imas nekoga tko te moze u trenu "dignuti"?
Pitaj me
-
Ooh
Re: Pitaj me
moja najdraza torba je ona koju nisam zaboravila u kaficu, gradskom prijevozu ili uredu 250 km dalje od mjesta u kome obitavam. senilnost snizava kriterije
-
PocketRocket
Neam
Što misliš o grdim novim legitimacijama sa crnobijelom slikom bez jmbga?
Što misliš o grdim novim legitimacijama sa crnobijelom slikom bez jmbga?
-
Ooh
nikada cula za to? crno bijeli svijet. ne marim bas za izgled dokumenata i novcanica npr., ionako je to sve bezveze.
da li nekada ides brati gljive?
da li nekada ides brati gljive?
- didi0gisele
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Da idem, poznajem dooosta vrsta i imam svoje favorite.. mljac
Koliko dnevno šećeš?
Koliko dnevno šećeš?
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.
-
Ooh
zadnje vrijeme malo, ali u stvari dosta. kuda god samo da se iskucim i hodam. stosta vidim tada i to mi se svidja.
ja ne znam o gljivama puno, volim ih jesti, ali nakon nekih povracam. istrijanka?
ja ne znam o gljivama puno, volim ih jesti, ali nakon nekih povracam. istrijanka?
- didi0gisele
Zagorje.. zapravo.. imamo i mi šume 
Koju boju bi odabrala da te predstavlja?
Koju boju bi odabrala da te predstavlja?
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.
-
Ooh
a uh...
ne mogu jednu izabrati nikako.
zagorje, super. u zagorju su ljudi nesretnih sudbna, ali veseli. s ljudima iz zagorja se uvijek nasmijem i napijem.
roza, ljubicasta, plava, crvena. prakticno crvena. duhovno plava, sve nijanse. i ljubicastu volim. roza mi je nekako stalno tuda. iako nije boja, crno je klasika. i smaragdno zelena...uh, volim. ne znam.
a tvoja boja je?
ne mogu jednu izabrati nikako.
zagorje, super. u zagorju su ljudi nesretnih sudbna, ali veseli. s ljudima iz zagorja se uvijek nasmijem i napijem.
roza, ljubicasta, plava, crvena. prakticno crvena. duhovno plava, sve nijanse. i ljubicastu volim. roza mi je nekako stalno tuda. iako nije boja, crno je klasika. i smaragdno zelena...uh, volim. ne znam.
a tvoja boja je?
-
Ooh
jao ,smedja, boja kave. topla...uh, jesenjska smedja u smislu gardarobe. laaajki...
- didi0gisele
Eto odgovorila si na moje pitanje.. smeđa.. nekako mi obilježila proteklo razdoblje... ali iskreno tamno ljubičasta me privlači najviše.. tako je duboka.. topla i hladna u istom.. iako je ne volim nosit.. umotala bi se u nju sam tak 
Sanjaš u bojama?
Sanjaš u bojama?
-
Ooh
uvijek kada sanjam sanjam u booojama....jeeeee.
uvijek kada placem, plivam u suzama.
ponekada spavam na krevetima sviiiim..
ponekad sam tezak beeejbe,
a poooooneeekada aaaa neeeeeee...oooo ooooo
svojevremeno himna...ne sjecam se kako sanjam. svakako.
kako si? pitam ciljano s obzirom na post koji si napisala?
uvijek kada placem, plivam u suzama.
ponekada spavam na krevetima sviiiim..
ponekad sam tezak beeejbe,
a poooooneeekada aaaa neeeeeee...oooo ooooo
svojevremeno himna...ne sjecam se kako sanjam. svakako.
kako si? pitam ciljano s obzirom na post koji si napisala?
- margarita
Feeling blue, u skladu s mojom najdrazom boljom. 
Koji su tvoji osjecaji u vezi izglasavanja zakona oz zivotnom partnerstvu? Osjecas neku euforiju, planiras ga odmah iskoristit, svejedno ti je...?
Koji su tvoji osjecaji u vezi izglasavanja zakona oz zivotnom partnerstvu? Osjecas neku euforiju, planiras ga odmah iskoristit, svejedno ti je...?
- didi0gisele
Sjajno sam, okrenula sam novi list, ne vraćam se onome što je bilo, puštam da se desi što se desiti mora i radujem se svakom danu, svakom susretu, svakoj sitnici koju mi život donese 
životno partnerstvo.. s zakonom ili bez njega.. za mene ne iziskuje potvrdu, pisani dokaz, potpis.. to se dogodi samo po sebi... ipak drago mi je da će pojednostaviti neka životna pitanja.. neka je.. sretna sam zbog onih kojima je to potrebito :-D
Što te najviše opušta?
životno partnerstvo.. s zakonom ili bez njega.. za mene ne iziskuje potvrdu, pisani dokaz, potpis.. to se dogodi samo po sebi... ipak drago mi je da će pojednostaviti neka životna pitanja.. neka je.. sretna sam zbog onih kojima je to potrebito :-D
Što te najviše opušta?
