Pitaj me
Re: Pitaj me
Spavajući.
Jel pada išta?
Jel pada išta?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Zasad ništa, netko je isključio gravitaciju ^_^
Voliš li koristiti riječ "pada" u prijenosnom smislu?
Voliš li koristiti riječ "pada" u prijenosnom smislu?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Da.
Kad si zadnji put pala?
Kad si zadnji put pala?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- talented miss cohen
- כהן גדול
a pa volim ti ja padat
je li vremenska komponenta jako bitna u tvojim pitanjima? i ovisiš li o ručnom satu?
je li vremenska komponenta jako bitna u tvojim pitanjima? i ovisiš li o ručnom satu?
Već neko vrijeme razmišljam o tome. Mislim da sam conditioned mislit na vrijeme stalno, i previše. Sat ne nosim više. Baby steps.
Imaš probušene uši?
Imaš probušene uši?
a iman. I mozak od glupe mreze sta me pila da skinem deezer. A necu i rekla sam da necu!
Jel tebi mreza salje dnevno poruke da ga skines?
Jel tebi mreza salje dnevno poruke da ga skines?
- tratinčica
Nope
Jel volis gledati ove emisije o nekretninama i malenim kucicama!? Evo, ja sam se ovih dana bas navukla na to.
Jel volis gledati ove emisije o nekretninama i malenim kucicama!? Evo, ja sam se ovih dana bas navukla na to.
Pa volim gledat onu bracu blizance kako preuređuju kuce jer mi je super onaj animacijski dio kad pokazu postojece i zamisljeno stanje pa sve izlijece iz zidova.
Koji ti je naajdrazi dio u tvom poslu ili ako ga nemas sada, koji dio bi te usrecio i bio naaaj naj drazi?
Koji ti je naajdrazi dio u tvom poslu ili ako ga nemas sada, koji dio bi te usrecio i bio naaaj naj drazi?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Rad s ljudima iz glazbene fele.
Kako zamišljaš pojam urbana meditacija?
Kako zamišljaš pojam urbana meditacija?
Promatranje chemtrailsa? slusanje gongova?
Promatranje plamena mi se nikako ne cini urbanim :d
Zivis u beach house. Dosla ti je rodbina iz udaljenog grada. Sve si izglancala i nalila omeksivaca i vise nego inace, opiturala onu fleku od komarca koju si odgađala.
Gosti su stigli ujutro i ponudila si im da se raskomode i dala rucnike za tusiranje i velike za plazu. znas da su putovali satima na 40stupnjeva i zedni su i slipljeni i bljakasti.
I rekla si im da mogu koristit masinu za robu kad god oce, i pokazala di im je sta.
Rekli su okej, skinili patike i skupa sa carapama ih stavili ispod kreveta u sobi.
Izvalili se na kauc.
Posli ste se spustili na plazu, al samo popit kavu da malo izvide plaze, pa ste isli do grada, a onda su odlucili otrcat kratki trening prije spavanja.
Ti si rekla da ides doma i da se jedva cekas otusirat i kazes im da ces im ostavit tople vode u bojleru, pa da kad dođu da imaju.
Legnes u krevet onako cista i mirisna i ne zelis zaspat dok ne cujes da su dosli.
Otvaraju se vrata i usli su u kucu. Nisi cula tus i tako zgrozena zaspala.
Ujutro se budis a oni na mirismom kaucu u istoj robi od jucer i radosno te pozdravljaju i bas im je lipo kod tebe!
Cackas po rodinom forumu kako osvjezit madrace od mrlja ili trazis da te nauce tom skillu?
Promatranje plamena mi se nikako ne cini urbanim :d
Zivis u beach house. Dosla ti je rodbina iz udaljenog grada. Sve si izglancala i nalila omeksivaca i vise nego inace, opiturala onu fleku od komarca koju si odgađala.
Gosti su stigli ujutro i ponudila si im da se raskomode i dala rucnike za tusiranje i velike za plazu. znas da su putovali satima na 40stupnjeva i zedni su i slipljeni i bljakasti.
I rekla si im da mogu koristit masinu za robu kad god oce, i pokazala di im je sta.
Rekli su okej, skinili patike i skupa sa carapama ih stavili ispod kreveta u sobi.
Izvalili se na kauc.
Posli ste se spustili na plazu, al samo popit kavu da malo izvide plaze, pa ste isli do grada, a onda su odlucili otrcat kratki trening prije spavanja.
Ti si rekla da ides doma i da se jedva cekas otusirat i kazes im da ces im ostavit tople vode u bojleru, pa da kad dođu da imaju.
Legnes u krevet onako cista i mirisna i ne zelis zaspat dok ne cujes da su dosli.
Otvaraju se vrata i usli su u kucu. Nisi cula tus i tako zgrozena zaspala.
Ujutro se budis a oni na mirismom kaucu u istoj robi od jucer i radosno te pozdravljaju i bas im je lipo kod tebe!
