najčešće; wtf, ock, jbt, koji kc, ono e, džizs, see y'
miiiislim da je to to,...
i ekstra. pardon, extra.invalid_user je napisao/la:meni je "vrh" isto odvratna. a i split.i ona "do jaja" je preodvratna.

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
talented miss cohen je napisao/la:ajme majko Ivana Sajko

A: ˝reko˝, umjesto rekoh?ariadne je napisao/la:E, i to. Zaboravila sam.Nekad kažem "boktemazo" pa se osjećam ko da imam 15.

ariadne je napisao/la:Meni pored djece izlijeće zašto vrištiš, to je samo moja faca.

Isuse.Saša je napisao/la:Užasno mi je ovo Daj si zamisli.
kostarika je napisao/la:A da napišeš nešto vezano za topik? Bar jednom?
kostarika je napisao/la:Jebene lezbe.
Hahaha, to su bili komični dani u školi. Znala sam biti izbačena sa sata jer jednom kad se primjeti taj "znači",ta blaga iritacija dovodi do ludila a ludilo do histeričnog smijeha usred sataFusion je napisao/la:Znači mi je isto poštapalica.
Sjetila sam se kako sam u srednjoj voljela obratiti pažnju kad bi kolege iz razreda odgovarali neki predmet i pobrojavati poštapalice.
Znači je bila najučestalija. I profesori su imali svaki svoju.