I ja sam to pomislila stavit jučer. E i najbolji komentar:
This reminds me of when my girlfriend finally agreed to indulge my ultimate roleplay fantasy - lonely fisherman / trapped mermaid. She spent 45 minutes under a net I'd ordered from Amazon singing catchy songs about life under the sea, her dreams of true love, and her wish to have real legs. I finally gave up and rowed my "boat" (cardboard box) back to the living room to watch TV.
I finally had my revenge the next week during our mummy / sexy archaeologist session but I understand feeling put out over your situation, believe me
Dva različita doktora na svojim sajtovima stavila isti tekst o svojoj struci :lol: :lol: Lazy motherfuckers. Ziher je iz neke enciklopedije. Il to il je jedan pokrao drugog. Ah, intrige i kompetitivnost. Ljudi su retardi. :lol:
Ne radi mi lol smajlić? :lol:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Mater ...
Stara sutra gren u Ljubljanu...
Ti samo ides vamo tamo da te ja ne mogu dobit, a rekla si da ides u krapinske t...
A to cu kad se vratim ne mogu danas ,nut vremena...
Pa obuci se gospe t ti ,ne odaj gola nisi na otoku...
talijani na telefonu. zvala hotel da mi potvrde booking i mogla sam s njima pričat talijanski al u glavi sam nekako bila spremna na engleski pa je prvo što sam ženu pitala nakon što mi se javila na talijanskom: hello, do you speak english? žena je trenutno pustila telefon i panično na glas tražila oko sebe nekog tko priča engleski. zločesta sam, znam.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Ja: Ko je lijepa mica?
Ona: *zamaše repom*
- Jesi ti lijepa mica maca?
- *zamaše repom*
- *šutim*
- *ne miče rep*
- Ko je najljepša mica maca?
- *zamaše repom*
- Ko je mica umišljenica?
- *zamaše repom*
- *šutim*
- *ne miče*
- Ko se meni pravi da me ignorira?
- *zamaše repom*
Kobila jedna
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
došao domar u ured i pita može li koristit telefon. i nazove kolegicu iz druge zgrade i viče dok priča.
na to mu veli kolega: ča uopće pitaš telefon, čuli bi te i bez.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Maloryn tajni recept, krije ga ko zmija noge. Dovučem je jednom na neko od druženja, vjerujem da će biti moguće izvuć recept iz nje nakon par deci pive
Ont_ veseli me i nasmijava to skupno planinarenje u subotu i smiješno mi je i koju čergu je cimerica napravila od wc-a. Sad imamo "samo" 3 različita tepiha u wc-u
Morala sam nešt prosrat da budem ontopik
Znaci svaki dan j. Pavicic dojde jest i svaki dan izmislja toplu vodu... Danas jel moze blitva bez cesnjaka ... Nemoze vec smo je cilu skuhali s cesnjakom...ajde matere ti... Aj dobro onda more s cesnjakom