Ok ... nije bas da sam ludo zaljubljena,ali nisam znala kako da napisem naslov :ppp
Uglavnom.. evo svima saljem jedan lijep pooozzzz prije svega,jer sam ovdje nova i pojma nemam o nicemu,tako da,nadam se maloj pomoci od iskusnih lezbejki i forumasica..
Ovak.. ovo ljeto sam preko jednog sajta upoznala jednu curu,Srpkinju koja se predstavlja kao biseksualka,ali mislim da je lezbejka,samo ne zeli priznati. Razmjenile smo facebook i pocele s dugim dopisivanjima do kasno u noc i tako danima... Konstantno,2mj tipkaranja i chatanja,razmjenjivanje slika.. Nase pisanje uglavnom se svodilo na duhovito-inteligentno igranje rijecima..Nijedna od nas nije romanticni tip cure i bas takva igra toplog hladnog odgovarala je i meni i njoj ... E sad, ono sto se zna dogoditi,navika ... Znaci,toliko sam navikla na nju da mi bas fali kad se ne cujemo.A masa je drugih cura koje mi pisu,ali mi nisu zanimljive..
Jer,mi se ona tako ludo sviđa i nemam pojma kako da s njom vise pisem kad sam zajebala stvar.
Dajte mi savjet? I da,pitanje.Jeli lezbejkama zbilja zanimljivo kad se strejt ili biseksualka finog izgleda zalijepi za njih ???