Nisam baš sama radila u kuhinju, u smislu da sam sada pilala dijelove, ali ako misliš na ono 'dizajnirala' kuhinju, onda jesam.
S obzirom na to da je tvrtka od koje sam uzimala pločice na kraju tražila sliku da je stave u svoj katalog, mislim da je prilično dobra.
Evo što sam napravila. Na pod sam stavila pločice, imitacija kamena, zovu se Western Stone. S neravnim rubom, 33x33. Na zid sedam različitih 10x10, tako da je ispalo kao mozaik, isto neravni rub, vrlo veselo. To je ispalo tako dobro, da nekada sjedim na podu i gledam samo taj mozaik po sat vremena. Između donjih elemenata su mi pravili pregrade, tako da je svaka pregrada 10 cm, i na te pregrade iste pločice kao na podu, 10x10 varijanta, tako da se preklapaju s radnom površinom, koja je isto rađena tim Western Stone malim pločicama. Eh sada, i donji i gornji elementi su tamno crveni, s tim da sam elemente na jednom zidu stavila ogledala. Napravila i šank, isto keramika, na prelazu u dnevni boravak.
Tako da sad imam kuhinju koja je kombinacija francuskog ruralnog stila, ali i moje uvrnute mašte.
Postam sliku, možda, ako nekoga zanima.