što skuhati kad vam komad dođe prvi put doma?
Re: što skuhati kad vam komad dođe prvi put doma?
zadnje sto sam kuhala za curu koja mi se svidjala je bila buzara sa skampima i lignjama. bolje da nisam. 
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
-
lane stein
- Spol/rod: žensko
uuu vrhunskislapa je napisao/la:zadnje sto sam kuhala za curu koja mi se svidjala je bila buzara sa skampima i lignjama. bolje da nisam.
štagod može stajat do ujutro
Ja bi baš sarmu skuhala, ali ne onak ogromne, nego male slatke seksi sarmice, i to u 2 varijante: klasičnoj masnoj s mesom i suhim kobasicama, i veganske, s kuskusom (naravno, odvojeno)
Onda, kad fatalno biće dođe i kad ju smjestim u sobu, pogledala bi ju toplo, nabacila osmijeh i rekla: "Baš sam zaboravna... ti si ono rekla da si veganica....?" A tada, ma što ona odgovorila, vragolasto bi dodala: "Eh, onda sam baš potrefila...." Još bi joj se jednom nasmijala mazno, izvadila neko dobro rashlađeno lagano bijelo vino dok ne podgrijem pravu varijantu, a ostatak večeri prepustila konstelaciji planeta....
Onda, kad fatalno biće dođe i kad ju smjestim u sobu, pogledala bi ju toplo, nabacila osmijeh i rekla: "Baš sam zaboravna... ti si ono rekla da si veganica....?" A tada, ma što ona odgovorila, vragolasto bi dodala: "Eh, onda sam baš potrefila...." Još bi joj se jednom nasmijala mazno, izvadila neko dobro rashlađeno lagano bijelo vino dok ne podgrijem pravu varijantu, a ostatak večeri prepustila konstelaciji planeta....
Once your inner child is healed, your inner teenie comes out. And she is altogether fucked up.
-
Cokolada39
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Njamyyy... obozavam sarmu. A sad koju to bi trebala sama doznati na taj svoj unikatan nacin. I stvarno odlicna ideja za veceru jer sarma kad se radi doista se radi s paznjom i ljubavlju kako bi onima kojima ju serviramo uzivali u njoj. Od mene sve pohvale za ovako nesto. I sad mi se otvorio apetit na te sexy malene sarmice. Bilo bi super da nam se planetice posloze za ovako nesto.