Ima neka tajna veza...
Imate li ga? I zašto da/ne? Što mislite zašto ima toliko lezbijki i općenito LGBT/LGBT friendly ljudi tamo? Mislim, došlo je do te mjere da postoje tzv. "Tumblr famous" (WTF) pojedinci/parovi kojima ljudi znaju imena i gdje žive, gdje rade/studiraju, s kime hodaju itd. I oni (one, najčešće, 90% slučajeva na koje sam naišla su lezbijski parovi, a čak ni ne searcham tagove

) pretvore svoje blogove u kroniku vlastite veze i svatko sa accountom može čitati koliko se one vole, što rade skupa, što si govore i sve što im padne na pamet. Često znaju snimati i videe na kojima se cmaču ili što god i stavljaju na Youtube. WTF. Pa im ljudi šalju poruke kako su divne i krasne. Imaju fanove. FANOVE.

I onda kad prekinu nastane clusterfuck jer ljudi moraju "odabrati stranu". Odjednom svi imaju nešto za reći jer su ih pratili od početka i osjećaju se kao da imaju pravo na to. Postane jako neugodno. Pasivno-agresivni i namjerno vague postovi, uvrede preko "Anonymous" opcije u inboxu i slične ljepote.
Zašto mislite da je tome tako i zašto se čini da lezbijke dominiraju u tom smislu? Meni zbilja nije jasno.