Upravo sada...
- Jadzia Dax
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: Upravo sada...
koji nered, nema gdje ni kavu skuhati. Slijedeći put kad budem radila večeru, nema šanse da nonšalantno kažem da ću sama sve počistiti, ko misli jesti, nek donese spužvicu sa sobom
.
retardirani voltaren i kava broj 2.
Varijacija na gore navedenu temu.

Varijacija na gore navedenu temu.
- Jadzia Dax
^
pa zar su svi u zd na painkilersima?
pa zar su svi u zd na painkilersima?
Jadzo, dali nam ih sinoc na trgu.
Jel ti to honorarno cistis po kucama ?
Jel ti to honorarno cistis po kucama ?
- Jadzia Dax
^
a ne, ne, ne čistim, ali honorarno kuham po kućama, u zadnjih tjedan dana sam kuhala u 4 različite kuhinje, beat that
a ne, ne, ne čistim, ali honorarno kuham po kućama, u zadnjih tjedan dana sam kuhala u 4 različite kuhinje, beat that
- Soopertrack
došla sebi, pogledala sumrak zadnji dio. napokon.
čišćenje me čeka, ali neću još pretjerivat. cigareta, dvije, pa kud odvede
čišćenje me čeka, ali neću još pretjerivat. cigareta, dvije, pa kud odvede
The drum is the first thing you hear.. your mothers heartbeat..
- Jadzia Dax
kava, napokon
Hejtam današnji dan jer u zadnjih par godina svaki put kad čitam vijesti u crnoj kronici bude poginulih ljudi mojih godina i onda ostatak dana moram prebrojavat frendove i rođake. -.-
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
mislila sam otvorit topic da mi objasnite kako napravit dobru tursku kavu (ako je to ikako moguće) pa sam naletila na litanije na tu temu. što će ubiti moju želju da radim uopće tu kavu koja ionako postoji samo zato jer mi je lakše oprat đezvu nego kuhalo za espresso. 
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
Peglanje je def. najomraženiji kućanski posao. :/
Nikako da pronađem odgovarajući mehanizam, ne pali ako to radim kontinuirano ni kampanjski.
Nikako da pronađem odgovarajući mehanizam, ne pali ako to radim kontinuirano ni kampanjski.
^ Uopće nemoj peglat i riješila si problem 
OnT: ...mi se skinuo film za 12 minuta
Svašta...
OnT: ...mi se skinuo film za 12 minuta
[quote="slapa"]mislila sam otvorit topic da mi objasnite kako napravit dobru tursku kavu (ako je to ikako moguće) pa sam naletila na litanije na tu temu. što će ubiti moju želju da radim uopće tu kavu koja ionako postoji samo zato jer mi je lakše oprat đezvu nego kuhalo za espresso.
[/quote]
ove su pobrkale tursku i bosansku Hid je pisala o bosanskoj, a turska se drugačije radi, al dobro ja i zakuham šećer, i odlijem šalicu vode, kad uzavri, zakuham kavu, vratim vodu u đezvu i to je to

ot. čitam
ove su pobrkale tursku i bosansku Hid je pisala o bosanskoj, a turska se drugačije radi, al dobro ja i zakuham šećer, i odlijem šalicu vode, kad uzavri, zakuham kavu, vratim vodu u đezvu i to je to
ot. čitam
Probala sam i to, osjećala sam se vrlo neugodno kad se odjeća trebala "konzumirati".omnia je napisao/la:^ Uopće nemoj peglat i riješila si problem![]()
Nemrem vjerovati da ovi inovatori nisu smislili nešto konkretnije za peglanje osim pegle. :/
^ Onda ti ne preostaje nego proraditi na sprječavanju neugode u izgužvanoj odjeći ili smisliti nešto za peglanje bez pegle.
Pa što god ti je lakše
Pa što god ti je lakše
muha.
1.1. ja u stanu imam muhu. obicnu kucnu, ali poprilicno zivahnu.
macka ni da je pogleda.
macka ni da je pogleda.
bring your mind into my head...
-
Aven
Meni je najdraži. Ti pak voliš ribati kupaonicu, meni je to tlaka. *simbioza*Fuga je napisao/la:Peglanje je def. najomraženiji kućanski posao. :/

* * *
Derivacije.
^
To te pitam! Njuškam suradnju.
Uz Tamaru nije bed ni peglati.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dwzJpBJ1FF4[/youtube]
To te pitam! Njuškam suradnju.
Uz Tamaru nije bed ni peglati.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dwzJpBJ1FF4[/youtube]
Mama mi je ušla u sobu, ostavila kolač na stolu i otišla. We're at that point da me više nitko ne pita hoću li išta nego samo stave hranu pred mene, a ja pojedem. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
"Goodnight, you princes of Maine. You kings of New England."
bring your mind into my head...
Opet sam zapela ovdje http://thoughtcatalog.com/
jutrooo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8gFCW3PH ... ture=share[/youtube]
Nosim u sebi mnogo rana, ali takodjer i trenutke koji se nikad ne bi bili dogodili, da se nisam usudila preci granice i zanemariti zabrane!
idem se ubiti u lignjama koje plutaju u ulju u kojem se pekla svinjetina!
volim egzoticne okuse! uh...
volim egzoticne okuse! uh...
hops je napisao/la:idem se ubiti u lignjama koje plutaju u ulju u kojem se pekla svinjetina!
.
čekam ljubičicu sa juhom od rajčice, pireom, sarmom. ajmo ajmo gladna sam 
...život je lijep... (: