25 lis 2007 12:50

ovaj, probat cu biti kratka i istaknuti samo ono kaj me muci. dakle, trenutno sam u takvom sranju, grozota, i nikako da se izvucem...necu duljiti o tome kako,zašto,kad..al ostavila me...njeno opravdanje je bilo, da jednostavno nema vise one strasti, i recenica koja me totalno ubila, jest da se njoj ipak svidaju decki,bla,bla...mislim, znala sam ja da nije homo, dapace mogla bih reci da nije cak ni bi...zakaj se napalila na mene, neznam...al,opet napominjem bitno, totalno me zaludila, dala sam se cijela, jer takva u ljubavi jesam.a sad boli...ne malo, ne osrednje, bol do ludila....i traje to vec neko vrijeme.al problem je u tome da je ja jednako jako zelim, volim....okolnosti su takve da se vidamo svaki dan, ostale smo u super odnosima...zapravo,ja u tihoj patnji...kad izlazim, najrade izadem s njom...totalna pogreska, znam...al, bez nje cijela vecer mi je totalna praznina...mislim, i ovako mi je zivot trenutno cista depresija...i samo kad je vidim, i samo kad me zagrli, jedini su trenuci dok se osjecam bar malko zivom...nekako uvijek se nadam...ne znam, dal ste i vi to osjecale, al uvijek polazes nesto u nadu...e sad pliz, savjetujte me...kako da zaboravim ono kaj smo imale, kak da izbacim iz glave nju kao osobu koju volim na nacin kojim je volim, kak da se pomirim s time da je to zavrsena stvar...bojim se da vrijeme nije to koje ce pomoci....jer je vidam svakodnevno, a to se ne moze promijeniti...kako da u njoj vidim samo frendicu, i kako da ne poludim kad je decki bare, a ona svojim zavodnickim, slatkim smijeskom uziva u tome..

cvetka
nerealizirani potencijal
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la cvetka » 25 lis 2007 13:02

uf, sretno :o
my only fear of death is coming back reincarnated...

Zbela Lokwa

Post Postao/la Zbela Lokwa » 25 lis 2007 13:11

cvetka je napisao/la:uf, sretno :o
Baš. Brijem da ti samo vrijeme može pomoći usprkos tome što ju konstantno viđaš. Koliko kužim, nit ne želiš ju prestat viđat. Dakle vrijeme plus sva ta bol kroz koju ćeš proć dok nekak ne otupiš, počneš se smijat s drugim ženama, i lagano, puževim korakom kreneš dalje... Gadan proces. :o

walkabout

Post Postao/la walkabout » 25 lis 2007 13:12

tocno znam o cemu pricas... naravno, kod mene je prica malo drugacija, al osjecaji su isti...

i bez obzira sto si napisala da mislis da vrijeme nece pomoci jer je vidjas i dalje.. vjeruj mi, to je jedina stvar koja je na tvojoj strani. desit ce se nesto sto ce potaknuti onaj "klik" i krenut ces dalje.

znam da sad sve izgleda beznadezno, ali bol i tuga zahtijevaju svoje vrijeme, taj dio se ne moze preskociti.

sto se mene tice, bez obzira na sve, nije mi zao nijedne sekunde, u zivotu nemam regrets takve vrste. i da me neko vrati u proslost, sigurno bi opet sve napravila isto.

mozda bi ipak bilo bolje da se ne vidjate toliko, samoj sebi time cinis lose..

Ameli

Post Postao/la Ameli » 25 lis 2007 15:50

ola...ja ne bi ni smjela nista pisati na ovu temu,ali "AKO" smijem samo slozit se sa zadnjom recenicom,moje prethodnice..napravi korak nazad,jer vjerujem da ona zna da ti patis za njom(a jos gore,da joj to imponira)..vidi sta ce se desit kad se koliko-toliko odmaknes :roll:

jabooka

Post Postao/la jabooka » 25 lis 2007 16:15

Zadnji dio tvojeg posta podsjetio me na:

Kako te slijede pogledi
Kako se lijepe po tebi
Cijelim tijelom uživaš
Misliš da ne vidim.....