-
Ooh
zadnje vrijeme skoro pa nista. gadno je to. tebe?
sušer za te stranice novog, ja ih nemam. tako mi se cini.
sušer za te stranice novog, ja ih nemam. tako mi se cini.
- didi0gisele
Nemoj tako.. svaki dan je novi; predivan.. iskoristi ga čineći SEBE sretnom, ne se prepustit apatiji..
opuštaju me šetnje, sjedenje na klupici, pisanje...
Voliš više raditi rukama ili umom?
opuštaju me šetnje, sjedenje na klupici, pisanje...
Voliš više raditi rukama ili umom?
-
Ooh
a ne, nisam napisla u pesimisticnom tonu .
kod mene je sve ispisano unaprijed. koju god stranu da okrenem vec nesto ima...odgodjeno, planirano, neplanirano. tako da taj prazan list ne dozivih. nekada mi se cini da citam unazad
nisam sigurna. novi list je nesto sasvim novo. moja svastara od zivota je dzungla, pa zavidim na tim praznim listovima.
i jedno i drugo, ali s rukama vise grijesim, smotana sam.
ti?
i jedno i drugo, ali s rukama vise grijesim, smotana sam.
ti?
- didi0gisele
Volim raditi s rukama, popravljati, stvarati, uljepšati.. a um radije koristim za pisanje svojih promišljanja, a ne za ove monotone radnje na poslu... ured.. uf..
Bi li radije ljeto provela na jedrenjaku ploveći obalom stajući gdje ti se prohtje ili u nekom malom mjestašcu uz more i odlazila na izlete u susjedna mjesta, vidikovce... ?
Bi li radije ljeto provela na jedrenjaku ploveći obalom stajući gdje ti se prohtje ili u nekom malom mjestašcu uz more i odlazila na izlete u susjedna mjesta, vidikovce... ?
-
Ooh
ako je jedrenjak moj, privatan
jedrenjak.
sta radis s rukama? dekoracija ili nesto hard core?
sta radis s rukama? dekoracija ili nesto hard core?
- didi0gisele
hard core.. ahaha
a svašta.. kao što napisah.. kaj me ulovi.. popravljam, slažem, slikam, uređujem, nisam fokusirana na ni jednu disciplinu (posebice ne na stoj na rukama
) osim na kuhanje.. e to mi je umjetnost
.. malo sam perfekcionista tu.. al ok...
Voliš li ti kuhati?
a svašta.. kao što napisah.. kaj me ulovi.. popravljam, slažem, slikam, uređujem, nisam fokusirana na ni jednu disciplinu (posebice ne na stoj na rukama
Voliš li ti kuhati?
-
Ooh
popravljam, slažem, slikam, uređujem, nisam fokusirana na ni jednu disciplinu
popravljam vodokotlic, motornu pilu, pokvareni prozor nije isto sto i popravljam frizuru
slazem alat u radionici za izradu predmeta od drvela, nije isto kao i slazem legko kockice
slikam kao slikam uljem po platnu nije isto sto i slikam po zivovima kao pravi moler
uredjujem vrt tako sto kosim travu nije isto sto i uredjujem interijer
vidim da nisi fokusirana na nitijednu disciplinu
ali i dalje ne znam na sto se odnosi rad rukama tocno
kuhanje ti je umjetnost. super! da li mozes komadati meso? uzmes kokosku i podijelis je na dijelove ili oderati zeca? ili skinuti one ruzne zile sa snicki, opnu ili izvaditi mozak iz lubanje janjeta? ja to ne mogu nista. zeludac mi se okrene, a mislim da ako si bas kuharica da moras moci to. trudim se, ali povracam. bude ukusno, ali zivjele biljke...meso, samo ako je vec pripremljeno unaprijed. otprilike...
popravljam vodokotlic, motornu pilu, pokvareni prozor nije isto sto i popravljam frizuru
slazem alat u radionici za izradu predmeta od drvela, nije isto kao i slazem legko kockice
slikam kao slikam uljem po platnu nije isto sto i slikam po zivovima kao pravi moler
uredjujem vrt tako sto kosim travu nije isto sto i uredjujem interijer
vidim da nisi fokusirana na nitijednu disciplinu
kuhanje ti je umjetnost. super! da li mozes komadati meso? uzmes kokosku i podijelis je na dijelove ili oderati zeca? ili skinuti one ruzne zile sa snicki, opnu ili izvaditi mozak iz lubanje janjeta? ja to ne mogu nista. zeludac mi se okrene, a mislim da ako si bas kuharica da moras moci to. trudim se, ali povracam. bude ukusno, ali zivjele biljke...meso, samo ako je vec pripremljeno unaprijed. otprilike...
- didi0gisele
baš sve što si navela.. popravljam od vodokotlića, kopirke do prozora... frizuru samo prstima 
slažem alat, drva... slažem lego kocke (omiljene)
slika na platnu i farbam sobe.. da..
uređujem vrt, sadim biljke, stanove, sobe.. sve..
Još vam nije jasno.. IMAM ZLATNE RUKE.. to je tako..
