nova prijateljica
Re: nova prijateljica
očito je svima jasno da si gay. a to što se vidi na tebi da ti smeta samo im to potvrđuje...
probaj ju zamolit da prestane. reci da ti smeta.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
ocu im sada svima skupa poklopit, a da se ne otkrijem.ludakoslapa je napisao/la:očito je svima jasno da si gay. a to što se vidi na tebi da ti smeta samo im to potvrđuje...
počni ju bariti. ono očito. bezobrazno. kad joj pređe mjeru odustat će pa će se šalit ovi svi na njen račun 
nego crna mačko prilično se voliš skrivati jelda? čega se bojiš?
mi imamo sve što nam treba,
mišaludakoslapa je napisao/la:počni ju bariti. ono očito. bezobrazno. kad joj pređe mjeru odustat će pa će se šalit ovi svi na njen račun
- Jadzia Dax
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
black.cat je napisao/la:uz nju, sad su mi i njeni, tj. sad vec zajednicki prijatelji poceli podbadat.
neznam.
biti ili ne biti, tj. izgubit drustvo nebi htjela, a sa druge strane ne zelim da su takvi.
ne kužim zašto se uopće družiš s ljudima s kojima ti je očito neugodno...?
vratit cu im istom mjerom i necu se zamarat njima i po mogucnosti potraziti novo drustvo. hvala na savjetima!
ja sam sklona razmišljanju da su ljudi koji nas okružuju često odraz naših unutarnjih postavki, tako da vjerojatno ovo društvo neće biti baš preveć različito od onoga novoga i opet nekog još novijeg
možda ne sasma ontopično, al mislim da nije loše ovdje da se stavi:
http://queer.hr/16387/svi-lazu-pa-i-lezbe/
Svi lažu… (pa i lezbe)
možda ne sasma ontopično, al mislim da nije loše ovdje da se stavi:
http://queer.hr/16387/svi-lazu-pa-i-lezbe/
Svi lažu… (pa i lezbe)
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
No hard feelings ali mislim da nećeš im moć vratiti istom mjerom jer si prenesigurna da možeš prcati jer ćeš odmah razmišljati jel ih je to povrijedilo.black.cat je napisao/la:vratit cu im istom mjerom i necu se zamarat njima i po mogucnosti potraziti novo drustvo. hvala na savjetima!
Nije prcanje jedini način zezancije. I nije tvoj.
Za svoje dobro makni se od te cure/ekipe i nađi nekog čiji smisao za humor će odgovarati i zbog kojeg ćeš se osjećati dobro i zabavljeno, a ne da po forumu pišeš kako ti to ne odgovara.
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

reci joj i da san gej tebi to nebi rekla
-
backspace
jel to baš na engleskom veliš ili imaš neku hrvatsku verziju? reci ti meni, pričaš li ti općenito pola hrvatski pola engleski sa hrvatima?Bash je napisao/la:obicno kazem I'd hit it. and I mean it.
nemam ti što savjetovat, danas me pitao ovaj jedan jel idem tamo gdje već idem na gej paradu. ja sam ga pitala da otkud mu da ima sad tamo parada? on je rekao da se šali, pa sam ja rekla da ako se šali da onda nažalost ne idem.
bio je glup razgovor. onak skroz taman.
kriva procjenaLoTuS je napisao/la:No hard feelings ali mislim da nećeš im moć vratiti istom mjerom jer si prenesigurna da možeš prcati jer ćeš odmah razmišljati jel ih je to povrijedilo.black.cat je napisao/la:vratit cu im istom mjerom i necu se zamarat njima i po mogucnosti potraziti novo drustvo. hvala na savjetima!
Nije prcanje jedini način zezancije. I nije tvoj.
Za svoje dobro makni se od te cure/ekipe i nađi nekog čiji smisao za humor će odgovarati i zbog kojeg ćeš se osjećati dobro i zabavljeno, a ne da po forumu pišeš kako ti to ne odgovara.
i, tata bi sine