"PONEKAD NAĐEŠ NEVJEROVATNE STVARI NA NEOČEKIVANIM MJES
"PONEKAD NAĐEŠ NEVJEROVATNE STVARI NA NEOČEKIVANIM MJES
Do nedavno sam mislila da riječ ljubav, kojoj svi daju veliki značaj i težinu, za mene nepostoji.Pomirila sam se stim da su moju ljubav potrošili krivi ljudi, i prestala sam vjerovati i tragati za tom tajnovitom slatkom ljubavi i pomirila se da ču ostatak života provesti tužna i sama, tada se pojavila "ONA" I probudila u meni osjećaj koji je odavno bio zakopan, zaboravljen, usudim se reći i nepoznat, moj život je napokon dobio smisao, napokon znam što želim,kakva osoba ustvari jesam, i kome pripadam, a pripadam tebi anđele, samo tebi. Mrzim sekunde koje provodim bez tebe, teška su mi jutra kad se budim i tražim te pored sebe ,a ti nisi tu, zato čvrsto držim u svome srcu trenutke koje provodimo skupa, koji mi pomognu da preživim dan dok te ponovo nevidim. Zarobila si mi srce, zarobila misli, zarobila dušu... Samo na spomen tvoga imena moje srce brže zakuca, robujem tvome dodiru, tvome licu, tvome pogledu, tvome tijelu (najslađa robija,hi), želim te više od svega, svaki dan, svaki sat, svaku sekundu, želim te pored sebe... Hvala ti što si mi vratila vjeru u ljubav i što si izabrala baš mene, što si mi pokazala da sreća postoji, a ona se zove tvojim imenom. I da rezimiram i nedužim previše, ono što ti zapravo želim reći stane u par riječi, a one glase: "VOLIM TE ANĐELE NAJVIŠE NA SVIJETU".
P.S.Znam da mrziš obečanja ali nemogu da ti neobečam, da ako mi dopustiš, voljet ču te onaj mali dio vječnosti koliko traje moj život.
P.S.Znam da mrziš obečanja ali nemogu da ti neobečam, da ako mi dopustiš, voljet ču te onaj mali dio vječnosti koliko traje moj život.
- lucretia
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
ockej, ovo je neka poplava sretno zaljubljenih ili?
ono, drago mi je zbog vas, al ostavite nešto i drugima

ono, drago mi je zbog vas, al ostavite nešto i drugima
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Kontakt:
Možeš sebe potrošiti i onda ne možeš davati ljubav onakom silinom kakvom bi trebala. Treba se očistiti. Ljudi mogu biti i sasvim ok sami za sebe, ali nekad jednostavno ne funkcionirate u kombinaciji.iskra je napisao/la:..ljubav se nemože potrošiti..bez obzira na krive ljude..
Zato je nakon veza, pogotovo drugih, pametno malo napuniti baterije.
- calypso
Pa proljece je draga,ptice cvrkucu,leptirici lete,sve mirisi....lucretia je napisao/la:ockej, ovo je neka poplava sretno zaljubljenih ili?![]()
![]()
![]()
ono, drago mi je zbog vas, al ostavite nešto i drugima![]()
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."
FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION
FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION
...neslažem se s tobom, zašto živjeti u prošlosti, treba prigrliti sve što ti život pruža, ono što imaš danas čvrsto zagrlit, jel može sutra nestati, život je jedan i nema reprizu, zato smatram da trebamo uživati u malim slatkim prilikama koje nam daje...ticklebook je napisao/la:Možeš sebe potrošiti i onda ne možeš davati ljubav onakom silinom kakvom bi trebala. Treba se očistiti. Ljudi mogu biti i sasvim ok sami za sebe, ali nekad jednostavno ne funkcionirate u kombinaciji.iskra je napisao/la:..ljubav se nemože potrošiti..bez obzira na krive ljude..