Cackas po rodinom forumu kako osvjezit madrace od mrlja ili trazis da te nauce tom skillu?
- TechnicolorDreamcoat
- Ja sam: biseksualka
Pitaš goste za savjet, očito su stručnjaci u tom polju
Pored gore navedenog, što ti najviše smeta kod gostiju (in general)?
Pored gore navedenog, što ti najviše smeta kod gostiju (in general)?
For small creatures such as we the vastness is bearable only through love.
Samo da ne vicu. Drugo mogu tolerirati.
Gdje ljetujes?
Gdje ljetujes?
Rogoznika
A tiiii?
A tiiii?
Pag.
Da li bi znala cuvati ovce?
Da li bi znala cuvati ovce?
Uz dobrog psa ovčara (i pristup internetu) mislim da bi mogla. Svakako me mama slalaana čuvanje ovaca u bezbrojnim prilikama kad mi se nije učilo, tako da imam i referencu, očito.
jesi ikad pila svježe, netom pomuzeno mlijeko?
jesi ikad pila svježe, netom pomuzeno mlijeko?
Probah. Ew. Eeew.
Jel bi skakala bungee?
Ako jesi.. sto od adrenalinskih slicnih iskustava bi htjela?
Jel bi skakala bungee?
Ako jesi.. sto od adrenalinskih slicnih iskustava bi htjela?
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society"
-
Faith123
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Nisam al jesam paraglajd , rafting je zakon al ne onaj turisticki vec treniranje
Bojis li se aviona????
Bojis li se aviona????
Privilegirana
- talented miss cohen
- כהן גדול
ne!!!!!!
ok, možda samo malo.
osjećaš li tjelesne promjene (ukoliko si prešla 30tu), odnosno "investiraš" li u svoje tijelo u obliku zdrave prehrane, tjelovježbe itd.(za ove ispod 30)?
ok, možda samo malo.
osjećaš li tjelesne promjene (ukoliko si prešla 30tu), odnosno "investiraš" li u svoje tijelo u obliku zdrave prehrane, tjelovježbe itd.(za ove ispod 30)?
-
Faith123
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Ne i ne nekad se udebljam 5/6 kg , nekad smrsavim 5/6 kg nista strasno fala ti boze pa jos nikad nisam presla 63 ... Trenutno sam na 59 sto je ok ...
Mucis li se ti s kg?
Mucis li se ti s kg?
Privilegirana
Ne. Oni muce mene al nije me briga za to. I have no body shame.
Imas li ti komplekse vezane za neku tjelesnu manu?
Imas li ti komplekse vezane za neku tjelesnu manu?
Nemam komplekse,više sam zabrinuta. Autoimuna bolest me posjetila. Borimo se svaki dan.
Imaš li pjegice?
Imaš li pjegice?
- talented miss cohen
- כהן גדול
imam. : )
misliš li na čokoladicu kad gledaš u mliječnu stazu na nebu?
misliš li na čokoladicu kad gledaš u mliječnu stazu na nebu?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
- talented miss cohen
- כהן גדול
hmm, više na nekoj nebesnoj postelji
koliko košta tvoj merak?
koliko košta tvoj merak?
moj merak nema cijenu. : )
kakvim bi te riječima tvoji najbliži prijatelji opisali? po tvojoj procjeni.
kakvim bi te riječima tvoji najbliži prijatelji opisali? po tvojoj procjeni.
- talented miss cohen
- כהן גדול
"tmc e srce čoek, sekogaš spremna da pomogne, baška skroz e slatka i zgodna i pametna i mila"
po mojoj skromnoj procjeni.
zanima li te povijest stvaranja knjiga na ovim prostorima?
po mojoj skromnoj procjeni.
zanima li te povijest stvaranja knjiga na ovim prostorima?
ne naročito. 
kakva nam je korist od bavljenja prošlošću? onako na osobnoj razini, što time dobivaš za sebe?
kakva nam je korist od bavljenja prošlošću? onako na osobnoj razini, što time dobivaš za sebe?
- degenereginald
- cryptid
‘Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.’
He he.
Ali čekaj, nisam sigurna da razumijem pitanje pa ne znam kako odgovoriti na njega (izbjegavanjem odgovora ili najduljim odgovorom koji bi pokrio sve baze, jel). Tipa, pitaš li kao što za mene znači bavljene poviješću svijeta ili neke lokacije, neke stvari, nečega, ili pitaš za bavljenje oko osobne povijesti (hence prošlošću)? Malo mi sakato mozak funkcionira kad su riječ u pitanju, fakat imam problema s interpretacijom.
Ali, ajmo reć da je osobna prošlost, makar bi se moglo gledat ovo pitanje kao nastavak (kroz ideje) prošlog.
Men' je super korisno jer se mijenjam (na bolje, nadam se) donekle i zahvaljujući svojoj prošlosti? Errr. Analize ovo ono, ne znam brate, tako nešto.
Lako je biti general nakon bitke momenti, valjda.
A mislim, nije da baš nešto rokam po povijesti inače. Povijesti Povijest, jel.
