koji tip cura vas privlaci?
Re: koji tip cura vas privlaci?
Nemam nis odredjeno,bar sto se izgleda tice(iako preferiram veci ili onako pomalo kukasti nos umjesto sitnog).Mislim sve ima svoju car...prolazenje prstima kroz kratku il kroz dugu kosu,lijepo kako god okrenes.Sto se osobnosti tice ne volim kada su preiskrene(al onako da nemaju bas obzira prema nekome kome saopcavaju istinu).Volim ako su slobodoumne i ako vole citati al ovo drugo nije nesto jako bitno.Ne volim one koje se smiju ljudima na cesti...a najvise od svega ne volim kada mljackaju...na to pop***m,ave drugo mogu prozvakat...i pozeljno je dosta da jede meso i da voli filozofirat ali ne i dramatizirat..duhovitnost ne treba bit na repertoaru(mislim da sam prva i jedina kojoj ovo nije bitno) al ako joj nejde onda bi bio poseljno da se i ne trudi.
-
milkyway16
nemam bas odredeni tipp ali ako mogu birat...onda crna/smeda kosa,smede oci,zgodna po mogucnosti lijepa (mislin da se meni svida)...nemora bit ljepotica ali nemoze bit ni rugoba....i da nije sramezljiva ma i da je uz mene bi se prominila hahah,iskrena,ne glupa, itd.
- Zita
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
mhm...pa to je sve ok sto trazis
i nadam se da ces to naci!
no kad smo vec kod toga jel bi mi htjela napisat dobitne brojeve lota
fala
i nadam se da ces to naci!
no kad smo vec kod toga jel bi mi htjela napisat dobitne brojeve lota
fala
Measure of a woman is her sense of humor
ako izostavimo one normalne "prohtjeve" da je normalna (bez kartona u vrapcu),i drzi do sebe (ne treba biti ko s modne piste niti stalno sredena i nasminkana.....) onda bi prvi uvjet bio da je strastvena.jer po meni-postojanje strasti jako utjece na stavove,nacin razmisljanja.ne voim linee...
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

Što se fizičkog izgleda tiče, volim crnke i brinete. Niti jednom nisam pala na plavušu. No ne znači da ne bih bila. velim, crnke su mi nekako ufff.
vidim svi pišu nije bitno kako izgleda, bla bla, ali možete sto puta reći da to nije bitno, ali je. Osobno mi se dogodilo da mi je cura po spiki, mentalno, i na svaki drugi način bila više nego privlačna, ali što se neke fizičke kemije ticalo, jedna velika nula.Kad vidim da je ne bih mogla ni poljubiti...onda nema apsolutno nikakve šanse. Ono kad pokušavaš nekako biti iznad toga i naći barem nešto fizički privlačno, ali ništa...tako da,osobno ,izgled je bitan. Bitno mi je da ima bar nešto privlačno. Privlačno po mojim mjerilima privlačnog. Volim osobe koje imaju svoj stav, znaju što žele, kako žele i kad žele. emocionalno stabilne, vesele ( one "life sucks" bih odmah riješila jednim smith & wessonom " ). Pretjerana analiza i ljubomora, bježim glavom bez obzira...
Excuse me please while i kiss the sky...
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Kontakt:
E pa to ti je kak zatražiš od svemira, kakvu misao pošalješ - ako vjeruješ u te stvari.
Kao kad kupuješ, ne znam, krevet - nećeš doć u dućan i reć da ti treba bilo kakav krevet, nego ćeš znati točne dimenzije, izgled i druge tebi bitne elemente.

Doduše, ja tako prizivam svoj prvi miljon eura, ali nikako da mi nadođe. Možda zato kaj ne znam kak izgleda toliko novca
.
Kao kad kupuješ, ne znam, krevet - nećeš doć u dućan i reć da ti treba bilo kakav krevet, nego ćeš znati točne dimenzije, izgled i druge tebi bitne elemente.
Doduše, ja tako prizivam svoj prvi miljon eura, ali nikako da mi nadođe. Možda zato kaj ne znam kak izgleda toliko novca
- pineapple14
- Ja sam: lezbijka
Onakva kakvu sam danas vidjela u tramvaju... WOW. Žena kao iz mojih snova, a iskrcala se već na drugoj stanici!
...jedna ovakva i ništa više....

uopce nisi zahtjevna....DEFIANCE je napisao/la:...jedna ovakva i ništa više....
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

-
NiceGirl
evo ova se npr. meni ne svidja,fujjj.phos je napisao/la:uopce nisi zahtjevna....DEFIANCE je napisao/la:...jedna ovakva i ništa više....
a sta ti je tak grdo na njoj?NiceGirl je napisao/la: evo ova se npr. meni ne svidja,fujjj.
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

