anketa
-
call_me_not
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
moji starci su u braku 25 godina i zbilja se vole, iz jednog jedinog razloga, nikada se nisu zlostavljali nekim silnim ljubavima, trčali si u naručje
ni glumili neku veliku romantiku. oni su dvoje prosječnih ljudi koji rade prosječne poslove, žive u prosječno velikoj kući i u prosjeku... im je O.K.
vjerujem da im nikada neće biti intenzivno loše no to je samo zato što im nikada nije bilo niti intenzivno dobro. ne znam želim li si takav život. malo dinamike nikome ne škodi a usponi su definitivno vrijedni faze padova koju također moramo proći.
vjerujem da im nikada neće biti intenzivno loše no to je samo zato što im nikada nije bilo niti intenzivno dobro. ne znam želim li si takav život. malo dinamike nikome ne škodi a usponi su definitivno vrijedni faze padova koju također moramo proći.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
- Zbela Lokwa
Moji starci su u braku već 26 godina i usprkos svim financijskim, poslovnim, obiteljskim, međusobnim itd. problemima sve je ok i funkcioniraju. I divim im se zbog toga. Naravno, mama je ta koja nosi hlače.
Ne postoji ni savršena ljubav ni savršen brak - sve je stvar balansa i kompromisa, koliko god se nekima od spomena same te riječi diže kosa na glavi.
Ne postoji ni savršena ljubav ni savršen brak - sve je stvar balansa i kompromisa, koliko god se nekima od spomena same te riječi diže kosa na glavi.
- freeda
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
jos su skupa. u proslosti sam svjedocila sam raznim svadama i dernjavama. ne da je ikad bilo fizickog nasilja or so, ali da sam osjecala da iz njih isijava ljubav jedno prema drugom, never. lijepih trenutaka se sjecam ko na kapaljci, ali to vjerojatno ima vise veze s mojom psihom koja je sklona pamtit crnjole. zivot ih drzi zajedno, ali i neka cudna, njima svojstvena privrzenost. zapraf bi mi bilo tesko zamislit ih odvojeno. cudno.
Re: anketa
Bilo je teških situacija.I uspona i padova.Neki put san mislila da će se razić, ali uspjeli su sve rješit i to je sad daleko u prošlosti.