...o cemu sad razmisljate...???
- miss_misty
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
o jednom malom kutku malog išaranog kafića u malom Trogiru
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
- inani
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
O klinkama koje vec jedno 10 minuta ispred zgrade vriste, dozivaju neku babu ili sta vec. 
... 
- melted_sun
kad će više taj je*eni ručak?! jel baš mora kasnit danas kad ranije moram izać iz kuće
..o tome kako su mi otekle usne, sigurno će herpes izletiti :/
...život je lijep... (:
oooo biiip...biiiip,biiiip...bip bipLoTuS je napisao/la:Gdje mi je moja crna narukvica na kopčanje sa resicama??![]()
![]()
Nikako se ne mogu sjetiti di sam ju ostavila....![]()
Jako ju volim...
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
^ 
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
backspace
ti si to nešto filozofski zabrijala. shema je da se napravi nešto gdje ti dotično osjetilo, ili više njih, neće dobivati nikakav podražaj. nema to veze sa zapadnjačkim ili nezapadnjačkim stilom života. radi se naprosto o tome kako ti mozak funkcionira u datim uvjetima koje imamo tute. na zemlji jel. dakle, tebi, kao i manageru sa wall streeta će mozak jednako reagirati u ovoj sobi. mozak postaje sve zbunjeniji kroz vrijeme, pa počne divljat, gubit ćeš orjentaciju (ne sexualnu dodušeOoooo je napisao/la:ovo je potvrdilo moje teze da je tisina ubitacna za zapadnjacki orijentirane umove i da se na nju treba privikavati. tj da za tisinu treba kondicija i spremnost. nisi neprijatelji dzaba u samnice zatvarani. u tisini se ludi...backspace je napisao/la:http://www.index.hr/xmag/clanak/najtise ... 07911.aspx
a ja danima razmisljam kao zelim takvu prostoriju, tj nesto zvucno izolirano da se mogu derati iz svega glasa i pjevati i skakati i plesati...ali mislim da prostor bez zvukova nije tisina i da "cisina" prostora i mir ovise o necemu drugom. sada bas mislim o tom. mir u tisini ne dolazi zbog nedostatka zvukova nego tisine. a tisina je i mogucnost smirivanja cula i pracenje rada vlastitog organizma, a ne panicni strah koji se javi kada najednom svi zvukovi prestanu i cujes svoj fizicki dio kako sljaka.
htjela bih takvu prostoriju, ona je nuznost u ovom svijetu buke i ljudi koji ne pjevaju i ne proizvode zvukove iz potrebe izrazavanja...strasno...
nda, zanimala bi i mene ta soba.
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
i mene isto zanima
uvjerena sam da mogu izdrzat bez beda u takvoj sobi
sigurno bi zaspala
uvjerena sam da mogu izdrzat bez beda u takvoj sobi
sigurno bi zaspala
Measure of a woman is her sense of humor
jučer je slušala svakakve pjesmice tu, danas se napila i razmišljala o striptizu, sutra bi već halucinirala... n'da dobro je zita predvidjela što se sprema...
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
- Zita
kuzisslapa je napisao/la:jučer je slušala svakakve pjesmice tu, danas se napila i razmišljala o striptizu, sutra bi već halucinirala... n'da dobro je zita predvidjela što se sprema...
jadna spejsica :/
-
backspace
u apsolutnoj tišini nema šanse da bi uživala.
evo, sad je kasno već, ali doći će opet rano, pa evo isto link za tad
http://en.wikipedia.org/wiki/Isolation_tank
drago mi je da vas hrani zajebavat me
evo, sad je kasno već, ali doći će opet rano, pa evo isto link za tad
http://en.wikipedia.org/wiki/Isolation_tank
drago mi je da vas hrani zajebavat me
- Zita
mi te ne zajebavamo. ti si nam draga i brinemo se za tebe.
-
backspace
zbog razdeljka je sve to.
a volim ja da brinete.
ne brinite :*
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gbig8JRAR0A[/youtube]
a volim ja da brinete.
ne brinite :*
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gbig8JRAR0A[/youtube]
Kako bih ja trebala čitat roman iz kojeg imam ispit sljedeći tjedan, a koji nisam ni počela. AL NE IDEM JA GLEDAT CRTIĆE ZA KOJE SAM TEK DANAS ČULA TO JE TO
Važno je imat prioritete.
Važno je imat prioritete.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
...kako uvijek tražim daljinski za tv... :SS
...život je lijep... (:
mislim da cu sutra cijeli dan prespavati... ah sve je to krivo vinoooooo 
- LittleRedRidingHood
O Zagrebu za koji vikend jeeej..
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
O tome zašto su mi torrenti tako spori opet.
Šta skidaš?? Ja san prostudirala torrente, pa ako mogu pomoć 
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
Glupo je nekog uzimati zdravo za gotovo.
Trebaš znati cijeniti svaki trenutak koji imaš. Svali dan. Svaki sat.
Svaku osobu koja je pored tebe. Bez obzira na prirodu vašeg odnosa.
I iskoristiti to najviše moguće.
Jer ćeš se sigurno jednog dana probuditi i baš ta osoba će ti nedostajati. Jako.
Jako će ti nedostajati.
Ali onda će biti prekasno...
Jer ćeš se sigurno jednog dana probuditi i baš ta osoba će ti nedostajati. Jako.
Jako će ti nedostajati.
