Pitaj me
Re: Pitaj me
od serija It, od filmova neki horor u kojem u kolibi u sumi neki ludjak kolje mladu ekipu i na kraju jedna il dvoje krenu bjezat u autu i samo se ovaj sa straznjeg sjedala iza vozacice digne i zakolje i nju.
koji je posljednji dobar film koji si pogledala?
koji je posljednji dobar film koji si pogledala?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
- tratinčica
- Spol/rod: žensko
Captain fantastic. Prekrasan film. Pogledaj 
Jel cekas neki film da dode u kina?
Jel cekas neki film da dode u kina?
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Ne idem baš u kina.
Jel te smeta kad ste ti i cura u isto vrijeme na mobu jedna kraj druge?
Jel te smeta kad ste ti i cura u isto vrijeme na mobu jedna kraj druge?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Ne,pa i to je dio veze.
Ides li danas popodne u setnju?
Ides li danas popodne u setnju?
aha, danas se smucam po muzejima jer je onaj jedan dan u mjesecu kad su besplatni. dok mi guzve ne dopizde.
koliko si muzeja u svom gradu posjetila?
koliko si muzeja u svom gradu posjetila?
mi imamo sve što nam treba,
-
Lagadema
- Status: Solo
Sta ja znam, nema ih puno
Jesi se naspavala?
Jesi se naspavala?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
- Moloko
Jesam.
Oću ikad prestat kašljat?
Oću ikad prestat kašljat?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
Lagadema
A jadnice, zao mi ga
znam da pingvini imaju partnere za cijeli zivot, sigurno mu je slomljeno i srce
Jesi bila prevarena ikad?
Jesi bila prevarena ikad?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
- degenereginald
- cryptid
Nisam, koliko znam. 
Organiziraš druženje za prijatelje.
Planiraš napraviti nešto novo, nešto divlje.
Nemaš ograničenja, što se financija, zakona fizike ili vremena tiče.
Jedini uvjet je da mora biti nešto što do sada niste radili i nešto što bi moglo zabaviti krug prijatelja koji ćeš pozvati.
Što radiš?
Organiziraš druženje za prijatelje.
Planiraš napraviti nešto novo, nešto divlje.
Nemaš ograničenja, što se financija, zakona fizike ili vremena tiče.
Jedini uvjet je da mora biti nešto što do sada niste radili i nešto što bi moglo zabaviti krug prijatelja koji ćeš pozvati.
Što radiš?
I have no money and I have to scream.
Organiziram dolazak striptizete i stripera, mislim da bi to većinu jako zabavilo. 
Igraš li neku igricu na mobitelu?
Igraš li neku igricu na mobitelu?
Pretpostavka je majka svih zajeba
- Moloko
Nope,dosadno mi to. 
A ti?
A ti?
-
Lagadema
Nisam vec mjesecima, neam kada. Tome se treba posvetit.
Jesi bila kad navucena na neku igricu?
Jesi bila kad navucena na neku igricu?
- Moloko
Jesam malo na Simse kad su tek izašli..
Što sebi nisi nikada oprostila?
Što sebi nisi nikada oprostila?
- degenereginald
- cryptid
@Moloko
e, uleti mi.
S protokom vremena, sve bi si oprostila.
Brijem da mi najteže pada kad svojim postupcima sjebem druge osobe, pa bi, recimo, za tako nešto trebalo proći najviše vremena.
E, ali konkretno- doslovno nema te stvari. Sve je okej, što god sam napravila, što god su drugi napravili, što god je bilo.
@LGDM
Mislim da bi prvo trebalo definirati što misliš pod 'igrica' i što misliš pod 'navučena'. Jasno, mogu pretpostaviti na temelju iskustva koji sam imala do sad s tim terminima, ali se ne želim zaletiti, razumiješ?
Ako pod 'igrica' postavljamo sve igre koje su stvorene od početka čovječanstva, a navučena gledamo u kategoriji ovisnosti, poput heroina, onda svakako ne, nisam bila toliko van sebe da bi bila spremna izvoditi ilegalne radnje da bih napredovala dalje u igri ili da bi uopće igrala dalje.
