LoTuS je napisao/la:Ako moš nosit 5kila nerca na sebi, moš i stajat!!
Frendica je tako jednom prepricavala slucaj iz tramvaja s nekim likom i damom u nercu. Lik je sjedio, a ova, cim je usla u tramvaj, pocela traziti zrtvu koja ce joj se ustati. Naisla je na njega, zakacili su se, naravno, a i da stvar bude jos bolja, tu se nasao i zetovac, lik nije imao kartu i onda je ona njemu prokomentirala nesto u stilu kuna po kuna karta, a on njoj ku..c po k..c bunda.
Ot. Stisak mi je normalan, ni precvrst, ni preslab. Nastojim gledati u oci onoga s kim se upoznajem i cijenim kad i drugi to rade. Obracam pozornost na stisak ruke i na oci, procjenjujem ljude po tome.
U tramvaju najcesce ne sjedim, osim ako nema jako puno slobodnih mjesta jer ocekujem da ce na sljedecoj stanici uci netko kome se moram ustati pa mi se ni ne ispati sjedati, a ako vec sjedim i stvori se guzva, uglavnom se ustajem samo starijim ljudima, trudnicama i mama s djecom, naperlitanim babama i bahatim likovima koji samo traze razlog za moraliziranje se ne ustajem. Vrata cesce pridrzavam zenama, nego muskarcima, nekako mi je draze kad oni meni pridrze vrata. Isto tako zene pustam ispred sebe, muskarce rijetko kad. Ima divnih primjeraka koji ti izbiju bubrege kako bi usli prije tebe, na to se rastopim.
Uglavnom se ustajem kad nekoga upoznajem. Jedino sto rijetko upamtim ime novim ljudima, ali im to i kazem na pocetku ili nekoliko puta ponovim ime kako bih ga zapamtila.
Carobne rijeci koje otvaraju sva vrata cesto koristim.
Ove manire mu mi stvar dobrog odgoja i ne cudim se niti mislim da je netko prepristojan ako se tako fino ponasa.