ovo ili ono?
- Silk Spectreii
- Spol/rod: žensko
Re: ovo ili ono?
No,can't do... vidis,ja ne znam jeli taj narkoman netko tko se hoce izljeciti ili jeli taj otac brutalni nasilnik koji se izivljava nad svojom zenom i djecom.. ali moram birat na temelju instinkta i biram narkomana.. tako je i s dedekom i bakom.. naletis na njih i samo jednog mozes spasiti.. kojeg?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
uopće nije ista situacija, ja jednostavno ne mogu na temelju spola odrediti tko zaslužuje živjeti. spol je jedina info koju imam.
a ti imaš info da je jedna osoba ovisnik i na početku je života, a da druga ima djecu, ali je na polovici života. s tim informacijama se već može vagati i to je zapravo bilo pitanje.
zato, dalje.. da moraš eliminirati sve ljude jednoga spola na zemlji, koji bi spol odabrala? a ti ostaneš živa no matter what
a ti imaš info da je jedna osoba ovisnik i na početku je života, a da druga ima djecu, ali je na polovici života. s tim informacijama se već može vagati i to je zapravo bilo pitanje.
zato, dalje.. da moraš eliminirati sve ljude jednoga spola na zemlji, koji bi spol odabrala? a ti ostaneš živa no matter what
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Muskarce... didn't see that coming huh? 
Shizofrenija ili autizam? Da mozes naci lijek za jednu od ove dvije bolesti koja bi to bila?
Shizofrenija ili autizam? Da mozes naci lijek za jednu od ove dvije bolesti koja bi to bila?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
mmm, zanimljivo
shizofreniju bih radije maknula. opasni su za druge, a i opasniji za sebe.
bi li radije umrla tako da upadneš u vulkan na nekom izletu (
) sa 60 godina ili od upale pluća sa 90?
shizofreniju bih radije maknula. opasni su za druge, a i opasniji za sebe.
bi li radije umrla tako da upadneš u vulkan na nekom izletu (
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Sa 60 u vulkanu... gone with the wind 
Mentalne ili fizicke bolesti? Koje smatras pogubnijima za pojedinca? U generalu.. ako ti treba primjer uzmi dvije iznimno grozne bolesti pa ih usporedi.. ja nisam kompetentna za to
Mentalne ili fizicke bolesti? Koje smatras pogubnijima za pojedinca? U generalu.. ako ti treba primjer uzmi dvije iznimno grozne bolesti pa ih usporedi.. ja nisam kompetentna za to
pa sa fizičkom bolesti možeš čuda apraviti ako si mentalno snažan.. pogledaj hawkinga ili one neke ljude koji su knjige napisali, a potpuno su nepokretni. (onaj neeki franc. film.. neki leptiri
)
međutim, obično ljudi loše podnose bol i fizičko vrlo brzo počne utjecati i na psihičko.
s druge strane, mentalni poremećaji te ostave praktički nesposobnim za neka velika smislena djela, osim eventualno umjetnost. hmm.
tako da - mentalne. one uglavnom sa sobom dodatno nose depresiju.
da patiš od npr shizofrenije, misliš li da bi se opirala korištenju lijekova?
aha, ovo je ovo ili ono
imaš shizofreniju - život bez lijeka ili sa lijekom pa omamljena cijelo vrijeme?
međutim, obično ljudi loše podnose bol i fizičko vrlo brzo počne utjecati i na psihičko.
s druge strane, mentalni poremećaji te ostave praktički nesposobnim za neka velika smislena djela, osim eventualno umjetnost. hmm.
tako da - mentalne. one uglavnom sa sobom dodatno nose depresiju.
da patiš od npr shizofrenije, misliš li da bi se opirala korištenju lijekova?
aha, ovo je ovo ili ono
imaš shizofreniju - život bez lijeka ili sa lijekom pa omamljena cijelo vrijeme?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
No drugs! Ajde da sam i ja to jednom rekla..
ne ponovilo se..
Vocna salata ili sladoled?
Vocna salata ili sladoled?
sladoled 
što bi radije: sad upoznala ljubav svog života i imala s tom osobom vezu od 3 godine ili upoznala ljubav svog života u starim danima (60, 70) pa ostala s tom osobom do kraja života?
što bi radije: sad upoznala ljubav svog života i imala s tom osobom vezu od 3 godine ili upoznala ljubav svog života u starim danima (60, 70) pa ostala s tom osobom do kraja života?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Sad..
Savrsena veza koja traje 3 godine ili osrednja,ali ipak ok, koja traje forever?