Ako pod 'igrica' računaš igre koje su težinski manje, npr. imaju do određen broj megabajta, tipa 10 ili 20, a 'navučena' gledamo kao samo laganu želju da igram igru u redovitim intervalima dok ju ne završim, onda da, jesam.
Ako pod 'igrica' misliš na igru kreiranu za neki operativni sustav, neovisno o kompleksnosti, npr., a 'navučena' podrazumijeva da sam igrala u komadima od par sati u toj mjeri da mi je to moglo donekle (kratkoročno) utjecati na zdravlje, onda vjerojatno da.
Mogla bih ovako nastaviti do u nedogled.
Mislim, dosta to ovisi o tome koliko ti je bitan moj odgovor na pitanje.
Mogla sam i odgovoriti s 'da' ili 'ne', jasno, ali zašto kad mogu napisati i kratki tekst o tome kako su definicije povremeno bitne ako želimo točan odgovor? Uostalom, imam osjećaj da nije bitno, kako god odgovorila na ovo pitanje. Ne mislim da takve informacije o meni, npr., imaju značenje u tuđim životima. Ili recimo o bilo kome drugome, osim ako formiramo nekakav odnos i pričamo o stvarima koje su nam jako bitne u životu, a za to bi nam, svakako, trebalo pitanje koje ide više u dubinu, kao i odgovor, jasno, i uspostavljanje nekakvog dijaloga, što se u ovoj temi ni neće dogoditi jer se radi o seriji često blago povezanih pitanja s kratkim odgovorima raznih korisnica.
Jasno, sve je ovo samo hrpa govana samo zato da imam ful dugi odgovor na kratko pitanje, jer me takve pizdarije jako zabavljaju.
Ali, generalno, fakat jako volim igre, tako da bi bez beda mogla odgovoriti da jesam bila 'navučena' na neku 'igricu' bez da gubim san oko toga jesam li točno odgovorila ili ne. Igre su jedan jako fantastičan dio života, i jedan jako bitan dio mog života, i u pravilu ih volim u svim oblicima, veličinama, bojama i sl., bilo da se igraju s drugim ljudima ili solo. Mislim da one djeluju jako pozitivno na ljudsku psihu, s tim da i tu uvijek postoje nijanse i kategorije, ali mislim da nema potrebe da ulazim u to u ovom trenutku. Ipak je nedjelja navečer, a mogla bi raditi nešto što će i meni i drugima imati puno više značenja.
Toliko, za sad.
Kako si? Kaj radiš? Ima što novo kod tebe?
e, uleti mi.
S protokom vremena, sve bi si oprostila.
Brijem da mi najteže pada kad svojim postupcima sjebem druge osobe, pa bi, recimo, za tako nešto trebalo proći najviše vremena.
E, ali konkretno- doslovno nema te stvari. Sve je okej, što god sam napravila, što god su drugi napravili, što god je bilo.
@LGDM
Mislim da bi prvo trebalo definirati što misliš pod 'igrica' i što misliš pod 'navučena'. Jasno, mogu pretpostaviti na temelju iskustva koji sam imala do sad s tim terminima, ali se ne želim zaletiti, razumiješ?
Ako pod 'igrica' postavljamo sve igre koje su stvorene od početka čovječanstva, a navučena gledamo u kategoriji ovisnosti, poput heroina, onda svakako ne, nisam bila toliko van sebe da bi bila spremna izvoditi ilegalne radnje da bih napredovala dalje u igri ili da bi uopće igrala dalje.
Ako pod 'igrica' računaš igre koje su težinski manje, npr. imaju do određen broj megabajta, tipa 10 ili 20, a 'navučena' gledamo kao samo laganu želju da igram igru u redovitim intervalima dok ju ne završim, onda da, jesam.
Ako pod 'igrica' misliš na igru kreiranu za neki operativni sustav, neovisno o kompleksnosti, npr., a 'navučena' podrazumijeva da sam igrala u komadima od par sati u toj mjeri da mi je to moglo donekle (kratkoročno) utjecati na zdravlje, onda vjerojatno da.
Mogla bih ovako nastaviti do u nedogled.
Mislim, dosta to ovisi o tome koliko ti je bitan moj odgovor na pitanje.
