Kristina
-
iwy
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
Kristina
Vidim te samo jedanput na mjesec na autobusnom što je jako žalosno, ako ništa drugo bar znam kako se zoveš, haha, na te tvoje predivne zelene oči i crnu kosu ne mogu prestati misliti od onoga trenutka kada sam te ugledala, makar to nisam sama sebi htjela priznati duže vremena, a što je jako ironično išle smo u istu školu...predosjećam da si ovdje, zato mi se javi...trebam te! 
- killer_cupcake
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Kontakt:
Re: Kristina
i .. dal se javila? 
we have all heard what we wanted to hear, truth that sounds right to our ears
- shane junior
- Status: U otvorenoj vezi
nekak mi se čini da nije... pa daj se javi ženskoj, no.... ke si takva pička?
-
iwy
no, reci ti njoj...ma nije, šmrc, nada umire posljednja.Shane junior je napisao/la:nekak mi se čini da nije... pa daj se javi ženskoj, no.... ke si takva pička?
- shane junior
a da jednostavno nađeš neki novi predmet požude?!iwy je napisao/la:no, reci ti njoj...ma nije, šmrc, nada umire posljednja.Shane junior je napisao/la:nekak mi se čini da nije... pa daj se javi ženskoj, no.... ke si takva pička?
-
iwy
možda se samo preplašila, bila sam uvijek u društvu simpatične mi prijateljice, a i načula je svega i svašta što je valjda krivo protumačila . no, za nju neće biti nikad kasno, stvarno me je pokupila sam tak, a ja sramežljiva, hehe. btw. mota mi se po glavi puno predmeta žudnje, već sam s bivšom opet počela nešto...Shane junior je napisao/la:a da jednostavno nađeš neki novi predmet požude?!iwy je napisao/la:no, reci ti njoj...ma nije, šmrc, nada umire posljednja.Shane junior je napisao/la:nekak mi se čini da nije... pa daj se javi ženskoj, no.... ke si takva pička?
- shane junior
nisam baš u priči... i ne kužim kak je sve počelo... al glavno da ti imaš rezervu dok se kristina napokon ne odluči... go girl!!!iwy je napisao/la:možda se samo preplašila, bila sam uvijek u društvu simpatične mi prijateljice, a i načula je svega i svašta što je valjda krivo protumačila . no, za nju neće biti nikad kasno, stvarno me je pokupila sam tak, a ja sramežljiva, hehe. btw. mota mi se po glavi puno predmeta žudnje, već sam s bivšom opet počela nešto...Shane junior je napisao/la:
a da jednostavno nađeš neki novi predmet požude?!