Pitaj me
Re: Pitaj me
Trenutno nemam. Nekad sam pekla samo kokice. Ostalo je bilo samo za podgrijavanje
Što više voliš jest kad se ohladi, nego podgrijano?
Što više voliš jest kad se ohladi, nego podgrijano?
-
lastresort
lazanje mogu jest isključivo prehlađene, i cornflakes s hladnim mlijekom
jel te ikad ugrizao krpelj
jel te ikad ugrizao krpelj
Je u djetinjstvu kad sam se valjala po šumama. Nisam imala krpelja sigurno 20 godina.
Kakav jastuk imaš?
Kakav jastuk imaš?
-
lastresort
hrpu njih al eventualno koristim jedan mini, i to za pod koljena
jesi često prehlađena
jesi često prehlađena
Gotovo nikad.
Jesu te čuvale časne, ili si išla u normalan vrtić?
Jesu te čuvale časne, ili si išla u normalan vrtić?
-
lastresort
se sjećaš vanesse mae?
Kako ne, zgodna mi je bila.
Kaj rade po noći ljudi koji fakat kronično pate od nesanice? Ja ne znam kaj bi više guglala
Kaj rade po noći ljudi koji fakat kronično pate od nesanice? Ja ne znam kaj bi više guglala
-
lastresort
postoji život van interneta vjerovala il ne, bit je ne radit ništa da sw unatoč tome što ne usniš odmoriš
bi znala nabrojat sve vrste zavisno složenih rečenica bez guglanja?
bi znala nabrojat sve vrste zavisno složenih rečenica bez guglanja?
Ne, al zato i imamo gugl, da se mozemo prisjetit stvari koje smo ucili prije 30 godina #internetisusve
Volis falafel?
Volis falafel?
-
lastresort
ne samo volim kak zvuči dok izgovaram, to mi je omiljena zamjena za psovku kad na poslu sjebem
imaš li ti takvu koju riječ il smiješ psovat pred klijentima
imaš li ti takvu koju riječ il smiješ psovat pred klijentima
-
adamica
Nemam klijente, kupce,.... samo kolege. A tu ti je sve molim, hvala, izvoli i poneka seksualna konotacija, fino zapakirana. Nema psovki. Sve finooo 
Tko je vikao na tebe zadnji, pokusaj se prisjetiti? I kako je zavrsilo?
Tko je vikao na tebe zadnji, pokusaj se prisjetiti? I kako je zavrsilo?
- degenereginald
- cryptid
Ufff, kad je to bilo~
Ne deru se ljudi na mene. Bilo bi to zabavno doživit. Brijem da se jedino brat derao na mene, a i to u nekom prošlom stoljeću. Vjerojatno je završilo tak da sam mu rekla da puši kurac? :'D
Idk man.
Kaj nije u planu danas?
Ne deru se ljudi na mene. Bilo bi to zabavno doživit. Brijem da se jedino brat derao na mene, a i to u nekom prošlom stoljeću. Vjerojatno je završilo tak da sam mu rekla da puši kurac? :'D
Idk man.
Kaj nije u planu danas?
I have no money and I have to scream.
D, kiša, kiša, sunca fali.
Koje meso najvoliš?
Koje meso najvoliš?
-
backspace
Mlađe mi dosad bilo slađe
Kolko love bi mi adamica dala za informaciju koja od vas je ta malicka sa slike koja joj je cute af?
Kolko love bi mi adamica dala za informaciju koja od vas je ta malicka sa slike koja joj je cute af?
-
backspace
Ma je, od altruizma se ne zivi dobro, vidi lagu, ima diplomu, a konobari tu po crolu
Podravku
Kazu da ljubav nema cijenu, kak bi to prevela u ovoj svojoj situaciji kada ti se svida djeva, a znas da ja imam the info?
Podravku
Kazu da ljubav nema cijenu, kak bi to prevela u ovoj svojoj situaciji kada ti se svida djeva, a znas da ja imam the info?
-
adamica
Lemica moze bit za primjer osobine koja se danas rijetko susrece, a to je prostodusnost. 
A sto se tice tebe, mene i misticne djevojke, evo javno kazem da smo u sah mat poziciji, ti imas ono sto meni treba, a ja nemam nista osim dobre volje.
Jesi jela prve tresnje, kakve su?
A sto se tice tebe, mene i misticne djevojke, evo javno kazem da smo u sah mat poziciji, ti imas ono sto meni treba, a ja nemam nista osim dobre volje.
Jesi jela prve tresnje, kakve su?
-
backspace
A cuuute... pozivam the girl da se otkrije adamki kad se tako lijepo razgolila u svojoj zelji da te spozna. Ja bi je rado odala ako ne i izdala, al nazalost bez zarade ne radim nista, cak ni ne spavam 
Jesam. Lose, vodene, previse kise kazu
Kad si se zadnji put s nekim francuski ljubila?