-
NiceGirl
jednostavno ne spada u moj tip fizicki privlacne zene.phos je napisao/la:a sta ti je tak grdo na njoj?NiceGirl je napisao/la: evo ova se npr. meni ne svidja,fujjj.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
pod utjecajem The Secret-a?tamara3 je napisao/la:E pa to ti je kak zatražiš od svemira, kakvu misao pošalješ - ako vjeruješ u te stvari.
da nabacim ontopik - mora donekle biti i divljakusa. minimal divljakusa requirements, prolazi. sve dosada su mi bile, barem malcice, divljakuse
ex invalid_user
-
dany
invalid_user je napisao/la:sve dosada su mi bile, barem malcice, divljakuse
- Kroacija
pa da. tko zeli mrtva puhala
malo zacina treba, bio origano ili senf. plus reflektira se u krevetu 
ex invalid_user
-
Gost
tamara3 je napisao/la:Doduše, ja tako prizivam svoj prvi miljon eura, ali nikako da mi nadođe. Možda zato kaj ne znam kak izgleda toliko novca.
Neka žena si je sa 20nešto godina nakeljila sve te stvari i postignuća koja bi htjela na pano, između njih i Oprahina sliku, i evo je 10godina poslije sjedi u emisiji i priča o tome kako je rezala te slike iz časopisa.
-
Gost
http://www.crolportal.com/novi2/phpbb3/ ... 57#p230857
Sad kad znam kako izgleda milijun eura, budem i ja krenula razmišljati o tome, pa koja prva dođe do love - dijelimo 50/50.
Deal?:D
Sad kad znam kako izgleda milijun eura, budem i ja krenula razmišljati o tome, pa koja prva dođe do love - dijelimo 50/50.
Deal?:D
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Kontakt:
Ne.
Budimo racionalne.
Ti mantraj na nekretnine pa će se onda imat šta dijelit. I ulagat, dapače.
Al čekaj, mi smo u temi o curama, a ne novcima i sličnome
.
Budimo racionalne.
Ti mantraj na nekretnine pa će se onda imat šta dijelit. I ulagat, dapače.
Al čekaj, mi smo u temi o curama, a ne novcima i sličnome
pa nije offtopic...novac će sigurno privuć i cure...ziher...tamara3 je napisao/la:Ne.
Al čekaj, mi smo u temi o curama, a ne novcima i sličnome.
ženstvena,nježna,osjećajna..volim žene koje znaju što hoće,sigurne u sebe.volim kad mi žena pokazuje da me treba..i da sam njena
Hm...nemam svoj tip... Kad me pogleda onako..kako to samo žene znaju
slažem se sa zadnjim postom...u pogledu ima punoooo togaaa...yeah 
-
michelle
privlače me sportašice, al ne one muškobanjaste, ambiciozne koje znaju što žele, otvorene, iskrene, brižne, vesele, pozitivne, mada mogu proć i one malo dark thoughts jer ih nekako razumijem, jednostavne, stabilne, pouzdane... divlje u pozitivnom smislu, sličnih interesa, a najčešće me privuče ona s kojom se skužim na prvu, a otkrijem da ima barem pola od gore navedenog 
nikako sminkerice i cure s dugom kosom, obozavam muskaste cure al sa stilom, i obozavam maze i njeznice <3 i nikako nevolim emotivno hendakepirane! i mora znat pokazat da me zeli i biti malo otkacena, and yeah, i dont like girls wich dont speak english at all
ps: decko, muz, dijeca, bisexualnost.. Nista od toga nece proc, nikako
Γιατί πάντα υπήρχαν οι γυναίκες που λάτρευαν γυναίκες... Και όλα αρχίσαν απο εδώ...
- ticklebook
- Status: U vezi
- Kontakt:
Djeca, Mazilice, djeca... Bez iMazilica je napisao/la:nikako sminkerice i cure s dugom kosom, obozavam muskaste cure al sa stilom, i obozavam maze i njeznice <3 i nikako nevolim emotivno hendakepirane! i mora znat pokazat da me zeli i biti malo otkacena, and yeah, i dont like girls wich dont speak english at all
Da, meni je turn off kad netko ne voli djecu. Nema veze s tobom nego općenito. Jer ih mislim imati jednog dana.
Sminkerice volim (ali ne i pokondirene tikve), ne volim previše dečkaste (kad ne kužiš šta je i sl), ne volim cure koje konstantno piju, droga mi je veliki turn off, kao i nezrelost i emocionalno silovanje i stalno prigovaranje.
Volim odgovorne žene, koje stoje iza svojih riječi i žene koje "imaju muda"
A da pritom nisu bezobrazne...
Frajerice su mi turn-off. Moraju biti frajerice po nekim mojim kriterijima..
Ambicija je definitivno poželjna. I valjda nekakva normalna građa
Ne volim one koje vrište i na gram sala na ženi ali su mi turn off i couch potatoes. Interes za aktivni sport je definitivno +, kao i outdoors aktivnosti.
Intelekt, neko opće obrazovanje - podrazumijevam.
Jesam zahtjevna?
Možda. Ali isto to i dajem.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- ticklebook
- Status: U vezi
- Kontakt:
Pa nekako mi je... umjetna.. Pitam se kako će izgledati s 50.phos je napisao/la:a sta ti je tak grdo na njoj?NiceGirl je napisao/la: evo ova se npr. meni ne svidja,fujjj.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- Kroacija
da. kucke moraju imati dozu autosarkazma, znati zbijati sale na vlastiti (i mojticklebook je napisao/la: Frajerice su mi turn-off. Moraju biti frajerice po nekim mojim kriterijima..
ex invalid_user
@ Ticklebook, nije da opcenito nevolim djecu nego mi je poveci turn off 'lezba' koja ima par djece iz 2 braka itd...
Γιατί πάντα υπήρχαν οι γυναίκες που λάτρευαν γυναίκες... Και όλα αρχίσαν απο εδώ...