Pitaj me
-
lastresort
Re: Pitaj me
Iju
Što te privuče u osobi da se u nju zaljubiš a što da joj postaneš prijatelj
Što te privuče u osobi da se u nju zaljubiš a što da joj postaneš prijatelj
A je.
Zar se na to moze tako plosno odgovorit?
Zar se na to moze tako plosno odgovorit?
Pa ono, može. Privuče me isto, a razlika želim s tobom spavat/ne želim s tobom spavat dijeli prijatelja od ljubavnika. 
Je li netko za tebe pomislio da si nemoguća mušterija? Zašto je?
Je li netko za tebe pomislio da si nemoguća mušterija? Zašto je?
- degenereginald
- cryptid
Obitelj, def, ali u prošlosti. Nekad sam bila idealist; sad dopuštam da se moja ljubav kupuje uz pomoć materijalnih stvari. : D
Jesi ikad gurala glavu kroz ograde?
Jesi ikad gurala glavu kroz ograde?
I have no money and I have to scream.
- Coffeemug
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
aha
dobro jutro radni narode, kako smo?
dobro jutro radni narode, kako smo?
- degenereginald
- cryptid
E, znači, pojma nemam. Dobro sam. Pere me neka lijepa nervoza, odavno to nisam imala. Ride the wave.
e: aha, radni narode. A jebemusad. Da izbrišem post? Ma ne, nečudamesediskriminira na bilo kakvoj osnovi.
Jel ti ikad glava zapela, bar na kratko, u ogradi?
e: aha, radni narode. A jebemusad. Da izbrišem post? Ma ne, nečudamesediskriminira na bilo kakvoj osnovi.
Jel ti ikad glava zapela, bar na kratko, u ogradi?
- Coffeemug
na kratko sigurno da jest. na dugo sigurno da nije jer bi mi ograda bila jos uvijek oko glave. zamisli to. imas metar ograde oko glave cijelo vrijeme.
kakve ograde volis? drvene? zidane? visoke? white picket fence?
kakve ograde volis? drvene? zidane? visoke? white picket fence?
- degenereginald
- cryptid
Zidane, žičane, generalno metalne. Sad kad razmislim, zatvorske, čini se. :'D
Brijem da su mi mreža ograde, s barbed wireom gore i one baš betonske, masivne- najdraže.
Da ti glava zapne u ogradi i ne može van i ne može, ne ide- misliš li da bi netko zvao hitnu da ti odrežu uši, da možeš izvuć glavu van?
Brijem da su mi mreža ograde, s barbed wireom gore i one baš betonske, masivne- najdraže.
Da ti glava zapne u ogradi i ne može van i ne može, ne ide- misliš li da bi netko zvao hitnu da ti odrežu uši, da možeš izvuć glavu van?
- Coffeemug
ne, radije bi zvala nekog iz moje lude obitelji da dodje s alatom kojim bi tu ogradu srusili/ razvukli/stogod. nista hitna. iako, ako mi je glava mogla proci, ne sumnjam da bi pokusala provuci i ostatak tijela 
a kuda vodi ta ograda kroz koju si virila? sto je s druge strane?
a kuda vodi ta ograda kroz koju si virila? sto je s druge strane?
- degenereginald
- cryptid
B U D U Ć N O S T ?
Super mi je i hadrijanov zid, vidiš, tek sad sam se sjetila. Ograde su zanimljive. Vau. Vuf vuf.
Od 1 do 10 (gdje je 10 najmanje, a 1 najviše), koliko bi ti išlo nakurac da umjesto rose ili magle samo s neba padaju baloni od sapunice?
Super mi je i hadrijanov zid, vidiš, tek sad sam se sjetila. Ograde su zanimljive. Vau. Vuf vuf.
Od 1 do 10 (gdje je 10 najmanje, a 1 najviše), koliko bi ti išlo nakurac da umjesto rose ili magle samo s neba padaju baloni od sapunice?
- Capt. Kirk
9 jer su baloni od sapunice best thing ever. Mozda bi bio malo bedic vozit po tim uvjetima, ali bmk, ne vozim, voze me.
Iako bi to bila ekoloska katastrofa, bi li zivjela u svijetu gdje ponedjeljkom, srijedom i nedjeljom baloncici padaju sa neba po citav dan? Al ne smijes nosit kisobran!
Iako bi to bila ekoloska katastrofa, bi li zivjela u svijetu gdje ponedjeljkom, srijedom i nedjeljom baloncici padaju sa neba po citav dan? Al ne smijes nosit kisobran!
Ne bih, bacam hejt na balone od sapunice neovisno o ekologiji
Jel koristiš soli za kupanje (ak si jedna od onih sretnica koje imaju kadu i u njoj se namaču)
Jel koristiš soli za kupanje (ak si jedna od onih sretnica koje imaju kadu i u njoj se namaču)
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Capt. Kirk
Ma kakvi, ain´t nobody got time for that. Ali da mi se pripremi kupka i sve to, moze.
Ako si jedna od sretnica s kadom, citas li dok se namaces satima? Ne mora biti knjiga, moze i Vogue, ko Jelena Veljaca.
Ako si jedna od sretnica s kadom, citas li dok se namaces satima? Ne mora biti knjiga, moze i Vogue, ko Jelena Veljaca.
- degenereginald
- cryptid
Radim svašta u kadi, a nekad i čitam! Češće samo procesuiram, kada je glavu dala za to.
Probudila si se sa salad fingers prstima. Kako koristiš te nove prste? Za što najviše, gdje će ti novi prsti najviše imati smisla i biti super korisni?
Probudila si se sa salad fingers prstima. Kako koristiš te nove prste? Za što najviše, gdje će ti novi prsti najviše imati smisla i biti super korisni?
Za salatu I guess
Imaš li nekoga u svom krugu ljudi za koga bi rekla da je figureao shit out u životu i koje te odlike dotične osobe navode na takvu slutnju? Ili ste svi clueless
Imaš li nekoga u svom krugu ljudi za koga bi rekla da je figureao shit out u životu i koje te odlike dotične osobe navode na takvu slutnju? Ili ste svi clueless
Imaju neki koji tak djeluju na prvu, al onda ispadne da ispod toga ima cijela plejada kompleksa. Al ima puno ljudi koji u nekim aspektima imaju their shit together, u drugima ne. Iz njh crpim inspiraciju, ako imaju svoj shit negdje gdje ja nemam. Mislim da ne postoji nitko tko ima SAV their shit together, a ako izgleda ko da ima, laže ili sebi ili drugima. Anyway. Svi smo clueless 
Jel ti ta ideja više donosi utjehu ili ulijeva strah?
Jel ti ta ideja više donosi utjehu ili ulijeva strah?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- degenereginald
- cryptid
Okej mi je to, kajjaznam. Nije me baš briga; život je za zajebanciju i igranje, ne treba mi niš više, tbh. Fejlanje je isto zabavan dio života; u najgorem slučaju il te nema ili imaš super priču za društvo. Jebenica. Chill af, burazzzz.
Cijeli sljedeći tjedan se ne računa u tvoj život- dakle, od ove sekunde do 6.2. možeš raditi kajgod, i onda će se u ponoć, 6.2.2019. vrijeme vratiti unazad i ti ćeš biti jedina osoba na planeti koja će se sjećati tog perioda. I onda život ide dalje kak je išao do sad.
Kaj bi napravila u tom periodu, ako išta? Drugačije, jel, nego kad sve ide normalno i računa se.
(Onak, fakat for realsies, cross my heart and hope to die, fakat će bit tako, dobri duh foruma te neće zajebat.)
Cijeli sljedeći tjedan se ne računa u tvoj život- dakle, od ove sekunde do 6.2. možeš raditi kajgod, i onda će se u ponoć, 6.2.2019. vrijeme vratiti unazad i ti ćeš biti jedina osoba na planeti koja će se sjećati tog perioda. I onda život ide dalje kak je išao do sad.
Kaj bi napravila u tom periodu, ako išta? Drugačije, jel, nego kad sve ide normalno i računa se.
(Onak, fakat for realsies, cross my heart and hope to die, fakat će bit tako, dobri duh foruma te neće zajebat.)
Well kao prvo ne bi išla na posao
A ostalo, idk, vjerojatno konfrontirala par ljudi s nekim nedoumicama koje imam, a koje trenutno ne mogu, a da ne riskiram te odnose na neki način. Potrošila svu lovu koju imam na raspolaganju, probably na neko putovanje. Basically sve što mi postojanje posljedica sad brani da napravim
Ne zakonskih doduše, te mi nisu zanimljive.
Šta bi ti?
Šta bi ti?
- Capt. Kirk
Orgije sedam dana, I´d go all out. Jos ako se svi ukljuceni nece ni sjecat sta je bilo... Fuck yes.
Bi li, pod uvjetom da su svi sudionici relativno mladi i relativno zgodni, ali sigurno zdravi, otisla na sedmodnevne orgije? I da, moras sudjelovat svaki dan, nema samo voajerizma i drkanja u mracnom kutku.
Bi li, pod uvjetom da su svi sudionici relativno mladi i relativno zgodni, ali sigurno zdravi, otisla na sedmodnevne orgije? I da, moras sudjelovat svaki dan, nema samo voajerizma i drkanja u mracnom kutku.
