Cura s faxa
-
Plague
mislim da nemam nikakve šanse kod te cure jer me ova o kojoj sam pisala uništila do temelja. i cura s faxa vjerojatno ovo neće pročitati tako da, ja sam se uzalud nadala, samo će mi bit bed ako ipak vidi i skuži koja sam... al više me nije briga za ništa... ja sam iskreno napisala, da sam ja ona meni bi stvarno bilo drago kaj me neko zamjećuje... valjda će biti bolje
-
Plague
- fajtericaa
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
sillmarien je napisao/la:damn!a baš sam htjela da bude u krivu
ovako fajti to (posredno) hrani ego, like it's not big enough![]()
je,ima ti tu acc ali rijetko dolazi. evo ja cu joj svakako rec da ima stalkera ovdje pa nek pogleda.
mozda ti se i sama javi, makar eto, u sretnoj je vezi, ali tko sam ja da tu sad pricam o moralu
cekaj,ti poznas mog psihijatra?GaMeS je napisao/la:al nitko nezna da je ona ranjiva mala dušica i da želi nešto više.![]()
ili me samo proucavas? jesi ti moj stalker?
Pa niš ja neću. Bilo bi fora da se javi. Budući da sam nova u svemu tome ( hm pa nisam baš nova više... ma uvijek ću ja bit nova ) može joj sam laskat kaj se neka cura po prvi put zagledala u nekog tko je isto lez.fajtericaa je napisao/la:mozda ti se i sama javi, makar eto, u sretnoj je vezi, ali tko sam ja da tu sad pricam o moralu
-
iwy
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
joj, kad se ja sjetim svojih početaka na faksu i jedne preljepe crnke koja me općinila...sad je moja najbolja frendica, ali i ljubavnica.
On topic: da, teško je kad se zaljubiš u nekoga, a on ti ne uzvraća osjećaje. ma naći ćeš ti nekoga tko te je vrijedan. znaš kak kažu: tko čeka, taj dočeka. budi strpljiva.
On topic: da, teško je kad se zaljubiš u nekoga, a on ti ne uzvraća osjećaje. ma naći ćeš ti nekoga tko te je vrijedan. znaš kak kažu: tko čeka, taj dočeka. budi strpljiva.
- sillmarien
oh bože, prestani dramatizirat
nemaš sad 70 godina; eventually it will happen to you to.
ne znam nit koliko imaš, ali čini mi se da si prilično mlada. ispravi me ako se varam
ovo cviljeneje ne vodi nikamo, osim u još veće samosaželjenje, a tko će te onda htjeti
ne znam nit koliko imaš, ali čini mi se da si prilično mlada. ispravi me ako se varam
ovo cviljeneje ne vodi nikamo, osim u još veće samosaželjenje, a tko će te onda htjeti
"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
backspace je napisao/la:ma joj, najradije bi se resetirala...
- fajtericaa
- Status: U braku
-
Plague
-
Plague
Jooooj ma ne zbog nje, zbog ove s kojom se borim sad. Ova cura s faxa mi je sam upala u oči a jedina opcija da prebolim sadašnju je da budem s nekim drugim i skrenem misli i sve na to osobu... Jebiga htjela sam probat, al ono, jebiga zapela sam s "sadašnjom" i problemima... A fakat sam izbirljiva, teško da će mi se još netko svidjet
Pa kako može ić na faks sa 12 godina? :?PicajzLa je napisao/la:Ma znam ja da si ti velika, ali meni je stalno negdje neki filing da ti je 15-16, sillmarien čak kaže 12. :?
Nebitno.
Bitno je da se nećeš ubit. Pogotovo ne zbog neke cure s faksa s kojom nikad nisi pričala.
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
Pa ima stimulacija raznih, al ove intelektualne nisam nešto primijetila..PicajzLa je napisao/la:Mah, ovo je pravo mjesto za genijalce, obiluje intelektualnom stimulacijom.![]()
Genijalne lezbe.
Možda si bill gates..MeaCulpa je napisao/la:grrrrr možda sam informatičarzenia je napisao/la:Da je džinijus ne bi visila na crolu..PicajzLa je napisao/la:Možda je džinijus pa je preskočila koji razred :?
- GaMeS
TI! ne javljaj se.sillmarien je napisao/la:oh bože, prestani dramatizirat![]()
I know, you want the sin without the sinner
- GaMeS
često te susrećem u gradu,al nisam tvoj stalker.fajtericaa je napisao/la:sillmarien je napisao/la:damn!a baš sam htjela da bude u krivu
ovako fajti to (posredno) hrani ego, like it's not big enough![]()
![]()
je,ima ti tu acc ali rijetko dolazi. evo ja cu joj svakako rec da ima stalkera ovdje pa nek pogleda.![]()
mozda ti se i sama javi, makar eto, u sretnoj je vezi, ali tko sam ja da tu sad pricam o moralu![]()
cekaj,ti poznas mog psihijatra?GaMeS je napisao/la:al nitko nezna da je ona ranjiva mala dušica i da želi nešto više.![]()
![]()
ili me samo proucavas? jesi ti moj stalker?![]()
i ne proučavam te. samo smo ljudi. svaka egocentrična, draga, duhovita, zgodna osoba nosi tvrdi oklop. to je samo da se zaštiti od potencijalnih napadača. don't worry. takes one to know one.
makar, ako smijem reći, ja znam sve.
i was born to understand.
i btw ako želiš , mogu te uhoditi. ali dosta sam zauzeta a ne bih htjela previše markirat sa faksa.
I know, you want the sin without the sinner