fizicka agresija
Re: fizicka agresija
ma sve ti one vole tu sirovu mušku energiju, da im se pokaže di im je mjesto, samo se prave emancipisne...taman posla, samo nek zucne kad ne treba...
wave je napisao/la:ma sve ti one vole tu sirovu mušku energiju, da im se pokaže di im je mjesto, samo se prave emancipisne...taman posla, samo nek zucne kad ne treba...
mene tebe strah!;D
...život je lijep... (:
-
uNrEaLL
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Bolje da sutim, pametnije je. Ja bi te razvalila ko zvecku kad bi to vidjela. Sta ti znas sta tvoja cura voli..
cure, serem..htjela sam vidjeti dal bi to netko mogao ozbiljno shvatiti, sorry
ajd sad da velim, nisam se nikad potukla s nekim s kim sam bila u tak bliskom odnosu (prijateljskom il partnerskom), ne mislim niti da budem, al tukla sam se nekad s braćom (to je jedino od šoranja šta se sjećam)..i sad mi je samo upitno jesmo li mi stvarno svi odrasli pa se kao ne trebamo/ne želimo više šakama izražavat il samo se samo "uljudili" i rečeno nam je da se to ne smije... ne podržavam fizičko nasilje, niti ikoje drugo, čak štoviše, isto sam dijete cvijeća, al se pitam koliko ti razni potisnuti bijesovi bivaju na kvalitetan, adekvatan način otpušteni i razriješeni...
zakaj se opće djeca u odrastanju tuku, a čula sam od mnogih da jesu sa svojom braćom i sestrama, kak to opće prestane...kaj vi mislite o tome? jeste se vi mlatili sa svojima?
čula sam (dakle ovo je reklakazala vulgaris) da su dvije djevojke dobile po tintari od svojih cura...jedno od tih agresorki ne poznajem pa ne mogu niš reć, druga mi je skroz okej lik i bilo mi je žao što sam to čula i nekako mislim da se narušavanjem tog fizičkog integirteta, tj dizanjem ruke na nekoga gubi jedan dio veeliki povjerenja, možda i bespovratno...a možda je to samo preveliki tabu, zašto bi šamar bio gori od recimo psovke il prevare il da dalje sad više ne brkam lončiće
znala sam ko dite reć da bi radije da mi mam astisne plesku neg da se dere na me..bo..ko bi ga zno
-
uNrEaLL
Sizika ahahaha bjezi al neces daleko
wawe eto drago mi cuti da si se salila. 
nisam se nikad potukla s nekim. osim pocupala s bracom kad smo bili manji, ali nikad saketanje. jednom u srednjoj me neka na rivi htjela tuc iz nekog glupog razloga, ali ja sam se pocela smijat. bila je skroz komicna mala bijesna i nije se usudila prva, samo se derala za menom stojeci u mjestu dok sam nastavila setat svojim putem. drustvo u kojem sam bila me zajebavalo par dana da sam pickica i kukavica itd, ali meni je to sve bilo tako jadno. zamisli sramote jebote, potuc se na rivi
i niko me nikad u vezi nije udario u svadji i sl. niti smo se derali jedno na drugo, ikad. mislim da bi se momentalno pokupila da je bilo drukcije. nisam ni taj tip osobe, ja vise cmizdrim i svadjam se kroz suze, nego neku agresiju
:pickica:
i niko me nikad u vezi nije udario u svadji i sl. niti smo se derali jedno na drugo, ikad. mislim da bi se momentalno pokupila da je bilo drukcije. nisam ni taj tip osobe, ja vise cmizdrim i svadjam se kroz suze, nego neku agresiju
- Jadzia Dax
kad sam bila mala znala sam se s bratom oko daljinskog potući, kad je on malo porasa i ojača, promijenila sam taktiku, počela sam ga tužikati mami
jednom u osnovnoj sam se umješala u jedan fajt, zaustavila sam frendicu da ne prebije jednu curu, a par dana posli toga sam se i ja pofajtala s tom curom (bila je poprilično iritantna), sjećam se da sam je svladala, držala sam je za kosu i razmišljala od što da joj lupim glavu, od zid ili od kolino, udahnula sam, pustila ju i odšetala se... imala sam par dana ogrebotinu ispod oka i to je to... na kraju ništa se strašno nije desilo ni meni ni njoj, ali moram priznati da kad se danas sjetim toga da me užasno sram što sam se uopće dovela u situaciju da se fajtam s nekim bezobzira što sam tada imala 13ak godina.
Danas me je gotovo nemoguće uvući i u verbalni sukob (rasprava na neku temu nije sukob) a fizički mi je sf. Čak i doma sa svojima se rijeto svađam.
Prelijena sam za svađati se.
jednom u osnovnoj sam se umješala u jedan fajt, zaustavila sam frendicu da ne prebije jednu curu, a par dana posli toga sam se i ja pofajtala s tom curom (bila je poprilično iritantna), sjećam se da sam je svladala, držala sam je za kosu i razmišljala od što da joj lupim glavu, od zid ili od kolino, udahnula sam, pustila ju i odšetala se... imala sam par dana ogrebotinu ispod oka i to je to... na kraju ništa se strašno nije desilo ni meni ni njoj, ali moram priznati da kad se danas sjetim toga da me užasno sram što sam se uopće dovela u situaciju da se fajtam s nekim bezobzira što sam tada imala 13ak godina.
Danas me je gotovo nemoguće uvući i u verbalni sukob (rasprava na neku temu nije sukob) a fizički mi je sf. Čak i doma sa svojima se rijeto svađam.
Prelijena sam za svađati se.
...nevolim nasilje bilo koje vrste..