To zvuči iscrpljujuće jbt, I don't wanna die. Al ono, probala bih?
Pod uvjetom da su sve žene tho, not interested otherwise.
Kolko dugo bi izdržala?
Kolko dugo bi izdržala?
- Capt. Kirk
Ti ili ja? 
Ja bi izgurala svih sedam dana cisto da mogu rec da jesam, ali pod uvjetom da nisu samo zene. Mora bit neki combo breaker.
Given your current financial state, bi li platila €1000 za ulaznicu za high end orgy, samo zene, sve kako ti zelis, ubaci si i pola sata fav celeba u to sve? Hrana i cuga included, mozes pola veceri samo rokat sampanjac i ortolane ako oces, you choose.
Ja bi izgurala svih sedam dana cisto da mogu rec da jesam, ali pod uvjetom da nisu samo zene. Mora bit neki combo breaker.
Given your current financial state, bi li platila €1000 za ulaznicu za high end orgy, samo zene, sve kako ti zelis, ubaci si i pola sata fav celeba u to sve? Hrana i cuga included, mozes pola veceri samo rokat sampanjac i ortolane ako oces, you choose.
Mislim da ne bi. Nije to moja furka. Mislim, uživala bih, al jednako tak mogu uživat i u seksu s jednom osobom i palačinkama
If you do it right, I don't need that much bells and whistles, is my point.
Druga stvar je šta me niko neće 
Kojeg bi celeba odabrala za tih pol sata?
Kojeg bi celeba odabrala za tih pol sata?
- Capt. Kirk
Jednom kad budem organizirala orgije, imas 50% discount, pa ces vidit da je bolje kad je sampanjac na meniju.
Ufff, to je vec zajebano pitanje. Stoyu za garanciju da ce bit jebeno, Childish Gambina jer mi je neodoljiv.
Ti? Mozes i dvoje, ajd ajd.
Ufff, to je vec zajebano pitanje. Stoyu za garanciju da ce bit jebeno, Childish Gambina jer mi je neodoljiv.
Ti? Mozes i dvoje, ajd ajd.
Zadnja izmjena: Capt. Kirk, dana/u 30 sij 2019 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
lastresort
Portiu de Rossi,samo nju. I više neg dovoljno
Koja je tvoja teorija zavjere?
Koja je tvoja teorija zavjere?
- Coffeemug
tupac is alive! (nije toliko teorija koliko zelja za novom glazbom.)
koji ti je najdrazi reper?
koji ti je najdrazi reper?
- Capt. Kirk
Hrvatska nije prava drzava, vec reality show, nesto kao The Truman Show, a svi smo mi Trumani.
edit - trenutno ASAP Rocky.
Da dozivis nesretan i bolan prekid, a u pitanju je ljubav tvog zivota, bi li se povrgnula tretmanu iz Eternal Sunshine of the Spotless Mind? 60% of the time, it works every time.
edit - trenutno ASAP Rocky.
Da dozivis nesretan i bolan prekid, a u pitanju je ljubav tvog zivota, bi li se povrgnula tretmanu iz Eternal Sunshine of the Spotless Mind? 60% of the time, it works every time.
- Coffeemug
nicem se ne bi podvrgnula. guraj dalje na suvo, nema druge 
jel bi ikada napravila neku plasticnu operaciju na sebi? sto? recimo da je sve besplatno
jel bi ikada napravila neku plasticnu operaciju na sebi? sto? recimo da je sve besplatno
- Capt. Kirk
Trecu sisu bi si stavila, Total Recall style.
Jk, sad ne bi nista, ali kroz 15ak god, who knows. Podigla bi bilo sto sto bi krenulo visit, al ne bi se usrala botoxima and such.
Jesi li ikad dirala fejk sise?
Jk, sad ne bi nista, ali kroz 15ak god, who knows. Podigla bi bilo sto sto bi krenulo visit, al ne bi se usrala botoxima and such.
Jesi li ikad dirala fejk sise?
Ne bih niš, OK sam si. Nos mi nije najdraži dio tijela tho, al ne hejtam ga tolko da bih ga mijenjala.
Edit nisam
Jesi ti?
Edit nisam
Jesi ti?
- Capt. Kirk
Yup, dva puta, cetri sise. Mozda i vise puta pa nisam znala, ko ce znati? Krhko je znanje.
Mozes li prepoznat fejk sise, kao, op op vidi ovu, ovo su 100% silikoni!
Mozes li prepoznat fejk sise, kao, op op vidi ovu, ovo su 100% silikoni!