Imaš kućicu u cvijeću, ženu (ili muža, idk), djecu ovo ono. Stabilni posao, sreću nešto. Hipotetski, he.
Kad ONO.
Nakon jednog divnog subotnjeg ručka ti i žena chillate u dvorištu i rokate po kavi, djeca su sva otišla divljati uokolo, kak to već ide. Ili su u sobi i vise na kompu, više ni ne znaš. Vjerojatno ni oni ne znaju di su točno.
I tak ti žena kaže 'slušaj ljubavi moja najveća, najljepša ženo koja postoji igdje i koja će postojati' (žena ti se voli zajebavati.) 'naša mala Kristina ima mračnu tajnu. Dok sam išla prati veš' (ŠOK! NEVJERICA!) 'sam našla ustašku kapu. S unutarnje strane kape je bilo ispisano njeno ime' (onak kak se sašije, ne znam kak' se to zove) 'pa sad... Kaj ćemo s tim?'
Prilično zajebano, zbilja.
I tak vi pričate i pijete kavu kad odjednom dođe vrijeme večere koju jedete kako već Prave Obitelji jedu zajedno večeru, ne znam. Klinci vam taman jednom nogom ulaze u tinejđerstvo kad to više neće biti slučaj. Za sad još uvijek je.
Kristina taman ulazi dok rezuckaš mrkvu za što god već spremaš.
'Što je za večeru?' pita, gledajuć' kak' da pomogne.
Jako dobro pitanje, Kristina.
Kako taj razgovor prolazi?
He he.
Ali čekaj, nisam sigurna da razumijem pitanje pa ne znam kako odgovoriti na njega (izbjegavanjem odgovora ili najduljim odgovorom koji bi pokrio sve baze, jel). Tipa, pitaš li kao što za mene znači bavljene poviješću svijeta ili neke lokacije, neke stvari, nečega, ili pitaš za bavljenje oko osobne povijesti (hence prošlošću)? Malo mi sakato mozak funkcionira kad su riječ u pitanju, fakat imam problema s interpretacijom.
Ali, ajmo reć da je osobna prošlost, makar bi se moglo gledat ovo pitanje kao nastavak (kroz ideje) prošlog.
Men' je super korisno jer se mijenjam (na bolje, nadam se) donekle i zahvaljujući svojoj prošlosti? Errr. Analize ovo ono, ne znam brate, tako nešto.
Lako je biti general nakon bitke momenti, valjda.
A mislim, nije da baš nešto rokam po povijesti inače. Povijesti Povijest, jel.
Imaš kućicu u cvijeću, ženu (ili muža, idk), djecu ovo ono. Stabilni posao, sreću nešto. Hipotetski, he.
Kad ONO.
Nakon jednog divnog subotnjeg ručka ti i žena chillate u dvorištu i rokate po kavi, djeca su sva otišla divljati uokolo, kak to već ide. Ili su u sobi i vise na kompu, više ni ne znaš. Vjerojatno ni oni ne znaju di su točno.
I tak ti žena kaže 'slušaj ljubavi moja najveća, najljepša ženo koja postoji igdje i koja će postojati' (žena ti se voli zajebavati.) 'naša mala Kristina ima mračnu tajnu. Dok sam išla prati veš' (ŠOK! NEVJERICA!) 'sam našla ustašku kapu. S unutarnje strane kape je bilo ispisano njeno ime' (onak kak se sašije, ne znam kak' se to zove) 'pa sad... Kaj ćemo s tim?'
Prilično zajebano, zbilja.
I tak vi pričate i pijete kavu kad odjednom dođe vrijeme večere koju jedete kako već Prave Obitelji jedu zajedno večeru, ne znam. Klinci vam taman jednom nogom ulaze u tinejđerstvo kad to više neće biti slučaj. Za sad još uvijek je.
Kristina taman ulazi dok rezuckaš mrkvu za što god već spremaš.
'Što je za večeru?' pita, gledajuć' kak' da pomogne.
Jako dobro pitanje, Kristina.
Kako taj razgovor prolazi?
I have no money and I have to scream.
Jebena Kristina. Ja ju nisam tak odgojila. Ko ju je vaspito takvu mutavu.
Probam sve riješiti razgovorom i objasniti joj da to ne valja.
Ona na kraju kaze da je projekt za skolu. Ja joj glupo vjerujem.
Predozira se s 18.
Da moras izabrati izmedju smrti od ruke slusanja cajki ili thompsona, što bi izabrao/la?
Probam sve riješiti razgovorom i objasniti joj da to ne valja.
Ona na kraju kaze da je projekt za skolu. Ja joj glupo vjerujem.
Predozira se s 18.
Da moras izabrati izmedju smrti od ruke slusanja cajki ili thompsona, što bi izabrao/la?
- tratinčica
ajd daj Thompsona.
Jel se brčkaš u plićaku ili voliš dubine!?
Jel se brčkaš u plićaku ili voliš dubine!?