Kad se potegne rasprava i izvuku kandže, bar bude neke akcije,
pa mogli bi to malo češće, kao egzibicije za publiku.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Cirrocco je napisao/la:zasto teme tipa, osjecam se, slusam, radim i slicno imaju duplo vise postova od svih tema koje iziskuju raspravu..
dali je to zato sto nam na takvim temama nas osobni egoizam ne dopusta da kritiziramo ili komentiramo necji tuđi?
dali odustajanje od rasprava znaci da nemamo argumente i/ili svoje misljenje i strpljenje za dužu raspravu?..
jesmo li preegocentricni da bismo zapravo citali ono sto drugi imaju za reci?..
i najbitnije, dali je nas egoizam veci od nase inteligencije i/ili strpljenja?!

Slažem se!uma je napisao/la:Treba to sve na goli otok i otuđit im ajfonove na mjesec dana. :3
Pa nisu forumi završili karijeru, pogledaj kako je na gej haeru živahno, tam se zapravo nerijetko čak i suvislo raspravlja o koječemu. Tu ne pomaže ni to što se gore skrolaju teme s crola. Jebiga, nije stvar u umoru nego u nezainteresiranosti. Ili su tu svi "apolitičnI"zwarte paard je napisao/la:dakle nismo egoisticne, nego je takvo vrijeme doslo
forumi nisu popularni i zavrsili su karijeru.
vrijeme je nekvalitetne komunikacije i sve je uzaludno.
nekada davno bilo je bolje, jer su prije lezbijke bile cool. a danas mi na crolu niti da se sramimo zbog toga. mi samo laprdamo nesto jer smo umorne. mi smo pametne, ali umorne. mi smo umorne generacije.
Ovo je znak da nisam dugo čitala gej.hrtamara3 je napisao/la: pogledaj kako je na gej haeru živahno, tam se zapravo nerijetko čak i suvislo raspravlja o koječemu.
Svejedno ih je lakše podnositi ako se o njima raspravlja (moje skromno mišljenje), a i sve nam to oblikuje svakodnevnicu i utječe na egzistenciju, hoćeš-nećeš. No dobro, nek se svatko koristi ovime kako mu drago, ali osobno bih voljela i više aktualnosti.zwarte paard je napisao/la:mozda ne otvaramo dobre teme. meni su aktualne teme dosadne. uglavnom su neke ruzne stvari u pitanju.
zwarte paard je napisao/la:dakle nismo egoisticne, nego je takvo vrijeme doslo
forumi nisu popularni i zavrsili su karijeru.
vrijeme je nekvalitetne komunikacije i sve je uzaludno.
nekada davno bilo je bolje, jer su prije lezbijke bile cool. a danas mi na crolu niti da se sramimo zbog toga. mi samo laprdamo nesto jer smo umorne. mi smo pametne, ali umorne. mi smo umorne generacije.