upisi na fax 2011/12
- Zita
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
upisi na fax 2011/12
gdje se moze vidjeti tko je upisao fax?
zasto je to skriveno? jel uopce skriveno il sam ja corava?
fala
zasto je to skriveno? jel uopce skriveno il sam ja corava?
fala
Measure of a woman is her sense of humor
Re: upisi na fax 2011/12
ovisi koji fax. ja se nisam mogla vidjeti na stranici svoga. bilo je isprintano i zalipljeno na vratima faxa.
- pihach
- Status: U vezi
- Kontakt:
pa sve se vidi na sajtu postani student (https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx), prijavis se u sustav (ima ga svaki maturant) i vidis svoju i rezu drugih. nitko nije pod imenom i prezimenom neg siframa.
ako zelis bas imena onda moras ici do faxa koji te zanima i vidjeti popis na vratima...
ako zelis bas imena onda moras ici do faxa koji te zanima i vidjeti popis na vratima...
- astra glacialia
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
"Skriveno" je jer je navodno protuzakonito da obrazovne ustanove na internetu objavljuju popise svojih učenika (nekakv zakon o privatnosti
). Makar vidim da ih sad opet uredno objavljuju čak i srednje škole.
per aspera ad astra
Blah, te liste su baš zanimljive.
Sad više nema straha od javne blamaže. :/
Sad više nema straha od javne blamaže. :/
- inani
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
A zasto ti to uopce treba? Provjeravas jel se susedin mali upisao na fax ili suseda samo trkelja bezveze? 
... 
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
danima sam morala slusati hvaljenje neke susjede pa me zanimalo dal ima ikakve istine u tome sto prica
Measure of a woman is her sense of humor
Zanima me za bratićainani je napisao/la:A zasto ti to uopce treba? Provjeravas jel se susedin mali upisao na fax ili suseda samo trkelja bezveze?
ode se na faks i vidi na oglasnoj ploci onda kad je datum za objavu polaznika.
naravno, covjek treba znat jel upisan ili nije, a sad npr. stavljat na mjesto gdje mogu eventualno bas svidjeti, zasto? jel moze malo privatnosti?
Mene nitko nije pitao da li mi treba malo privatnosti :durise:, javno su obznanili rezultate na oglasnoj ploči, ovđe na internetu i tako to. Zezam se.
Osim ove iznimke da želi saznati što mi je bratić na kraju odabrao, načelno se slažem s ovom zaštitom, naravno, uz pretpostavku da postoje mehanizmi koji kontroliraju mogućnosti raznih makinacija pri upisu obzirom na ovu anonimnost i zatvoreni sustav.
Iako znam ljude koji su se upisivali bez ikakvih prijava i klasifikacijskih ispita, jednostavno su samo počeli dolaziti na predavanja, indeks i iksicu su dobili tijekom prvog semestra :zbljuv:
Osim ove iznimke da želi saznati što mi je bratić na kraju odabrao, načelno se slažem s ovom zaštitom, naravno, uz pretpostavku da postoje mehanizmi koji kontroliraju mogućnosti raznih makinacija pri upisu obzirom na ovu anonimnost i zatvoreni sustav.
Iako znam ljude koji su se upisivali bez ikakvih prijava i klasifikacijskih ispita, jednostavno su samo počeli dolaziti na predavanja, indeks i iksicu su dobili tijekom prvog semestra :zbljuv: