Pitaj me
Re: Pitaj me
Ne mogu se sjetit da mi se ikad dogodilo.
Jel se voliš namakat u kadi? Stavit neko eterično ulje i kvasit se dok ne crkneš
Jel se voliš namakat u kadi? Stavit neko eterično ulje i kvasit se dok ne crkneš

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Coffeemug
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
da
samo je uvijek stresno citati u kadi, bilo da je fizicka knjiga ili na mobitelu/tabletu
Koje mirise volis? kad vec pricamo o svijecama i uljima
samo je uvijek stresno citati u kadi, bilo da je fizicka knjiga ili na mobitelu/tabletu Koje mirise volis? kad vec pricamo o svijecama i uljima

Skoro svi su mi ok osim slatkih. Vanilija i sl, diže mi se želudac od tog. I od slatkih parfema. Ugh. Najviše volim osvježavajuće ili relaksirajuće mirise.
Čitaš li na plaži?
Čitaš li na plaži?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- degenereginald
- cryptid
Uvijek.
Da moraš napisati dobar lezbo roman--- o čemu bi bio?
Da moraš napisati dobar lezbo roman--- o čemu bi bio?
I have no money and I have to scream.
- degenereginald
- cryptid
Ili ih nemam ili ne prekrivam. *dead*
S kim si imala zadnji poziv preko fiksnog telefona?
S kim si imala zadnji poziv preko fiksnog telefona?
I have no money and I have to scream.
-
lastresort
Gđom iz uprave grada Zegeja
Jesi ikad morala tražit reizdanje pina jer si ga zboravila a nemaš ga nigdje zapisanog
Jesi ikad morala tražit reizdanje pina jer si ga zboravila a nemaš ga nigdje zapisanog
Nope
Štediš li za crne dane?
Štediš li za crne dane?
-
lastresort
Ja ti poznam samo crne dane i isto tako zato znam da za njih nemreš uštedit
Da možeš neutralizirat/uklonit/ubit dva današnja zločinca al da moraš oživit jednog iz prošlosti koji bi to bili i zašto
Da možeš neutralizirat/uklonit/ubit dva današnja zločinca al da moraš oživit jednog iz prošlosti koji bi to bili i zašto
- tratinčica
- Spol/rod: žensko
Ubila bih kolegicu s posla dva puta, a onda bi nju isto i ozivila da ju mogu opet ubiti.
Koliko si puta danas jela?
Koliko si puta danas jela?

Head &shoulders
Što već dugo nisi jela, a voliš?
Što već dugo nisi jela, a voliš?
Musaku.
Volis li jesti njoke?
Volis li jesti njoke?
Nisam baš fan.
Šta radiš kad ne želiš ništa radit?
Šta radiš kad ne želiš ništa radit?
Ležim i blejim u mob
Koju riječ često koristis iako nije iz tvog narječja?
Koju riječ često koristis iako nije iz tvog narječja?
"Nemrem"
Prebaci li te ako duže vrijeme boraviš među ljudima koji ne govore tvojim narječjem?
Prebaci li te ako duže vrijeme boraviš među ljudima koji ne govore tvojim narječjem?
Djelomično da.
Jesi li hipohondar?
Jesi li hipohondar?
Nisam.
Kakva su tvoja iskustva s doktorima?
Kakva su tvoja iskustva s doktorima?
Vecinom dobra.
Što te zadnje iznenadilo?
Što te zadnje iznenadilo?
Neprofesionalnost asistenta na faksu. Ne da me nečija nekompetencija iznenađuje, al na ovakvu vrstu još nisam naišla.
Jel voliš jest kokice i ako da, kakve?
Jel voliš jest kokice i ako da, kakve?
Nisam bas od kokica, no ako ih jedem onda ih volim doma speći i dobro posoliti.
U kojim situacijama puknes kao kokica?
U kojim situacijama puknes kao kokica?
Kad mi netko bude pasivno agresivan.
Kad si zadnji put bila u Botaničkom? (Ako si iz ZG, ako ne, onda je pitanje kad si zadnji put išla u šetnju parkom, a da nije bilo usputna stanica do nečeg drugog)
Kad si zadnji put bila u Botaničkom? (Ako si iz ZG, ako ne, onda je pitanje kad si zadnji put išla u šetnju parkom, a da nije bilo usputna stanica do nečeg drugog)
U 7.mjesecu sam bila prvi put jer nisam iz zg-a. Oduševio me 
I žao mi je što imaju nekako sjebano radno vrijeme.
Što uvijek kupiš markirano?

I žao mi je što imaju nekako sjebano radno vrijeme.
Što uvijek kupiš markirano?
Tenisice.
Jesi ikad kupila neki odjevni predmet koji je pustio boju na tebe nakon što si se uznojila u njemu?
Jesi ikad kupila neki odjevni predmet koji je pustio boju na tebe nakon što si se uznojila u njemu?

Traperice i jedan grudnjak.
U cemu oklijevaš?
U cemu oklijevaš?
Previše mi je to introspektivno pitanje za trenutno stanje uma 
Jel imaš najdražu radio stanicu?

Jel imaš najdražu radio stanicu?
Legit reason 
Ne baš, vecina mi dosadi sa ponavljanjem baze od 30-ak pjesama.
Koja ti je najdraža uspomena iz djetinjstva?

Ne baš, vecina mi dosadi sa ponavljanjem baze od 30-ak pjesama.
Koja ti je najdraža uspomena iz djetinjstva?
OSLOBOĐENJE HRVATSKE
No, vjerojatno neko kampiranje ili sličan izlet u prirodu. I like those. Ne mogu izdvojit neki. Volim i svoje Božiće isto.
Tvoja?
No, vjerojatno neko kampiranje ili sličan izlet u prirodu. I like those. Ne mogu izdvojit neki. Volim i svoje Božiće isto.
Tvoja?
Kad sam dobila psa
Kao mala, što si htjela biti kad odrasteš?
Kao mala, što si htjela biti kad odrasteš?