Grozna situacija. U svakom slucaju bi mozda malo pomoglo da se maknes od svega....ali ako nije moguce. ne znam
Okupiraj si vrijeme i gledaj da si sto manje u njenoj blizini.
Ako si sposobna za neku jednonocnu avanturu. mozda bi ti neki dobar sex. pomogao u osjecaju da si ziva i bez nje. a mozda i ne.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

lunalestat

Post Postao/la lunalestat » 25 lis 2007 16:27

....Ne bih ti se volila u koži naći.... Prošla sam jednom.... "izliječena" san već godinu dana, a bolovala sam skoro 3... i to sa zastrašujućim simptomima koji su ze odražavali u svim aspektima mog života..jer nisam vidjela svrhu vlastite egzistencije bez nje... vrijeme je to koje kap po kap isisava bol iz srca i skida povez s očiju.. Moj ti je savjet (iako si rekla da je to nemoguć), da se prestaneš hraniti mrvicama pažnje i vrenena koje ti posvečuje... (a sama si rekla da se ti daješ 100%)... a viruj mi da ti ih posvećuje iz čistog koristoljublja.....-ovako nekako ide njen tijek misli (više ili manje svijestan)---ona me voli,vene za mnom i učinit će sve za mene...pošto sam joj dala do znanja kako stvari stoje,neču ispast loša ako zavodim/ljubim se/seksam etc. s drugim ljudima...to je moje pravo...al znam da na nju i snjom uvjek mogu raćunati...jer me voli......
Dakle-iz trenutaka koje provedeš s njom, zagrljaja koji njoj ne znače ništa a tebe čine živom...ti izlaziš kao apsolutna gubitnica..... I ne nadaj se čudu...jer se neče dogodit.... barem ne u svrhu ljubavi...u svrhu iskorištavanja-da-...ali time i dalje gubiš...
s vremenom, kako će u tvom srcu biti manje boli i moći češ jasnije vidjet njene mane (prestat češ je idealizirat)...a ujedno i svoje vrline (prije svega svoju predanost u ljubavi) shvatit ćeš da te nije ni vridna.... jer šta je 0'000001% naspram 100%....
i bit ćeš spremna za nove pobjede....kad ti u život, savim neočekivano ušeta ženica sa velikim srcem kao što je tvoje.....
sve ovo sad ti se može činit totalno glupo..daleko..nemoguće...al imaj vijere.. ne u nju..već u SEBE....

pusa
luna

change

Post Postao/la change » 25 lis 2007 19:45

eto vec ovo kaj velite mi puno znaci, jer sama tesko uvidam da stvari zapravo tako stoje...i iskreno nakon kaj sam procitala ovo, bolje se osjecam...jer sve je samo po onome principu da ljubav i razum nikako ne idu zajedno...totalno se slazem...
i luna sve ovo, je istina...istina koju ja ne zelim prihvatiti...odnosno bojim se priznati samoj sebi u kakvoj sam situaciji...
i da, definitivno ne zalim ni za cime...zaljubila sam se totalka...uzivala tih nekoliko mjeseci...iskusila neko savrsenstvo...
kakvi su bili njeni osjecaji, ne znam ni danas...al tolko jaki zasigurno ne...u nekim trenucima mozda i jesu, al nije to bilo duboko u njoj...
moglo bi se jos tu puno raspravljati,al reci cu sada prvi puta, NIJE VRIJEDNO TRUDA...
thnx, svaki novi savjet je dobrodosao...ipak ste iskusnije, a ja sam se eto opekla ovako prvi puta...

leelooo

Post Postao/la leelooo » 26 lis 2007 00:41

he,nekog lijeka i nema..prvu ljubav i prvu bol ces pamtiti vjecno,i ostat ce u tebi zauvijek.
savjete ti nitko nemoze dat jer si ti ta koja mora odluciti stat na kraj svemu tome..a to ce donijeti vrijeme..glupo zvuci da,al patiti ces dok god sama sebi ne kazes dosta..
drz se
Darling, I can't get enough of your love babe
Girl, I don't know, I don't know, I don't know why
I can't get enough of your love babe
Oh no, babe

moonsorrow

Post Postao/la moonsorrow » 02 stu 2007 19:22

aaa teško teško...been there before...i još sam negdje.
i uvijek se vraća
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)

Ja_bu_CICA

Post Postao/la Ja_bu_CICA » 03 stu 2007 12:14

Hebote, kolko nas ima...