Savrsena veza koja traje 3 godine ili osrednja,ali ipak ok, koja traje forever?
savršena, apsolutno
trenutno nisam zainteresirana ni za kakav settling
bi li radije da ti je cura malo previše ljubomorna ili da ju ne zanima previše s kim briješ vani?
trenutno nisam zainteresirana ni za kakav settling
bi li radije da ti je cura malo previše ljubomorna ili da ju ne zanima previše s kim briješ vani?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Da je ljubomorna...
Anoreksija ili bulimija? Koju smatras stetnijom?
Anoreksija ili bulimija? Koju smatras stetnijom?
anoreksiju
bi li radije imala 5 kila viška ili manjka? a da ti cura ima 5 kila viška ili 5 manjka?
5 kila manjka je malo puno, zar ne? :/
ako da, onda 5+ 2.5-
bi li radije imala 5 kila viška ili manjka? a da ti cura ima 5 kila viška ili 5 manjka?
5 kila manjka je malo puno, zar ne? :/
ako da, onda 5+ 2.5-
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Nijedno od ovog dvoje mi nije strasno.. ali manjka i guess..
Pretilost ili neuhranjenost? Sto ti je degutantnije?
Pretilost ili neuhranjenost? Sto ti je degutantnije?
neuhranjenost ne bih nazvala degutantnom
onda valjda pretilost
miley cyrus ili britney?
onda valjda pretilost
miley cyrus ili britney?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Britney... ona je ostavila kakav-takav utisak u povijesti popa.. ova mala je simply...naah..
Guetta ili tiesto?
Guetta ili tiesto?
ne poznajem tijesta 
onda valjda guetta
opuštaš li se bolje uz klasiku ili nekakav jazz, npr?
bonus - uz kakvu muziku se najbolje opuštaš? (ova tema je totalno ograničavajuća
)
onda valjda guetta
opuštaš li se bolje uz klasiku ili nekakav jazz, npr?
bonus - uz kakvu muziku se najbolje opuštaš? (ova tema je totalno ograničavajuća
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Klasika.. not a jazz fan..
Najbolje se opistam uz glazbenike tipa cohen,clapton,sting,cocker..
House lli d'n'b?
Najbolje se opistam uz glazbenike tipa cohen,clapton,sting,cocker..
House lli d'n'b?
house
voliš li više čuti dobru pjesmu u javnosti ili samo za sebe (na ipodu ili doma)?
voliš li više čuti dobru pjesmu u javnosti ili samo za sebe (na ipodu ili doma)?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
U javnosti..
Kucni party ili clubbing?i
Kucni party ili clubbing?i
clubbing
izlazak s dobrom ekipom u klub s lošom muzikom ili s nezanimljivim ljudima u klub s dobrom muzikom?
izlazak s dobrom ekipom u klub s lošom muzikom ili s nezanimljivim ljudima u klub s dobrom muzikom?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
S dobrom ekipom bilo gdje 
Cajke ili tamburice?
Cajke ili tamburice?
:S
iju
ček
...
cajke
bi li radije imala super dugu vezu, ali nijednog pravog prijatelja ili više bliskih ljudi, a stalno nesreću u ljubavi?
iju
ček
...
cajke
bi li radije imala super dugu vezu, ali nijednog pravog prijatelja ili više bliskih ljudi, a stalno nesreću u ljubavi?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Ugh.. eh sad... vezu ipak...
Savrsena djevojka ili savrseni frend?
Savrsena djevojka ili savrseni frend?
budući da sam pretežno hetero, biram savršenog boyfrienda 
crnogorica ili bjelogorica?
crnogorica ili bjelogorica?
ove prve dvije su previše girly zajedno
a u drugoj varijanti ova prva je muško u vezi
tako da biram drugu
origialne priče braće grimm ili pričice iz biblije - što bi prije pričala svojoj dječici?
a u drugoj varijanti ova prva je muško u vezi
origialne priče braće grimm ili pričice iz biblije - što bi prije pričala svojoj dječici?
Pa nijedno sasvim. Grimm braća mi nisu toliko sjela, Biblija ima krvoločnih dijelova, iako možda prije tog, čisto nekakve kulture radi uz velik disclamer. 
Čitala bih pričice Tolkiena, iz grčke mitologije i Mahabharate dijelove.
Up, jel ovo preopširan odgovor?
Kratki ili opširniji odgovori?
Čitala bih pričice Tolkiena, iz grčke mitologije i Mahabharate dijelove.
Up, jel ovo preopširan odgovor?
Kratki ili opširniji odgovori?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- mat3a
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
opsirni
trava ili alkohol?
trava ili alkohol?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
- mat3a
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
kokteli
pasivno ii agresivno?
pasivno ii agresivno?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.