šta vas je zadnje nasmijalo
-
Plague
Re: šta vas je zadnje nasmijalo
invalidna mi je svojim debelim dupetom razvalila stolicu
i nastavlja u istom tonu.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
moje dupe nije debelo. imam 55kg, s light pidjamom. -.-
ex invalid_user
-
backspace
moja mama bi obrnula tvoju mamu ko ćevap
- moja mama je femme pa se tome i nada
i samo da još napomenem da je ova druga opaska, kojoj se jedino i smijem od srca, moja

- moja mama je femme pa se tome i nada
i samo da još napomenem da je ova druga opaska, kojoj se jedino i smijem od srca, moja
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Kroacija
Rodna gruda je mjesto gdje pripadamo. Ta zemlja, dakle, ne pripada nama, nego mi pripadamo njoj. Ona je ljubav. Ljubav prema onoj vodi koja teče u rijekama, prema ptici koju vidimo u visinama ispod plavog neba i prema zavičaju gdje smo rođeni. Sve nas to čini onakvim kakvi zapravo i jesmo. I taj osjećaj topline rodne grude. Mi smo dio zemlje i ona je dio nas. Na njenom tlu su živjeli naši djedovi, a sad smo mi tu i naša djeca. Pod ovim nebom zajedno udišemo isti zrak. Nama je ovaj zrak skupocjen. Sutra ćemo svojoj djeci reći da je zemlja naša majka i sve što snađe zemlju, snaći će i sinove zemlje. Naučit ćemo ih da se poštuje i ne zaboravlja rodna gruda. Zadužit ćemo ih da slušaju svoja srca i spašavaju svoje. A ovdje je sve sto je naše.
...
...
ex invalid_user
- inani
- Status: U vezi
Pismeni uradak gastabajterskog djeteta koje pohadja 3. razred OS?invalid_user je napisao/la:Rodna gruda je mjesto gdje pripadamo. Ta zemlja, dakle, ne pripada nama, nego mi pripadamo njoj. Ona je ljubav. Ljubav prema onoj vodi koja teče u rijekama, prema ptici koju vidimo u visinama ispod plavog neba i prema zavičaju gdje smo rođeni. Sve nas to čini onakvim kakvi zapravo i jesmo. I taj osjećaj topline rodne grude. Mi smo dio zemlje i ona je dio nas. Na njenom tlu su živjeli naši djedovi, a sad smo mi tu i naša djeca. Pod ovim nebom zajedno udišemo isti zrak. Nama je ovaj zrak skupocjen. Sutra ćemo svojoj djeci reći da je zemlja naša majka i sve što snađe zemlju, snaći će i sinove zemlje. Naučit ćemo ih da se poštuje i ne zaboravlja rodna gruda. Zadužit ćemo ih da slušaju svoja srca i spašavaju svoje. A ovdje je sve sto je naše.
...
... 
- ticklebook
- Kontakt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CAMYOrpEukI[/youtube]
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
Heh, ne bih se kladila ni da njihovi roditelji ne bi napisali takvo što. Jeste čitali o onim austrijskim Hrvatima koji se guraju pred salzburškim zatvorom jer "žele samo dodirnuti" Sanadera? I almost threw up.inani je napisao/la:Pismeni uradak gastabajterskog djeteta koje pohadja 3. razred OS?invalid_user je napisao/la:Rodna gruda je mjesto gdje pripadamo. Ta zemlja, dakle, ne pripada nama, nego mi pripadamo njoj. Ona je ljubav. Ljubav prema onoj vodi koja teče u rijekama, prema ptici koju vidimo u visinama ispod plavog neba i prema zavičaju gdje smo rođeni. Sve nas to čini onakvim kakvi zapravo i jesmo. I taj osjećaj topline rodne grude. Mi smo dio zemlje i ona je dio nas. Na njenom tlu su živjeli naši djedovi, a sad smo mi tu i naša djeca. Pod ovim nebom zajedno udišemo isti zrak. Nama je ovaj zrak skupocjen. Sutra ćemo svojoj djeci reći da je zemlja naša majka i sve što snađe zemlju, snaći će i sinove zemlje. Naučit ćemo ih da se poštuje i ne zaboravlja rodna gruda. Zadužit ćemo ih da slušaju svoja srca i spašavaju svoje. A ovdje je sve sto je naše.
...
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- inani
Ma da, dijete sjedi i pise, a roditelji diktiraju.
Ne, tu glupost jos nisam cula.

