Konačno prešla 40-tu
- didi0gisele
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Konačno prešla 40-tu
Tako da slobodno mogu drobit u ovom dijelu Crola bez grižnje savjesti hehe..
Zanima me kakva su iskustva.. ima li kakvih novosti što se druženja tiće ili ste još više zamrle uslijed ovog coronattacka?
Zanima me kakva su iskustva.. ima li kakvih novosti što se druženja tiće ili ste još više zamrle uslijed ovog coronattacka?
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.
-
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: Konačno prešla 40-tu
Zamrlo vec odavno
Ima li šanse za reanimaciju?
Once your inner child is healed, your inner teenie comes out. And she is altogether fucked up.
Morat će se nešto promijeniti jer ovo više nema smisla. Fali druženje, zezancija i sve što ide uz to
Pa da, nije valjda da nas je sve korona pomela, ili da su se sve upartnerile pa isključile iz života, ili da smo se preselile u staračke domove pa nam osoblje brani internet da ne ode srce :rotfl:
Bilo bi lijepo da se preživjele i novopridošle imaju priliku upoznati i bar nekad podružiti!
Bilo bi lijepo da se preživjele i novopridošle imaju priliku upoznati i bar nekad podružiti!
Once your inner child is healed, your inner teenie comes out. And she is altogether fucked up.
-
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Nekoliko mjeseci mi fali do 40-tih ali ne nazirem bas neku reanimaciju foruma, ali nikad se ne zna s obzirom da je jesen usetala u nase zivote. Mozda izmigolje van nase nove/stare forumasice...
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Khm khm
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison...