Točno/Netočno
- degenereginald
- cryptid
Re: Točno/Netočno
Toćno. He.
Da ti imaš neki kink koji nije dobro prihvaćen od strane velike, velike većine društva, i kažeš to curi i njoj je to iju i neće to, ali možete imati sve društveno prihvatljive stvari, to bi ti bio deal breaker. Ono, ne može- ili sve ili ništa. Ma ni ne mora biti sve, samo neka kink bude dio paketa. Prioriteti!
Al ono, možeš get off-at i bez tog specifičnog kinka, al nikad neće biti Najbolje Ikad. Radije ćeš nać nekoga tko pristaje na baš specifično To.
Da ti imaš neki kink koji nije dobro prihvaćen od strane velike, velike većine društva, i kažeš to curi i njoj je to iju i neće to, ali možete imati sve društveno prihvatljive stvari, to bi ti bio deal breaker. Ono, ne može- ili sve ili ništa. Ma ni ne mora biti sve, samo neka kink bude dio paketa. Prioriteti!
Al ono, možeš get off-at i bez tog specifičnog kinka, al nikad neće biti Najbolje Ikad. Radije ćeš nać nekoga tko pristaje na baš specifično To.
I have no money and I have to scream.
-
adamica
Netočno. Bitno mi je da zna za to, i da prihvaca. Jer ak prihvaca to, zapravo prihvaca i mene. Ne treba biti dio toga, ne treba teziti tome, te udovoljavati meni zbog toga. I naravno da bi ostala s njom, prioriteti su mi nesto posve drugo.
Imala si takav odnos.
Imala si takav odnos.
- degenereginald
- cryptid
Netočno, thank fuck.
Da ti cura ful brije na blood play (receiving), ti bi pristala biti giving part.
Da ti cura ful brije na blood play (receiving), ti bi pristala biti giving part.
-
adamica
Hmmm iz ove perspektive to mi ne zvuci privlacno. S druge strane sam stava da ako bi u datom trenutku iz bilo kojeg razloga to htjela, sigurno bi to i ucinila. Stava sam da je super uz osobu koju volis, i koja voli tebe, probat sve sto mozes. Jer to je idealna prilika dok imas osobu koja je tu za tebe, i cuva te onako kako zelis samu sebe cuvati. Podrazumijeva se da je odnos zdrav, a ne destruktivan. Stoga polutocno. Tko zna...
Bila si u odnosu koji je bio jako nezdrav po tebe.
Bila si u odnosu koji je bio jako nezdrav po tebe.
- degenereginald
- cryptid
Netočno, I was lucky every single time. Ali mi je i jasno da je uvijek dio priče moja perspektiva i sve to 
Da ti cura pred penziju (a ono, skupa ste desetljećima, recimo) kaže da je ubila nekoga dok je bila u svojim ranim tridesetima, i da se izvukla i da ne može više šutiti- više bi te pogodilo što ti nije rekla nego to što je UBICA.
(pretpostavimo da je odnos vrh ak ste ostale skupa, jel)
Da ti cura pred penziju (a ono, skupa ste desetljećima, recimo) kaže da je ubila nekoga dok je bila u svojim ranim tridesetima, i da se izvukla i da ne može više šutiti- više bi te pogodilo što ti nije rekla nego to što je UBICA.
(pretpostavimo da je odnos vrh ak ste ostale skupa, jel)
-
adamica
Tocno, to je nekako prirodna reakcija. Emotivna povrijedenost zbog cinjenice da si zivjela sa strancem, a bome onda i s ubicom. Na to bi um reagirao.
Mislis da u svima nama cuci ubica koja spava ili je u komi.
Mislis da u svima nama cuci ubica koja spava ili je u komi.
- degenereginald
- cryptid
Netočno? Netočno. Kaj?
Ne znam.
Al opet, nemrem znat.
Ljudi su situacijske zvijeri.
Al ne mislim to, ne. Ne znam, ali def ne mislim.
Poprilično si uvjerena da više nema ništa što bi te moglo uloviti nespremnu ili te zbilja, dubinski iznenaditi. Ono, prošla si sito i rešeto, svega si se nagledala, svjetski si putnik, putnik života, treker kroz iskustva, premazana svim mastima, ovo ono sve po malo ili puno.
Ne znam.
Al opet, nemrem znat.
Ljudi su situacijske zvijeri.
Al ne mislim to, ne. Ne znam, ali def ne mislim.
Poprilično si uvjerena da više nema ništa što bi te moglo uloviti nespremnu ili te zbilja, dubinski iznenaditi. Ono, prošla si sito i rešeto, svega si se nagledala, svjetski si putnik, putnik života, treker kroz iskustva, premazana svim mastima, ovo ono sve po malo ili puno.
-
adamica
Netocno. Zbog svega navedenog, sve vise sumnjam.
Izgubila si se negdje bila. Pa lutala trazeci put.
Izgubila si se negdje bila. Pa lutala trazeci put.
- Coffeemug
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
yes I am, proud to be!
koliko si emotivac, toliko si i oprezna.
koliko si emotivac, toliko si i oprezna.
- talented miss cohen
- כהן גדול
jel' to implicira da potiskujem? netočno.
jedna si od onih koji smatraju da je promaja samo mit.
jedna si od onih koji smatraju da je promaja samo mit.
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Netocno. Cesto si dokazem da nije
Imas trenutno zulj na stopalu
Imas trenutno zulj na stopalu
- degenereginald
- cryptid
Nah,rekla bih da ne. Al koristim orahovicu za trbuhobolju, to da. To je je be ni ca.
Otišla si na jednu od onih turneja brodom koji se nude u dalmatinskim gradićima; išla si sama i bilo je okej sve do trenutka kad si pala s palube. Baš je bila glupa situacija, joj, tebi se to nikad ne događa, evo, majkemi, samo si se malo nagnula da vidiš odsjaj sunca na našem prekrasnom jadranskom moru i valjda je val naletio il te ona proklrta kurva Martina gurnula ili nešto, ali odjednom više nema gravitacije i lebdiš u zraku i lebdiš pod morem i sve je plavo i osjećaš hladnoću na svakom milimetru kože i možda je to ono čemu si težila cijeli život. Taj trenutak lebdenja. Zaleđenost u trenutku. Svako zrno soli je jedna sekunda tvog života koji prolazi dok ti lagano dotiče kožu. Osjećaš kako te sve vuče prema svijetlu, vuče i nemaš se za što zgrabiti, dok tebe nešto ne zgrabi. Bol. Jaka ošta usrana koji kurac bol bol! Uglavnom, ostala si bez dijela nadlaktice, ali sva sreća pa je ekipa na izletničkom brodu bila prisutna. To ljeto ti je, bez obzira, ostalo u lijepom sjećanju.
Otišla si na jednu od onih turneja brodom koji se nude u dalmatinskim gradićima; išla si sama i bilo je okej sve do trenutka kad si pala s palube. Baš je bila glupa situacija, joj, tebi se to nikad ne događa, evo, majkemi, samo si se malo nagnula da vidiš odsjaj sunca na našem prekrasnom jadranskom moru i valjda je val naletio il te ona proklrta kurva Martina gurnula ili nešto, ali odjednom više nema gravitacije i lebdiš u zraku i lebdiš pod morem i sve je plavo i osjećaš hladnoću na svakom milimetru kože i možda je to ono čemu si težila cijeli život. Taj trenutak lebdenja. Zaleđenost u trenutku. Svako zrno soli je jedna sekunda tvog života koji prolazi dok ti lagano dotiče kožu. Osjećaš kako te sve vuče prema svijetlu, vuče i nemaš se za što zgrabiti, dok tebe nešto ne zgrabi. Bol. Jaka ošta usrana koji kurac bol bol! Uglavnom, ostala si bez dijela nadlaktice, ali sva sreća pa je ekipa na izletničkom brodu bila prisutna. To ljeto ti je, bez obzira, ostalo u lijepom sjećanju.
-
adamica
Ako, ako jedno vjutro uz kavu me ne zateknu tvoji kilometarski postovi, bum se zabrinula. Zakaj me teras da citam ujutro
Uglavnom evo nemam pojma, netocno jer fali mi tu jos nekih elemenata. Tipa zasto smo Martina i ja imale los odnos, koji klinac sam opet isla na takav izlet, jednom smo isli samo hrpa kineza i ja, i rekla sam nikad vise, da li me je Martina nagovorila zapravo s predumisljajem da ubojstvo pocini, taj trenutak lebdenja koje spoznaje mi je donio, zasto me je bol probudila, gdje se nalazim, zasto ne pamtim sve sto navodis?????? Pitanja je bezbroj, a ti si samo jedna.....
Nego, čula si za trend, ti si trend, pa za uskrs kitiš uskršnje drvce. Drvene zečiće, jajca, ovčice, i druge prijatelje s farme stavljaš na drvce. A ispod drvca jajca.
Uglavnom evo nemam pojma, netocno jer fali mi tu jos nekih elemenata. Tipa zasto smo Martina i ja imale los odnos, koji klinac sam opet isla na takav izlet, jednom smo isli samo hrpa kineza i ja, i rekla sam nikad vise, da li me je Martina nagovorila zapravo s predumisljajem da ubojstvo pocini, taj trenutak lebdenja koje spoznaje mi je donio, zasto me je bol probudila, gdje se nalazim, zasto ne pamtim sve sto navodis?????? Pitanja je bezbroj, a ti si samo jedna.....
Nego, čula si za trend, ti si trend, pa za uskrs kitiš uskršnje drvce. Drvene zečiće, jajca, ovčice, i druge prijatelje s farme stavljaš na drvce. A ispod drvca jajca.
- degenereginald
- cryptid
(:D Ma to je samo faza, proćiće. NEGO, možda ti i Martina imate super odnos, I don't know your life. Možda je prvi put da ideš na taj izlet, možda te Martina nije htjela ubiti, samo je htjela malo zajebavati, jer eto, ljeto je. Možda te nije gurnula ona, ili nije bilo namjerno, samo je bio takav set okolnosti, I mean, ne možeš čitati njenu motivaciju; ljudi su različiti, osim ak ti kaže, možda je samo bio povjetarac, a možda je nju netko gurnuo, pa se dogodila lančana reakcija. A bol, a jebiga, ne znaš, ali možeš pretpostaviti da je neka morska zvijer ili te brod zakačio il neš neš, nisu ti rekli i sad si u tmini. Ožiljci vjerojatno pričaju svoju priču, ali je nebitno atm. I tak. Odgovori su nebitni, ono što vidiš i osjećaš je bitnije u tom scenariju. Nadopuni rupe, zakopaj grabe, idi naprijed! Eto, vidi me sad, i ja postajem life guru!)
Netočno. Al volim jajca. Može jajca bez stablića. Eheheh. Jajca.
Možeš razumijeti svačiju perspektivu, makar se ne slagala s njom. Ali kao racionalno, možeš razumijeti odakle tko polazi, možeš se staviti u njihove cipele, makar misliš da su im cipele glupe za popizdit. Ono, kupi nove cipele, isusati, ali si okej s tim, super si, praktički ti je mozak mini VR u koji uđeš i bem- da, kužim, okej, tu si ti, tu sam ja, sve pet. A ONDA SE SVAĐAŠ SA SVIMA BEZ OBZIRA JER JE TVOJA PERSPEKTIVA JEDINA ISPRAVNA KAKO NE VIDE DA SI TI U PRAVU A ONI NISU PA ČOVJEČE PA OVO JE DVAJSPRVI VIJEK PA TI SI U PRAVU A NE ONI PA KAKO JE OČITO EJ i onda ti to razumijevanje perspektive pomogne da shapeshiftaš cijelu stvarnost i promijeniš im mišljenje. Ono, da se kandidiraš za precjednicu, postala bi precjednica sam tak. Ne treba tebi počasni doktorat, TI bi trebala Sveučilištu dat počasni doktorat, iykwim.
Netočno. Al volim jajca. Može jajca bez stablića. Eheheh. Jajca.
Možeš razumijeti svačiju perspektivu, makar se ne slagala s njom. Ali kao racionalno, možeš razumijeti odakle tko polazi, možeš se staviti u njihove cipele, makar misliš da su im cipele glupe za popizdit. Ono, kupi nove cipele, isusati, ali si okej s tim, super si, praktički ti je mozak mini VR u koji uđeš i bem- da, kužim, okej, tu si ti, tu sam ja, sve pet. A ONDA SE SVAĐAŠ SA SVIMA BEZ OBZIRA JER JE TVOJA PERSPEKTIVA JEDINA ISPRAVNA KAKO NE VIDE DA SI TI U PRAVU A ONI NISU PA ČOVJEČE PA OVO JE DVAJSPRVI VIJEK PA TI SI U PRAVU A NE ONI PA KAKO JE OČITO EJ i onda ti to razumijevanje perspektive pomogne da shapeshiftaš cijelu stvarnost i promijeniš im mišljenje. Ono, da se kandidiraš za precjednicu, postala bi precjednica sam tak. Ne treba tebi počasni doktorat, TI bi trebala Sveučilištu dat počasni doktorat, iykwim.
Netocno. Ulazem manje truda u uvjeravanje drugih da je moje misljenje ispravno, nego sto si ti ulozila u ovaj post.
Volis biti u centru paznje?
Volis biti u centru paznje?
- grlica
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Netočno.
Voliš svugdje zabadati nos?
Voliš svugdje zabadati nos?
" Život je kao cvijet, a ljubav njegov med."
Victor Hugo
Victor Hugo
Netocno
One night stand s frajerom u svrhu zaceca ili 500€ po bocici iz banke, pa dok ne uspije?
One night stand s frajerom u svrhu zaceca ili 500€ po bocici iz banke, pa dok ne uspije?
Haha, malo sam tupo umorna pa zaboravim di sam usla 
Tocno
Volis se saliti na tudji racun
Tocno
Volis se saliti na tudji racun
-
backspace
Neizmjerno 
Digresija, Little n, samo bacam random idea, de vidi opcije kak da odjebes taj svoj job, sta je previse, previse je
Kuhala bi mi svaki dan neku lijepu hranu da si mi djevojka
Digresija, Little n, samo bacam random idea, de vidi opcije kak da odjebes taj svoj job, sta je previse, previse je
Kuhala bi mi svaki dan neku lijepu hranu da si mi djevojka
Apsolutno tocno, ukravila bi te do neprepoznatljivosti.
Ceskala bi me svaku vecer bez iznimke?
Ceskala bi me svaku vecer bez iznimke?
- talented miss cohen
- כהן גדול
sure, where do I sign?
komunicirala bi bez pasivne agresije. sa mnom. *negotiations*
komunicirala bi bez pasivne agresije. sa mnom. *negotiations*
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Netocno
Volis tripice
Volis tripice
Volim senf opcenito, tocno
Volis pokazivati da si skeri a ustvari si micek?
Volis pokazivati da si skeri a ustvari si micek?
-
lastresort
Netočno, kakva sam takva sam, ostali nek pripisuju što žele
Aktivna si na haeru
Aktivna si na haeru
Netocno, nemam profil
Imas instagram i fejzbuk
Imas instagram i fejzbuk