traze se WEB designer/developer and graphic designer
- Pi
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: traze se WEB designer/developer and graphic designer
OK, ovo je očito postala tema za općeniti razgovor o web developmentu, pa se nadam da se call me neće ljutiti što nastavljamo.
Kako misliš, pitanje je postoje li baze? Pa i ako ne postoji, napravi se za 10 sekundi. Dva klika.
Kako misliš, pitanje je postoje li baze? Pa i ako ne postoji, napravi se za 10 sekundi. Dva klika.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- komad kruha
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
call_me je napisao/la:a onda nista jel? steta.
prijaviti cu sutra samu sebe, ovaj dio ce ostat nepotpunjen. steta.
jagla sujem za peru Kladarca
sretno!
kaj te hiče?
-
michelle
nemoj mi reć da postoji i generator bazasul. je napisao/la:Kako misliš, pitanje je postoje li baze? Pa i ako ne postoji, napravi se za 10 sekundi. Dva klika.
ima to za skinut na netu?
- Pi
Očito sam ja šaptačica serverima, jer se samo meni pojavi ikonica create new database. I to neovisno o sustavu. Ja mu šapnem, i uvijek se nekako pojavi to create new database. 
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
michelle
Očito sam ja šaptačica serverima, jer se samo meni pojavi ikonica create new database. I to neovisno o sustavu. Ja mu šapnem, i uvijek se nekako pojavi to create new database.
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
zavisi kako kome
netko digne cms za par minuta a neko nemre mjesecima..
trebala sam i ja uzet taj server sa opcijom saptanja-ovak moram upisat ime baze u dijaloski okvir i kliknut gumb "create db"
dovraga
i na kraju-nitko se nije javio? nema skolovanih lezbi za to polje?
kaj rec...
netko digne cms za par minuta a neko nemre mjesecima..
trebala sam i ja uzet taj server sa opcijom saptanja-ovak moram upisat ime baze u dijaloski okvir i kliknut gumb "create db"
dovraga
i na kraju-nitko se nije javio? nema skolovanih lezbi za to polje?
kaj rec...
Measure of a woman is her sense of humor
- Pi
@michelle - To ti stvarno nije problem. Najlakše ti je instalirati si xampp lite, i tako si napraviti localhost na C disku. Onda se možeš igrati do besvijesti sa instalacijama, bazama i čim god, a ne možeš ništa zeznuti. Meni je bio od velike pomoći kada sam sve to učila.
@zita - tko ti je kriv kad ne slušaš
@zita - tko ti je kriv kad ne slušaš
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
michelle
tnx!sul. je napisao/la:@michelle - To ti stvarno nije problem. Najlakše ti je instalirati si xampp lite, i tako si napraviti localhost na C disku. Onda se možeš igrati do besvijesti sa instalacijama, bazama i čim god, a ne možeš ništa zeznuti. Meni je bio od velike pomoći kada sam sve to učila.
sul. je napisao/la:Očito sam ja šaptačica serverima, jer se samo meni pojavi ikonica create new database. I to neovisno o sustavu. Ja mu šapnem, i uvijek se nekako pojavi to create new database.
ako radis specificnu bazu a uvijek je specificna,onda to i nije 2 klika.
a sta sa userima i zastitom i pravima i kreiranjem tableova i povezivanje tableova?
pa recimo da se radi o myslq-u koji je jednostavan-ipak nije samo par klikova.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- Pi
Well, ako radiš specifičnu bazu, onda radiš i specifičan CMS, a to ne bih naplatila baš 200 eura dnevno, nego bih naplatila 500 kn SAT i trajalo bi mjesecima, ne koji tjedan.
Dakle, ne, nije jednostavno ako radiš specifičnu bazu. Jednostavno je u drugih 99,99% slučajeva, odnosno, 99,99% potreba klijenata. 2 klika.
Svaka baza svake web stranice je posebna, tu imaš pravo. Jer su drukčiji podaci uneseni u nju. Kreiranje pak tablica obavlja sam CMS pri instalaciji, i opet, s obzirom na to da u 99% slučajeva instaliraš neki gotov CMS, ne moraš kreirati ni usere, ni stvarati tablice, ni brisati tablice, ni valjda ručno prevoditi blobove u utf-8 ili koji god ti nemogući scenarij padne na pamet - doslovno se sav posao oko baze svodi na kreiranje baze u phpmyadminu i upisivanje korisničkog imena, passworda i imena baze u instalacijski program.
Dakle, ne, nije jednostavno ako radiš specifičnu bazu. Jednostavno je u drugih 99,99% slučajeva, odnosno, 99,99% potreba klijenata. 2 klika.
Svaka baza svake web stranice je posebna, tu imaš pravo. Jer su drukčiji podaci uneseni u nju. Kreiranje pak tablica obavlja sam CMS pri instalaciji, i opet, s obzirom na to da u 99% slučajeva instaliraš neki gotov CMS, ne moraš kreirati ni usere, ni stvarati tablice, ni brisati tablice, ni valjda ručno prevoditi blobove u utf-8 ili koji god ti nemogući scenarij padne na pamet - doslovno se sav posao oko baze svodi na kreiranje baze u phpmyadminu i upisivanje korisničkog imena, passworda i imena baze u instalacijski program.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
ja sam seljak koji radi rucno.
mysql pisem u promptu.
phpamin samo za kostur.
i tak...
mysql pisem u promptu.
phpamin samo za kostur.
i tak...
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

mislim da mi je ovaj topic, bogu hvala, jedna fantasticna pouka. nikad, ali nikad vise ne traziti ljude otvorenom ponudom i nikada ne komunicirati ni sa kim koga osobno ne znam. to posebno ukljucuje lezbe.
bogu hvala pa me nisu obrukali potpuni diletanti i amateri. o hvala ti dragi boze.
topic closed.
bogu hvala pa me nisu obrukali potpuni diletanti i amateri. o hvala ti dragi boze.
topic closed.