Mogla sam i odgovoriti s 'da' ili 'ne', jasno, ali zašto kad mogu napisati i kratki tekst o tome kako su definicije povremeno bitne ako želimo točan odgovor? Uostalom, imam osjećaj da nije bitno, kako god odgovorila na ovo pitanje. Ne mislim da takve informacije o meni, npr., imaju značenje u tuđim životima. Ili recimo o bilo kome drugome, osim ako formiramo nekakav odnos i pričamo o stvarima koje su nam jako bitne u životu, a za to bi nam, svakako, trebalo pitanje koje ide više u dubinu, kao i odgovor, jasno, i uspostavljanje nekakvog dijaloga, što se u ovoj temi ni neće dogoditi jer se radi o seriji često blago povezanih pitanja s kratkim odgovorima raznih korisnica.
Jasno, sve je ovo samo hrpa govana samo zato da imam ful dugi odgovor na kratko pitanje, jer me takve pizdarije jako zabavljaju.
Ali, generalno, fakat jako volim igre, tako da bi bez beda mogla odgovoriti da jesam bila 'navučena' na neku 'igricu' bez da gubim san oko toga jesam li točno odgovorila ili ne. Igre su jedan jako fantastičan dio života, i jedan jako bitan dio mog života, i u pravilu ih volim u svim oblicima, veličinama, bojama i sl., bilo da se igraju s drugim ljudima ili solo. Mislim da one djeluju jako pozitivno na ljudsku psihu, s tim da i tu uvijek postoje nijanse i kategorije, ali mislim da nema potrebe da ulazim u to u ovom trenutku. Ipak je nedjelja navečer, a mogla bi raditi nešto što će i meni i drugima imati puno više značenja.
Toliko, za sad.
Kako si? Kaj radiš? Ima što novo kod tebe?
I have no money and I have to scream.
- Moloko
Ima,divljaštvo u glavi trenutno. Osjećam se kao baba u menopauzi.
Kako si ti?
Kako si ti?
- Moloko
Nisam jer mi se sve čini da nikad neću zaspati večeras. 
Jel na tebe utječe južina i ako da kako?
Jel na tebe utječe južina i ako da kako?
-
Lagadema
Ne znam. Napaljena sam citav dan. Ne znam jel to do juzine il do mene
Kakav ti je dan bio?
Kakav ti je dan bio?
- Moloko
Jako lijep sve do pred sat vremena kad me uhvatio jugo. :/
Kad ideš spavati?
Kad ideš spavati?
- Moloko
Nisam do sada, što ne znači da možda neću. 
Jel često koristiš proste riječi u komunikaciji s drugima?
Jel često koristiš proste riječi u komunikaciji s drugima?
- Moloko
Ne znam, prema meni si pristojna kad pričamo.
Jel voliš peglati?
Jel voliš peglati?
Jesti tripice ili fileke. Ne mogu,zeludac mi reagira i na samu pomisao.
Imas li puno prasine u stanu?
Imas li puno prasine u stanu?
Da, jer mi je stan smješten blizu glavne ulice, a ispod je neasfaltirani parking.
Koliko često usisavaš i brišeš prašinu?
Koliko često usisavaš i brišeš prašinu?
Pretpostavka je majka svih zajeba
- zwarte paard
volim grinje i zohare, pa da im ne kvarim veselje budem solidarna i ne vadim usisivac iz plakara.
mislis li da su sirene mitoloska bica ili da mozda stvarno postoje?
mislis li da su sirene mitoloska bica ili da mozda stvarno postoje?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- zwarte paard
baba rogom i jos se ne osjecam lagodno kada neko kaze baba roga. ona je u mraku i pojesce me...
vjestice su mi vec ok.
cime su te nagradjivali za dobre ocjene?
vjestice su mi vec ok.
cime su te nagradjivali za dobre ocjene?
- zwarte paard
ti?
Nekim putovanjem,jerbo putovanja su lijek za dusu.
Jesi li ikad vozila kajak?
Jesi li ikad vozila kajak?
- zwarte paard
da 
vidjela polarnu svjetlost?
vidjela polarnu svjetlost?
-
Lagadema
Nisam, ali necu umrijet dok je ne vidim. Aurora me fascinira otkad znam za sebe
Koja te prirodna pojava fascinira?
Koja te prirodna pojava fascinira?