I tako naživcira me misleading naslov na prvu pa pročitam ovaj članak s otužnom anketom. Tema nije o tome svrstavate li se vi u neku od kategorija šmuć, hren, itd.
Nego, zanima me jeste li doživjeli da vaše gej/bi prijateljice ili poznanice imaju komentare o vašem ili nečijem outfitu kao - droljast? Iznenadilo me šta su prema ovoj tu anketi neke od drugih lezbi/bi dobile komentare u stilu da bi trebale izgledat primjerenije orijentaciji. Jesu vas osobno ikad popljuvali zbog nesklada robe s orijentacijom? Može li vama neka cura bit previše femme i girly, na negativan način? Šta mislite o modi cura koje se sustavno od glave do pete oblače u tipovima namijenjene odjevne predmete/nakit? Je li to modni ukus, LGBT aktivizam ili nešto treće?
Smatrate li da LGBT ljudi trebaju odstupati od odjevnih stereotipa, npr. da je za lezbu iz nekog razloga naprednije i emancipiranije da se ne oblači kao koka iz Cosma? Postoje li odjevni predmeti koje jedna lezba nikad ne bi trebala stavit na sebe? Isključujući beanies i palestinke, to je ka neka odjevna sida, ne moš im pomoć, moš ih žalit.
Nemam previše doticaja s većim čoporima gej individua koje se sve međusobno druže pa me zanima koji je mentalitet i jel stvarno postoje očekivanja o izgledu unutar zajednice u Hrvata. Jel vama iko ikad ekšli bitchao jer ne izgledate kako bi lezba/bi trebala? I swear, it's like we're in the 50ties