fresh sam u borbi sa sobom i u zaboravljanju NJE. Prije mjesec dana mi je rekla da je izgubila partnerske emocije prema meni. Da me postuje kao osobu i cijeni ali da nema osjecaja. Kaze, kao kad gledas osobu na TVu, pametna, zgodna ali to ti je sve. Ono.... ful utjesno :P

Moja situacija je bila da sam se preselila u njen grad gdje nisam imala NIKOGA osim NJE. Tako da sam se tu i tamo nalazila na kavi s njom i bilo mi je koliko lijepo, tako i kasnije tesko, jer sam je gledala kako joj uopce ne falim, normalno funkcionira i zabavlja se. Nije da joj nisam zeljela srecu i da joj ne zelim srecu, nego mi je bilo krivo sto ta sreca joj nisam ja. No sama sam si tada bila zacrtala da cu se tu i tamo naci s njom jer mi je falio netko da popricam i podruzim se koliko god da mi poslije druzenja s njom na kavi bude tesko.
U iznajmljenoj sobi nisam imala nista pa sam blejala u strop, vrtila sve i svasta 100 na sat, malo citala, prosetala... saaama i cekala da odradim svoj dogovor sa gazdama na poslu i da se vratim doma.
Sada kako vrijeme odmice, sve mi je lakse jer se ne vidjamo, nisam u okruzenju gdje je ona i gdje sam sve bila s njom. Jos je nisam prezalila i jos ce mi trebati da je prezalim, ali ti osjecaji ce mi se znam polako transformirati u prijateljstvo jer si nas daljnji odnos zelimo takvim stvarati.
Polako iz dan u dan se da kazem muke smanjuju. Prvo sam plakala i bilo mi je tesko svaki dan, potom svaki drugi dan, pa treci, pa sad cekam da pocne biti tjedan, pa mjesec i vrijeme cini svoje.
Kada sam dosla doma krsile su me banalne stvari, kao npr. njene SMS poruke koje sam si bila stavila na komp, pa sam ih isla citati, napravila sam gresku nad greskama i pocela cmizdriti za onim sto smo imale i sto mi je davala, kad sam vidjela kako sam glupa i zasti si to radim sa zgasila komp. Potom nes ti za vraga , drugi ili treci dan kad sam se malo stabilizirala, ostavila sam komp da radi i kada sam se vratila desktop mi je poceo vrtiti bacground slike na kojoj je bila ONA! U 3PM! sve sam ih pobrisala isti cas.
Nemoj se muciti, napravi sve u svojoj moci da je zaboravis. Odluci se na najtezi potez i reci joj, ako si u toj mogucnosti, da bi neko vrijeme da se ne vidjate jer ti treba da je zaboravis, ali da bi htijela ostati za kasnije u buducnosti u prijateljaksim odnosima s njom. A i ono sto ti je rekla "lunalestat" je tocno.... pametna cura.

Bob
Status: U vezi

Post Postao/la Bob » 03 stu 2007 18:27

savjetujem da se fizički udaljiš od nje na dulje vrijeme.
ovo vrijedi i za ja_bu_cica..

znam da je teško sad ali ostavila te a to znači samo jedno: ona nije bila ta.

:end of story:

nemoj ostajati u bliskim odnosima (trust me on this one)
to je najgore.

lunalestat :thumbup:
for a minute there, I lost myself..

anne
Kontakt:

Post Postao/la anne » 02 sij 2008 21:23

stvarno zajebana situacija...a da vrijeme ljeci rane...a i klin se klinom izbija budi optimisticna mozda nekog upoznas i zaboravis bivsu kad se budes najmanje nadala...pa neznan probaj se potrudit da manje izlazis s njom,potrudi se kad izades da se zabavis s prijateljima i bez nje samo se potrudi to ce za pocetak bit dovoljno samo nemoj dizat ruke od svega i sjediti doma i misliti smo na nju...to ubija...daleko od ociju daleko i od srca-pa ta teorija nekad je i upravu nazalost-vrijeme je tu kljucno kako god okrenes...
p.s. sretno.... :)

kika23
Status: Solo

Post Postao/la kika23 » 04 sij 2008 01:52

mogu vam reci da nas ima dosta!
Ostalo je još ludosti u meni,
hrabrosti za još 800 života!

Odgovorite