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

kako mi se negdi izlazi tunajt, al mi nista ne zvuci bas najs....uffff kad neman ni kn sve puno nekih cool događaja, ja slucajno iman para..nigdi nista po mom ukusu
- unexpected
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
'if you don't risk anything, you risk even more.'
- Temperance
- procrastinator
preživjela sam današnji dan.
jedva čekam prisustvovati svetom sakramentu sljedeći tjedan.
slavit ćemo njegovu prvu hostiju i primanje Isusa Krista
barem ću se opet nažderat ko prase
jedva čekam prisustvovati svetom sakramentu sljedeći tjedan.
barem ću se opet nažderat ko prase
:svidja mi se:LoTuS je napisao/la:Glupo je nekog uzimati zdravo za gotovo.
Jako će ti nedostajati.
Laugh_Reflex je napisao/la:OtherMe je napisao/la:kak sam u svojoj hiperaktivnosti jutros curi(random) zaspamala inbox,a mogla sam sve u jednu poruku srociti! pardoncekKontam da si ovako izgledala,a?
E, dan je tako lip da sam se ošla provozat preko cijele Makarske rivijere i razmišljala sam o...ničemu za promjenu.
ispostavilo se da i nije tak random
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----
- Pi
Ručali mi jučer, popili aperitiv i vina uz ručak, popili kavu poslije… Kaže mama "hoćemo vani večeras?" o.O
Tata veli neće Shrek je na telviziji, sestra se decentno izvuče, ostadoh ja. Što ću, ne mogu otpilati mamu, rekoh hoću, nadajući se da će odustati.
Došlo vrijeme navečer, vidim ja ode se ona spremati. Spremim se i ja.
Gledam gdje ćemo, parkira ispred nekog omanjeg kafića s posterom "glazba uživo." Ajde rekoh.
Sjeli, popili po piće, na maloj pozornici četiri električne gitare, dvije akustične, bubnjevi… Full band. I izađu na pozornicu tri klinca, ako su punoljetni ja sam pingvin.
Blink 182, Green Day, Rammstein… Glazba glasna ne možeš ostati. Veli ona "dobri su, uštimani, nitko ne ispada, pjevaju odlično, ne znam ja te pjesme ali dobri su." o.O Sat vremena su svirali, nije se ustala i otišla, nisam mogla vjerovati. Lete runde, ona raspoložena, komentira, okreće se, pozdravlja ljude, priča, puši. Ja jedva preživjela koliko je glasno to bilo, glava mi ko bubanj. Dupke puno, ne mogu se okrenuti, zagušljivo.
Kad su oni završili, izazi neki bend s dvije električne i pridruži im se taj bubnjar iz prošlog benda. Kad se ona raspametila, pjeva, pleše… nisam mogla vjerovati. Nisam. Oni su svirali klasični rock, Stonse, Creedence, Beatlese. Čak su otpjevali onu "Teške boje", ONA ZNA TEKST. Svaku pjesmu zna što su oni svirali. Gitarist joj ružu bacio. I meni je ta glazba najdraža, nisam ni ja nikad toliko plesala i pjevala, niti sam ikad toliko popila. 4-5 Radlera.
Uglavnom, kafić je vrh, ljudi svih generacija, od srednjoškolaca do baba. Vrhunska glazba, vrhunski glazbenici. Znala sam ja da mama sluša klasičnu glazbu, ali u rock izdanju sam je vidjela možda jednom prije, i nikad nije bila ovoliko raspoložena.
Definitivno najbolji izlazak ikad.
Tata veli neće Shrek je na telviziji, sestra se decentno izvuče, ostadoh ja. Što ću, ne mogu otpilati mamu, rekoh hoću, nadajući se da će odustati.
Došlo vrijeme navečer, vidim ja ode se ona spremati. Spremim se i ja.
Gledam gdje ćemo, parkira ispred nekog omanjeg kafića s posterom "glazba uživo." Ajde rekoh.
Sjeli, popili po piće, na maloj pozornici četiri električne gitare, dvije akustične, bubnjevi… Full band. I izađu na pozornicu tri klinca, ako su punoljetni ja sam pingvin.
Blink 182, Green Day, Rammstein… Glazba glasna ne možeš ostati. Veli ona "dobri su, uštimani, nitko ne ispada, pjevaju odlično, ne znam ja te pjesme ali dobri su." o.O Sat vremena su svirali, nije se ustala i otišla, nisam mogla vjerovati. Lete runde, ona raspoložena, komentira, okreće se, pozdravlja ljude, priča, puši. Ja jedva preživjela koliko je glasno to bilo, glava mi ko bubanj. Dupke puno, ne mogu se okrenuti, zagušljivo.
Kad su oni završili, izazi neki bend s dvije električne i pridruži im se taj bubnjar iz prošlog benda. Kad se ona raspametila, pjeva, pleše… nisam mogla vjerovati. Nisam. Oni su svirali klasični rock, Stonse, Creedence, Beatlese. Čak su otpjevali onu "Teške boje", ONA ZNA TEKST. Svaku pjesmu zna što su oni svirali. Gitarist joj ružu bacio. I meni je ta glazba najdraža, nisam ni ja nikad toliko plesala i pjevala, niti sam ikad toliko popila. 4-5 Radlera.
Uglavnom, kafić je vrh, ljudi svih generacija, od srednjoškolaca do baba. Vrhunska glazba, vrhunski glazbenici. Znala sam ja da mama sluša klasičnu glazbu, ali u rock izdanju sam je vidjela možda jednom prije, i nikad nije bila ovoliko raspoložena.
Definitivno najbolji izlazak ikad.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want