A kaj se tiće kuhanja, ništa mi nije gadno napravit.. pa čak i ono što i opisala ako je nužno zbog krajnjeg ishoda onog što donosim na stol.. to je ljubav.. nema tu ničeg gadnog
Voliš više slano ili slatko?
slažem alat, drva... slažem lego kocke (omiljene)
slika na platnu i farbam sobe.. da..
uređujem vrt, sadim biljke, stanove, sobe.. sve..
Još vam nije jasno.. IMAM ZLATNE RUKE.. to je tako..
A kaj se tiće kuhanja, ništa mi nije gadno napravit.. pa čak i ono što i opisala ako je nužno zbog krajnjeg ishoda onog što donosim na stol.. to je ljubav.. nema tu ničeg gadnog
Voliš više slano ili slatko?
-
Ooh
oboje...tamanim slatko, ali nekada samo jedem slano.
kakva ljubav, kada mi se povraca? imam problema s komadanjem mesa. prije bi pod amnezijom pristala aputirati nogu ili ruku, nego da moram zaklati kokosku, kamoli sto drugo. jednostavno, valjda nesto u postavkama. da nema mesarosa, mesa ne bih vidjela do kraja zivota. ovako se samo trudim, al na silu. bude fino i usminkam, ali sirovo meso...ajme...sva se zgrcim kada rezem snicle.
sladoled? pravis li sladoled?
kakva ljubav, kada mi se povraca? imam problema s komadanjem mesa. prije bi pod amnezijom pristala aputirati nogu ili ruku, nego da moram zaklati kokosku, kamoli sto drugo. jednostavno, valjda nesto u postavkama. da nema mesarosa, mesa ne bih vidjela do kraja zivota. ovako se samo trudim, al na silu. bude fino i usminkam, ali sirovo meso...ajme...sva se zgrcim kada rezem snicle.
sladoled? pravis li sladoled?
-
PocketRocket
Ne
Jel smetam u ovom threadu?

Jel smetam u ovom threadu?
- didi0gisele
Ma kaj bi smetala
Ok.. ne mogu ni ja ubit... zapravo mišljenja sam da bi svi trebali jest samo ono što mogu lišit života.. a sad tu se opet radi o novoj diskusiji.. što je s onima koji mogu ubit i čovjeka.. hm?
Sladoled.. ne volim.. jedem ga 3 puta godišnje.. osim domaćeg.. ali iziskuje puno truda.. posebice ako želiš onaj pravi s jajima.. slatkim vrhnjem i voćem... najlakše je sam smrznut sirupi jogurt i bacit ga u friđ.. ali to ni to.. ja ili pravim kak treba il ne..
Pecaš?
Ok.. ne mogu ni ja ubit... zapravo mišljenja sam da bi svi trebali jest samo ono što mogu lišit života.. a sad tu se opet radi o novoj diskusiji.. što je s onima koji mogu ubit i čovjeka.. hm?
Sladoled.. ne volim.. jedem ga 3 puta godišnje.. osim domaćeg.. ali iziskuje puno truda.. posebice ako želiš onaj pravi s jajima.. slatkim vrhnjem i voćem... najlakše je sam smrznut sirupi jogurt i bacit ga u friđ.. ali to ni to.. ja ili pravim kak treba il ne..
Pecaš?
-
Ooh
ne, volim pecanje, ali ne mogu zamisliti da riba probije sebi usnu, najezim se. i ne znam bacati udicu. volim smirenje koje pecanje nosi i stapove, ali ne pecam. zao mi riba.
ne tarem s pravima zivotinje, biljke su mi jednako vazne, ali ne znam sta mi to ne da da rezem meso. bas ne mogu.
racket packen, neeee smeeetas
ionako palim sada.
do kada ti je radno vrijeme?
ne tarem s pravima zivotinje, biljke su mi jednako vazne, ali ne znam sta mi to ne da da rezem meso. bas ne mogu.
racket packen, neeee smeeetas
do kada ti je radno vrijeme?
Breaking bad drži vodstvo već neko vrijeme. 
Najgluplja reklama?
Najgluplja reklama?
Don't talk about life, live it.
- mat3a
- Ja sam: ne želim se identificirati
a pobogu..koja nije;
ne mogu se sjetiti, ne gledam tv bas; aliiii znam da mi je jedna osobito dizala zivac :/
padaju li ti kompromisi tesko?
ne mogu se sjetiti, ne gledam tv bas; aliiii znam da mi je jedna osobito dizala zivac :/
padaju li ti kompromisi tesko?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
-
PocketRocket
Da, jer su obično na moju štetu i tuđi dobitak

Misliš li da se sebičnost isplati?
Misliš li da se sebičnost isplati?
- mat3a
- Ja sam: ne želim se identificirati
a naivnog sam pogleda na svijet koji mrzi sebicnost, ali realno.. naravno da se isplati
koliko si sebicna od 1-10?
koliko si sebicna od 1-10?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
-
PocketRocket
10?
Zašto zagreb nema metro?
Zašto zagreb nema metro?