- lucretia
o da, primijetihcalypso je napisao/la:Pa proljece je draga,ptice cvrkucu,leptirici lete,sve mirisi....lucretia je napisao/la:ockej, ovo je neka poplava sretno zaljubljenih ili?![]()
![]()
![]()
ono, drago mi je zbog vas, al ostavite nešto i drugima![]()
We serve an old moan in a dry season
-
FofL
Oh, baš si to lijepo napisala. Tako nekako se i ja ovih dana osjećam
Naučila uživati u svakom trenutku, vječno zahvalna svojoj anđelici... ne znam bi li se ovo moje moglo zvati sretna ljubav, jer nismo skupa na taj način i nikad nećemo biti... ali je nešto posebno. Iskusila sam što znači strepiti za nekoga, misliti na nečiju sreću više nego na svoju; bila sam mislila da sam zbog prijašnjih iskustava emocionalni invalid, ali eto, ipak nisam 
odbolovale mi svoje vritnjake,zaslužile smo ovo proljeće..ha,ha.želim i tebi isto..Jani je napisao/la:Oh, još jedna sretno zaljubljena.Da samo znate, vi sretno (smajić koji bljuje) zaljubljene (smajlić koji riga) koliko vas ja mrzim u ovom trenutku, ne biste se usuđivale ni prismrditi ovamo sve dok ne dobijete pošteni vritnjak.
- Jani
Primjećujem da zaljubljenost ne ide pod ruku s ironijom. Zlobnici bi rekli - ljubav je slijepa, a bome i glupa. Nego, Zbrkica, zar nismo mi sretne? Možemo se ludirat do mile volje, ah, kako je to lijepo. U stvari, kad zrelo razmislim, ove zaljubljene bi trebale biti zavidne, a ne mi.Zbrkica je napisao/la:Ajd dobro jebote pa samo sam ti zavidnaiskra je napisao/la:hej zbrkana,fuj ti u glavi.ako nemaš nešto pametnije za komentirati,odi malo prošeći,možda dobiješ inspiraciju..ili odi na gastro forum,nesumnjam da ćeš naići na neki recept koji će ti biti FUUUJJJJJ
hej jani,promijeni avatar,možda se neka i zaljubi u tebe..dovoljno ironično?..kao što vidiš,ironija,cinizam,ustvari je bezobraznost..a tome sam bila i previše izložena zadnjih godinu dana..da,sretna sam,napokon,a ti i dalje budi ironična...Jani je napisao/la:Primjećujem da zaljubljenost ne ide pod ruku s ironijom. Zlobnici bi rekli - ljubav je slijepa, a bome i glupa. Nego, Zbrkica, zar nismo mi sretne? Možemo se ludirat do mile volje, ah, kako je to lijepo. U stvari, kad zrelo razmislim, ove zaljubljene bi trebale biti zavidne, a ne mi.Zbrkica je napisao/la:Ajd dobro jebote pa samo sam ti zavidnaiskra je napisao/la:hej zbrkana,fuj ti u glavi.ako nemaš nešto pametnije za komentirati,odi malo prošeći,možda dobiješ inspiraciju..ili odi na gastro forum,nesumnjam da ćeš naići na neki recept koji će ti biti FUUUJJJJJ
- Jani
Ironija nije bezabraznost, nego trop iliti stilska figura. A cinizam je svjetonazor koji vodi porijeklo iz jednog filozofskog pravca. Kao što se lako može primijetiti, teško da će se ijedna zaljubiti u mene u dogledno vrijeme, jednostavno sam prepametna za ljubav.hej jani,promijeni avatar,možda se neka i zaljubi u tebe..dovoljno ironično?..kao što vidiš,ironija,cinizam,ustvari je bezobraznost..a tome sam bila i previše izložena zadnjih godinu dana..da,sretna sam,napokon,a ti i dalje budi ironična...
Ne znam, ja znam da mi je za sad večinom super pošto nisam zaljubljena al kad pročitam neki post poput ovog onda postoji minuta, dvije kad sam "zavidna" u biti sretna zbog njih i s malom željom da je bar i meni tako i zato sam napisala fuj, al krivo se shvatilo očitoJani je napisao/la:Možemo se ludirat do mile volje, ah, kako je to lijepo. U stvari, kad zrelo razmislim, ove zaljubljene bi trebale biti zavidne, a ne mi.

- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Kontakt:
Oprosti, ali koliko imas godina i koliko je trajala tvoja najdulja veza?slim25 je napisao/la:...neslažem se s tobom, zašto živjeti u prošlosti, treba prigrliti sve što ti život pruža, ono što imaš danas čvrsto zagrlit, jel može sutra nestati, život je jedan i nema reprizu, zato smatram da trebamo uživati u malim slatkim prilikama koje nam daje...ticklebook je napisao/la:Možeš sebe potrošiti i onda ne možeš davati ljubav onakom silinom kakvom bi trebala. Treba se očistiti. Ljudi mogu biti i sasvim ok sami za sebe, ali nekad jednostavno ne funkcionirate u kombinaciji.iskra je napisao/la:..ljubav se nemože potrošiti..bez obzira na krive ljude..
...godina dovoljno, neču reći točno zato što smatram da ovo nije mjesto za to, ali one nisu ni važne, važno je šta kroz život prođeš i kakve pouke izvučeš iz toga, godine nisu mjerilo, netko može sa 40 biti neozbiljan i neznati šta želi od života dok netko i sa 20 zna tko je i šta želi, najdulja veza nešto više od 3 god, a sadašnja kratka za sada ali ako se mene pita učinit ču sve da traje do kraja života, jel to je to, sada znam, a sve ostalo je manje bitno, loša prošlost zaboravljena, život pred menom ide, a pored mene moja draga, i nema mjesta strahu kad znaš u srcu, glavi, duši da je to to....
...mačak...
...nedostaješ mi iako je prošlo svega par sati od kad smo se vidjeli... slatkiš, znaš šta!!!!..
...
...mačak...
...kad bi htjela ti da budeš...,
...moja ruka, moje more...,
...moja ljubav zauvijek...
...moje noći, moje zore...,
...moja sreća zauvijek...
...nedostaješ mi ti i ove noći...
...nedostaješ mi ti, tvoj smijeh, tvoj glas i oći...
...nedostaješ mi ti, a noć je duga...
...nedostaješ mi ti za san, za mir, za ljubav...
...nedostaješ mi ti...
...nedostaješ mi ti...
Poludjet ču do sutra!!! Znaš šta!!!
:cvjetic: 
...moja ruka, moje more...,
...moja ljubav zauvijek...
...moje noći, moje zore...,
...moja sreća zauvijek...
...nedostaješ mi ti i ove noći...
...nedostaješ mi ti, tvoj smijeh, tvoj glas i oći...
...nedostaješ mi ti, a noć je duga...
...nedostaješ mi ti za san, za mir, za ljubav...
...nedostaješ mi ti...
...nedostaješ mi ti...
Poludjet ču do sutra!!! Znaš šta!!!
pa je, tak sam ja jednom išla tražit miceka ispred bolnice Sestara Milosrdnica,
pred Kliniku za Psihijatriju
`A..šta tražiš??!` - tamo mi je uletila ONA, preeeedivna: plave oči, duga smeđa kosa, blijeda put poput Snjeguljice
poslala mi je kojih 50-ak opsesivno-kompulzivnih smsova gdje piše...takve stvari kakve mi nijedna još nije napisala.....zato kaj je luda, ne?
nismo se mogle ni zažvalit jer je dežurna sestra držala stražu - bila je to moja 1. platonska veza
Uglavnom, bila je ipak preluda za mene
pred Kliniku za Psihijatriju
`A..šta tražiš??!` - tamo mi je uletila ONA, preeeedivna: plave oči, duga smeđa kosa, blijeda put poput Snjeguljice
poslala mi je kojih 50-ak opsesivno-kompulzivnih smsova gdje piše...takve stvari kakve mi nijedna još nije napisala.....zato kaj je luda, ne?
nismo se mogle ni zažvalit jer je dežurna sestra držala stražu - bila je to moja 1. platonska veza
Uglavnom, bila je ipak preluda za mene
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!