Činjenica je da sam ovisna o njima i onome što iz njih trešti.
Naravno, ljudi na mene počnu vikati da vadim to čudo iz ušiju jedino i isključivo onda kad ih samo držim u uhima - ugašene.
Nezamjenjivo je divan osjećaj tako ljudima dizat tlak i ondak im dokazati da viču bezveze.
2. Superljepilo - da, naravno da ću i njega navesti ovdje.
Nekako mi je toplo oko srca kad otprem tu tubicu i raskeljim i zakeljim pola svijeta.
Naravno, neizbježno je zalijepiti vlastite prste, dlanove, koljena, zube, itd.,
a već je Wirdulja negdje utvrdila da je vrlo korisno pogrickati to ljepilo s prstiju zbog kamuflaže otisaka prstiju
što dobro dođe u kriminalnoj branši.
3. Čupkavac - Ok, zapravo mislim na onaj aparat što čupa dlake vanka.
Oni "silk epil votevr-d-fak ju vont him tu du tu ju" strojček.
Meni se, kao lijenivcu ne da brijati svako toliko, pa mi ovo super dođe.
Praktično je, brzo, ne ostavlja vosak po kosi i trepavicama, ne zanovijeta i može se komotno spremiti pod jastuk
(što taj čin ne čini logičnim, ali ja samo reklamiram proizvod, ne pitam za logiku).
I da, fajterice, ja jesam dovoljno femme (zapravo, prije bih rekla da imam muda, napela mišice i počela vikat:
"Koje muško?! Kooo je muškoooo?!!"
I imam jedno malo upozorenje koje ne dolazi sa uputama za korištenje:
s vremenom ćete otupiti na bol, stoga pamtite - neka mjesta je ipak lakše obrijati.
I za maloljetnike: nije dokazano da ja nisam mazohista, stoga dajte prvo pitajte mame i bake za savjet.
4. Nivea kremica - da, najozbiljnije.
Ok, nije da ju koristim svaki dan, ali shvatih da je vrlo korisno namazati noge njome nakon par tjedana nebrijanja nogu
jer sam ondak opet u mogućnosti odjenuti traperice i pritome ih ne podrapati superoštrim dlakurinama.
Osim ove svjetle točke, prezirem tu kremu. Masna je za poludit.
5. Sunčane naočale - i to one s polariziranim staklima. Moja velika ljubav.
Ujutro ih uvijek imam na nosu, makar i snijeg roka vani..
One su spas mojim okima, utjeha nakon divlje noći, cover za trenutke kada slučajno zakrmim na poslu, itd.
Takoc.
Sad vi. Pet svakodnevnih sitnica koje vas vesele i zašto.
I ne, ne morate tak opširno, meni je samo bilo jako dosadno.