Pitaj me
Re: Pitaj me
Carol.
Jesi ikad bila na Rabu?
Jesi ikad bila na Rabu?
- tratinčica
- Spol/rod: žensko
Ne.
Kada sutra ustajes?
Kada sutra ustajes?
- WinteRR
- Ja sam: lezbijka
- Status: Ostalo
- Kontakt:
well...prvi tel zvoni u 6:30...sledeci 6:35....racunam da sam oko 6:45 na nogama....
koji dan u nedelji ti najteze pada po pitanju ustajanja tj. budjenja jutri?
koji dan u nedelji ti najteze pada po pitanju ustajanja tj. budjenja jutri?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
- tratinčica
Ponedjeljak, uvijek ce tako biti. Imam sada casu vina u ruci i suzu hocu pustiti kad se sjetim da alarm zvoni u pola 6. 
Voliš li društvene igre, koja ti je najdraža?
Voliš li društvene igre, koja ti je najdraža?
- WinteRR
- Ja sam: lezbijka
- Status: Ostalo
- Kontakt:
nisam igrala nista ne pamtim bogme....yamb, remi recimo......
kako bi resila sledeci problem: zelis da se javis nekome koga nisi cula sto godina, ali si hvala bogu broj izgubila...mozes da ga mozda nabavis od jedne persone, ali ne zelis da ta persona zna da zelis da se javis onoj prvopomenutoj....postoji tracak nade da u jednom starom telefonu jos uvek imas broj, ali je baterija crkla totalno i tesko da ima mogucnosti da se nadje nova, jer je telefon star 10 godina....?
kako bi resila sledeci problem: zelis da se javis nekome koga nisi cula sto godina, ali si hvala bogu broj izgubila...mozes da ga mozda nabavis od jedne persone, ali ne zelis da ta persona zna da zelis da se javis onoj prvopomenutoj....postoji tracak nade da u jednom starom telefonu jos uvek imas broj, ali je baterija crkla totalno i tesko da ima mogucnosti da se nadje nova, jer je telefon star 10 godina....?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
Mobitel je vjerojatno Nokia, jel? 
Baterija je crkla as in potpuno je prazna ili uopće ne radi? Ako je samo prazna, pokušaj nabavit punjač (netko će ga sigurno imat, pogotovo ako je nokia u pitanju) ili netko možda još uvijek na tavanu ima baš taj model, pa ti može posudit bateriju. Možda negdje u bespućima e-baya jeftino prodaju te baterije pa bih ja i to čekirala. Drugi način je fejs, ima li dotična isti? Možeš joj se i tako javit, a ako ga ti nemaš, napravi ga posebno za tu priliku.
Što je gore imat, loš ten ili lošu kosu?
Baterija je crkla as in potpuno je prazna ili uopće ne radi? Ako je samo prazna, pokušaj nabavit punjač (netko će ga sigurno imat, pogotovo ako je nokia u pitanju) ili netko možda još uvijek na tavanu ima baš taj model, pa ti može posudit bateriju. Možda negdje u bespućima e-baya jeftino prodaju te baterije pa bih ja i to čekirala. Drugi način je fejs, ima li dotična isti? Možeš joj se i tako javit, a ako ga ti nemaš, napravi ga posebno za tu priliku.
Što je gore imat, loš ten ili lošu kosu?
- tratinčica
Los ten, kosu je lakaše srediti!
Da sutra bude zombi apokalipsa gdje bi prvo otišla?
Da sutra bude zombi apokalipsa gdje bi prvo otišla?
otišla lovit ribe...
jesi se naspavala?
jesi se naspavala?
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
kakvu je vidiš na slici avatara.
tamno smeđa.
ne volin se farbat.
a teeeebi?
a teeeebi?
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
femm... definitivno...
jel ti sad bitniji izgled ili ono nešto kod žene?
jel ti sad bitniji izgled ili ono nešto kod žene?
Ono nešto, definitivno.
Misliš li da su problemi na početku veze definitivno indikacija da veza neće dugoročno biti uspješna?
Misliš li da su problemi na početku veze definitivno indikacija da veza neće dugoročno biti uspješna?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
ovisi o problemima, ali da... mislin...
misliš li da triba davat 101. šansu?
misliš li da triba davat 101. šansu?
Mislim da je ok dati drugu, petu, pa i desetu šansu, ali da u nekom trenu to prestane imati smisla. Dakle, ne.
Odvaguješ li u vezama pluseve i minuseve racionalno, ili se više povodiš za osjećajima i intuicijom?
Odvaguješ li u vezama pluseve i minuseve racionalno, ili se više povodiš za osjećajima i intuicijom?
Osjećaji i intuicija...
Misliš li da ultimatum nekad može, dugoročno gledajući, biti dobar za vezu ili?
Misliš li da ultimatum nekad može, dugoročno gledajući, biti dobar za vezu ili?
Ovisi o kakvom se ultimatumu radi (npr. "Iskreno mi priznaj sve dugove ili te ostavljam" je sasvim ok ultimatum
) Ultimatumi oko gluposti, česti ultimatumi, ultimatumi koji zadiru u temelje nečije osobnosti, nisu mi prihvatljivi.
Kad smo kod ultimatuma... Koji je zadnji ultimatum koji si postavila nekome?
Kad smo kod ultimatuma... Koji je zadnji ultimatum koji si postavila nekome?
ili ćeš prominit kod sebe to, to i to ili ja odo....
Loš ultimatum?
Loš ultimatum?
Ovisi o tome kakve su promjene zatražene 
Živciraju li te odgovori koji počinju s "Ovisi o.."?
Živciraju li te odgovori koji počinju s "Ovisi o.."?
trenutno i samu sebe živciran. da.
živcira li te ova faking kiša?
živcira li te ova faking kiša?
penzijon i volontiranjen.
a ti?
a ti?
-
lane stein
pokusavam napisat clanak o osnazivanju zena i razmisljam si ga priljepit na frizider da ga svaki dan procitam
kakvu kavu volis pit?
kakvu kavu volis pit?
crnu, instant, malo slađu.
ti?
ti?
-
lane stein
ful bijelu sa extra milk.
iskreni,glasni smijeh kao reakcija na foru koju izvalis ili sarkasticni komentar?
iskreni,glasni smijeh kao reakcija na foru koju izvalis ili sarkasticni komentar?
iskreni i glasni smijeh.yep...
kakva je to bijela kava s extra mlikon?

kakva je to bijela kava s extra mlikon?
- zwarte paard
opet kava...ma daaaajte
svidja li ti se nova stvr od sabica...cudesna?
svidja li ti se nova stvr od sabica...cudesna?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
kavaaaaaaa.... me like that...
ot: od koga, čega?
ot: od koga, čega?