šta vas je zadnje nasmijalo
- far out
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: šta vas je zadnje nasmijalo
istina.PicajzLa je napisao/la:već su se počele registrirat kao "frankie"

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
ruska sinkronizacija filma gdje se originalni glasovi cuju u pozadini a sve uloge u filmu izgovara jedna osoba 
ex invalid_user
- inani
invalid_user je napisao/la:ruska sinkronizacija filma gdje se originalni glasovi cuju u pozadini a sve uloge u filmu izgovara jedna osoba
... 
- Kroacija
noup. stajale smo malo zabezeknute kojih par sekundi pa brzo izgasile. 
ex invalid_user
-
BeautifulThings
Kad je jedna tukica od 500 kg s kojom idem na fax izjavila dok smo učili o grčkoj homoseksualnosti da je to fuj. Glavno da je ona toliko privlačna sa svojom masom. 
-
Mia.
- Kontakt:
umm, stand up.
jučerašnji.
plakala sam od smijeha.ajme meni.
brutalno.savršeno.
idem opet i opet i opet.
marina je zgodna, da.
jučerašnji.
plakala sam od smijeha.ajme meni.
brutalno.savršeno.
idem opet i opet i opet.
marina je zgodna, da.
Zadnja izmjena: Mia., dana/u 23 pro 2010 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Stay tuned.
- touch_me_iM_sick
ovaj forum 
- komad kruha
- Status: Solo
NESPRETNO SROČENE ŽUPNE OBAVIJESTI
Župljanke su odbacile raznovrsne odjevne predmete. Možete ih vidjeti u suterenu župnog dvora u petak popodne.
U nedjelju se daju prilozi za novi sag. Svi koji žele nešto napraviti na sagu neka se jave u župni ured da im damo papir.
Marija Jelić i Vinko Magdić vjenčali su se 24. listopada u našoj crkvi. Tako je završilo prijateljstvo koje je trajalo od školskih klupa.
Danas popodne sakupit ćemo se na sjevernoj i južnoj strani crkve. Djeca će biti krštena na oba kraja.
Za one koji imaju djecu, a to ne znaju, u prizemlju imamo dječji vrtić.
Župnik će održati oproštajnu propovijed, nakon čega će zbor zapjevati 'Radujte se, narodi'.
Budući da je sljedeće nedjelje Uskrs, zamolit ćemo gospođu Nadu Horvat da na oltar položi jaje.
U utorak u pet popodne održat će se sastanak Kluba mladih majki. Sve one koje žele postati mlade majke neka se jave u ured svećeniku..
Druge nedjelje na jutarnjoj misi solistica će biti gospođica Staničić. Nakon toga će župnik govoriti 'O tom strašnom iskustvu'.
Zahvaljujući župnikovoj bolesti, nedjeljne mise za ozdravljenje neće se održavati do daljnjeg.
U svojim molitvama sjetite se onih koji su bolesni od naše crkve i zajednice.
Učenici osmih razreda u petak popodne u 17:00h u crkvi će izvesti 'Hamleta'. Poziva se pučanstvo da prisustvuje ovoj tragediji.
Župljanke su odbacile raznovrsne odjevne predmete. Možete ih vidjeti u suterenu župnog dvora u petak popodne.
U nedjelju se daju prilozi za novi sag. Svi koji žele nešto napraviti na sagu neka se jave u župni ured da im damo papir.
Marija Jelić i Vinko Magdić vjenčali su se 24. listopada u našoj crkvi. Tako je završilo prijateljstvo koje je trajalo od školskih klupa.
Danas popodne sakupit ćemo se na sjevernoj i južnoj strani crkve. Djeca će biti krštena na oba kraja.
Za one koji imaju djecu, a to ne znaju, u prizemlju imamo dječji vrtić.
Župnik će održati oproštajnu propovijed, nakon čega će zbor zapjevati 'Radujte se, narodi'.
Budući da je sljedeće nedjelje Uskrs, zamolit ćemo gospođu Nadu Horvat da na oltar položi jaje.
U utorak u pet popodne održat će se sastanak Kluba mladih majki. Sve one koje žele postati mlade majke neka se jave u ured svećeniku..
Druge nedjelje na jutarnjoj misi solistica će biti gospođica Staničić. Nakon toga će župnik govoriti 'O tom strašnom iskustvu'.
Zahvaljujući župnikovoj bolesti, nedjeljne mise za ozdravljenje neće se održavati do daljnjeg.
U svojim molitvama sjetite se onih koji su bolesni od naše crkve i zajednice.
Učenici osmih razreda u petak popodne u 17:00h u crkvi će izvesti 'Hamleta'. Poziva se pučanstvo da prisustvuje ovoj tragediji.
kaj te hiče?
-
uNrEaLL
Na kolegicinom chatu,citam komentare,naletim na simpa curu,pogleam njene komentare,a jedna luda je ko puska hahaha pise joj :' vidim da te svi hvale,ne znam zasto,al dobra si picka'
a budale lol
- Little Miss Audrey
Nase malo misto

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6PqZOVgF-so[/youtube]
- Kroacija
stari.
isao nas je fotkati i umjesto "pticica" je rekao "seks". sad znam na koga sam.
ex invalid_user
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
kreativnost kad je čovjeku dosadno 

- Little Miss Audrey
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
- zlo i naopako
lika zgazila bicikla i on umra