odučila sam da je besmisleno bilo što poduzimati oko toga u ovo blagdansko vrijeme, ali nakon toga sigurno
imate li muka s težinom?
kako se nosite s time psihički, a kako fizički?
hvala što ste podijelile nešto tako teško i tako intimno ...
a micica... moram samo iskomentirati da ti je fora nick kombiniran s ovim postomkomad kruha je napisao/la:postala sam jako debela.

Naravnoalice je napisao/la:to samo znači da voliš fino papati! a tickle i ja ćemo se složiti da nema boljeg nego kad žena uživa u onome što se za nju skuha
Slazem se!ticklebook je napisao/la:Žena koja ne zna uživati u hrani, ne zna ni u čemu
komad kruha je napisao/la:postala sam jako debela. mislim da je to nekako povezano s gastronomskim užicima kojima se bezrezervno predajem u posljednje vrijeme. mislim, oduvijek sam imala problem s težinom (s viškom, da budem preciznija), od kada mogu pamtiti, bila sam debela. ponekad više, ponekad manje, ali nikada nisam izgledala pristojno (a zasigurno ne kao one djevojke u onom video isječku iz room in rome, koji me se poprilično dojmio. ljudi bi morali biti stavljeni pred izbor: ili takvo tijelo, ili takav seks).
odučila sam da je besmisleno bilo što poduzimati oko toga u ovo blagdansko vrijeme, ali nakon toga sigurno
imate li muka s težinom?
kako se nosite s time psihički, a kako fizički?
hvala što ste podijelile nešto tako teško i tako intimno ...
invalid_user je napisao/la:aww, sad si struca a ne komad kruha.
nekidan sam stala na vagu, nakon xy godina. pokazalo je 55 :/
any, nemoj da te to previse psihicki zamara. ili, ako vec zamara, poduzmi nesto.
ako te tjesi, ima nas koji volimo debeljucenpr. bilo bi mi kjut ljuljati ti salo po ruci ili trbuhu, koristiti te kao lezaj ili medu, a tu je i uzitak kad bi me poklopila za vrijeme sexa.
a ja uvijek nalijecem na mrsavice![]()
javi se
PicajzLa je napisao/la:meni smeta jedino kad se udebljam toliko da dobijem podbradak i faca mi se zaokruži, a sklona sam si to napravit
Oprah??PicajzLa je napisao/la:dr phil?![]()
je, i meni je to napeto. ne samo po pitanju debljine nego bilo cega drugog cega se netko srami.backspace je napisao/la:srame se, slatko bude, pa onda ja još više navalim.
Zita je napisao/la: roadkill kaze da ima neznam kolko kila viska treba je istuci jer ta izmislja il ima cudna ogledala