Ne, tu glupost jos nisam cula.
... 
apsolventski esej na temu ocuvanja okolisa? ne bi se zacudila.invalid_user je napisao/la:Rodna gruda je mjesto gdje pripadamo. Ta zemlja, dakle, ne pripada nama, nego mi pripadamo njoj. Ona je ljubav. Ljubav prema onoj vodi koja teče u rijekama, prema ptici koju vidimo u visinama ispod plavog neba i prema zavičaju gdje smo rođeni. Sve nas to čini onakvim kakvi zapravo i jesmo. I taj osjećaj topline rodne grude. Mi smo dio zemlje i ona je dio nas. Na njenom tlu su živjeli naši djedovi, a sad smo mi tu i naša djeca. Pod ovim nebom zajedno udišemo isti zrak. Nama je ovaj zrak skupocjen. Sutra ćemo svojoj djeci reći da je zemlja naša majka i sve što snađe zemlju, snaći će i sinove zemlje. Naučit ćemo ih da se poštuje i ne zaboravlja rodna gruda. Zadužit ćemo ih da slušaju svoja srca i spašavaju svoje. A ovdje je sve sto je naše.
...
- Kroacija
@svi_ eksli sam random naletjela na to, ne znam kako, ne znam zasto
evo link pa se i dizajnu sajta nasmijite. http://www.zaboljitak.ba/index.php/klju ... it-amet-3/
ex invalid_user
Rodičina rasprava o Šeherezadi preko telefona. 
She was my personal universal donor. She gave me her heart. My body rejects any other now, even my own. I continue to walk heartless and the number of breaths I take are just enough to reach her, wherever, whenever.
- real8me
- Ja sam: biseksualka
danas je cijeli dan pišancija na poslu.. <3 kakvi nam sve ljudi neće doć gore.. xD hahahahaha, i bakica od 70 god koja priča viceve o sanaderu..

- ticklebook
- Kontakt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PcshsvCwvCw[/youtube]
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- zlo i naopako
- Kroacija
cura meni, zabrinuto: "ti si takva strejtusa"
tukac, ima me svugdje. :*
tukac, ima me svugdje. :*
ex invalid_user
- Kroacija
In den USA wurde die schwangere Barbie vom Markt genommen, weil sie keinen Ehering trug.

ex invalid_user
- Hidden_soul
- Devil in details
O boze!invalid_user je napisao/la:In den USA wurde die schwangere Barbie vom Markt genommen, weil sie keinen Ehering trug.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Kroacija
:facepalm: ona je na profil stavila kurvanjsku sliku sebe s giga podocnjacima.
tako je vidim kako hihoce i cereka se sama sa sobom doma 
ex invalid_user
-
Plague
say what? uopće nije kurvanjska. skroz sam mila. mila kurva.
Zadnja izmjena: Plague, dana/u 17 pro 2010 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Buba moj idol 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2UQb3irL ... re=related[/youtube]
6.40 onako su malo zapekla..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2UQb3irL ... re=related[/youtube]
6.40 onako su malo zapekla..
- komad kruha
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GkHNNPM7 ... h_response[/youtube]
kaj te hiče?
- Kroacija
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I[/youtube]

umirala sam kroz cijeli spot i onda sam vidjela pri kraju da mu prosipaju pepeo iz urne, pa sam od soka i nevjerice, po obicaju, jos vise odvalila
sad mi je zao.

umirala sam kroz cijeli spot i onda sam vidjela pri kraju da mu prosipaju pepeo iz urne, pa sam od soka i nevjerice, po obicaju, jos vise odvalila
sad mi je zao.
ex invalid_user