ne. zapravo je sasvim sjajno. negativac automatski postaje veca prijetnja jer moze, pazi sad, prohodati do zrtve; nigdje mu se ne zuri jer je dovoljno uvjeren u svoje sposobnosti, te se time povecava napetost i prijetnja koju predstavlja. s druge strane, zrtva mora bjezati da pojaca tu napetost i strah, i jos je bolje ako se gledaoc poveze s zrtvom jer postoji mogucnost da ce i njemu srce lupati ludacki (i pokrenuti instinkt za prezivljavanje, zbog kojeg ce se i lampa ciniti kao posve prijeteci objekt) kao sto lupa i zrtvi.
e: promasila sam. cisto jer sam se uzivila u odgovaranje u toj mjeri da sam zanemarila samo pitanje

uglavnom, naravno da mu je za petama. pojmovi kao sto su 'vrijeme' i 'prostor' se iskrivljuju za potrebe slanja poruke u filmovima, kao i u ostalim medijima.
dobivate pismo u kojem vas nepoznate sile izvjescuju da cete umrijeti sljedece jutro. kako se ponasate taj dan? usto, zbilja i umirete sljedece jutro. zalite li zbog svojih postupaka na zadnji dan svog zivota? (ako se pravimo za potrebe pitanja da mozete razmisljati nakon smrti)