Jesam. Lose, vodene, previse kise kazu
Kad si se zadnji put s nekim francuski ljubila?
Mislim da je to bilo 1907 godine. Tad jos nisam bila senilna.
Znas li rukovati motikom?
Znas li rukovati motikom?
- degenereginald
- cryptid
Ne znam. Nikad se neću udat :'(((((
Recimo da imaš puno para i dosadno ti je u životu pa si odlučila otvorit firmu u kojoj ćeš zaposliti sve nas s crola. Čime bi se ta firma morala bavit da ne propadne prije nego što uopće registriraš ime? E, i kak bi se zvala?
Recimo da imaš puno para i dosadno ti je u životu pa si odlučila otvorit firmu u kojoj ćeš zaposliti sve nas s crola. Čime bi se ta firma morala bavit da ne propadne prije nego što uopće registriraš ime? E, i kak bi se zvala?
-
lastresort
crvena soba d.o.o, obrt za pružanje intelektualnih usluga i thai masaže
koja je najveća mana tvog mobitela
-
lastresort
crvena soba d.o.o, obrt za pružanje intelektualnih usluga i thai masaže
To kaj su ajfoni i kaj ih imam nekoliko #hrvatsketragedije
Boli te vrat vec danima, odradila si masazu, probala si tabletomaniju, nis ne pomaze. Koji je tvoj sljedeci korak?
Boli te vrat vec danima, odradila si masazu, probala si tabletomaniju, nis ne pomaze. Koji je tvoj sljedeci korak?
- degenereginald
- cryptid
Konop.
Al ne, doktor. Odmor, ne naprezanje vrata i doktor.
Kad smo već kod vrata!
Koliko dugo u prosjeku traju tvoji odnosi, a koliko ljudima oko tebe? Jeste tu negdje? Jesi za malo dugih ili puno kratkih? Pričaj mi.
Al ne, doktor. Odmor, ne naprezanje vrata i doktor.
Kad smo već kod vrata!
Koliko dugo u prosjeku traju tvoji odnosi, a koliko ljudima oko tebe? Jeste tu negdje? Jesi za malo dugih ili puno kratkih? Pričaj mi.
Odnosi as in sexual intercourse?
Traju kolko trebas da traju. (ne ti direktno
)
Os kviki ili long run, ja sam za.
Moji ostali prijatelji su nesretni seksualnim zivotom
A ako pricas o ljudskim odnosima, onda volim duge i cvrste odnose, a ocito i oni kad se druzimo >20 godina.
Koliko socijalizacije tjedno ti potrebno da budes sretna?
Traju kolko trebas da traju. (ne ti direktno
Os kviki ili long run, ja sam za.
Moji ostali prijatelji su nesretni seksualnim zivotom
A ako pricas o ljudskim odnosima, onda volim duge i cvrste odnose, a ocito i oni kad se druzimo >20 godina.
Koliko socijalizacije tjedno ti potrebno da budes sretna?
-
lastresort
pa radim s ljudima i treniram svaki dan to mi je i viška ponekad, one kafanske i neobavezne pa ono,sat dvtebi
- degenereginald
- cryptid
@LN- mislila sam na društvene odnose, veze, prijateljstva i sve ove druge nijanse, ali znaš kaj? Keep crol horny. <3
Napravila bi sliku, al sam na poslu pa reko neću.
Beats me. Možda da izađem vikendom malo jače i dva dana da se prek tjedna ne vraćam doma i to mi je taman rub da sam okej. I mean, I jednom tjedno da sjednem na chill pivu mi je dost, ili da nikad ne budem solo osim na wc-u, al onda se spalim maks I moram nestat.
Al u zadnje vrijeme zapravo dobivam više, pa izgorim, jedan dan ne postojim i onda opet mogu sve ispočetka. Okej mi je to za sad, idk.
O kojim temama nikad ne bi pričala na crolu?
Napravila bi sliku, al sam na poslu pa reko neću.
Beats me. Možda da izađem vikendom malo jače i dva dana da se prek tjedna ne vraćam doma i to mi je taman rub da sam okej. I mean, I jednom tjedno da sjednem na chill pivu mi je dost, ili da nikad ne budem solo osim na wc-u, al onda se spalim maks I moram nestat.
Al u zadnje vrijeme zapravo dobivam više, pa izgorim, jedan dan ne postojim i onda opet mogu sve ispočetka. Okej mi je to za sad, idk.
O kojim temama nikad ne bi pričala na crolu?
-
adamica
Mogu o svemu, jer kazem svasta a ne kazem nista.
Sto ti stvara neugodu u susreti, ajmo reci na prvom dejtu? Sto ona nesvjesno napravi, da tebi bude neugodno?
Sto ti stvara neugodu u susreti, ajmo reci na prvom dejtu? Sto ona nesvjesno napravi, da tebi bude neugodno?