...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Sad kad sam natjerala Dalmatu da stavi sliku, moram natjerati još Teich da mi se skine, pa da ta slika sa plavim očima bude kompletna 
Hahahahahahahaha... Ti mene natirala!? Kmeeee.... Laž!
sad me zanima di su komentari... eeeee...
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
ne opiri se..znaš i sama da sam ti pomogla 
O istome
O istome
Nadaj se!
o istome!
o istome!
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
Jedva čekam sad Olgu, tretman i 3h užitka 
a ko da se triba pitat.... i o ljubomori.... 
jaka na riječima,slaba na djelima...
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...

same here....
I kako je glupa i nema sluha za neke stvari, i kako mi je mrsko sve forsirati i raditi preko one stvari ! Eto !!!!
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...

i kako bi tila, a ne mogu jer se, eto njoj se ne će... ili neki stoti razlog... i kako mi sve laganini ide na racku....
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Neznam zasto al slusa mi se nives celzijus , to je jedna jako jako jako super zena hahaha nives kraljica! Bas sam si vesela
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Moloko
- Status: U vezi
..o tome kako je ovaj Ferrero Rocher ubojstvo. :/
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
str8faith
ubijan dosadu ... pa da nesto istipkam...
A few days ago there was an online vote that asked what three photos were the most important in history.
The first chosen was of the atomic bomb exploding over Nagasaki.
The second -man walking on the moon for the first time, but the one i liked the most was of the third.
It was of two people in live ,kissing while the world moved on around them.
I like knowing that in the three most important photos in history ther s one of two people in love frozen in a never ending kiss taking refuge in each other .
Maybe that s what we re feeling when we look at old photos. In them, time never moves. Like the mosquitoes trapped in amber for millions of years. The world keeps moving foward, and I know they re there trapped forever,never changing. Like pictures in a shoebox , flashes of another time that will never return.
A few days ago there was an online vote that asked what three photos were the most important in history.
The first chosen was of the atomic bomb exploding over Nagasaki.
The second -man walking on the moon for the first time, but the one i liked the most was of the third.
It was of two people in live ,kissing while the world moved on around them.
I like knowing that in the three most important photos in history ther s one of two people in love frozen in a never ending kiss taking refuge in each other .
Maybe that s what we re feeling when we look at old photos. In them, time never moves. Like the mosquitoes trapped in amber for millions of years. The world keeps moving foward, and I know they re there trapped forever,never changing. Like pictures in a shoebox , flashes of another time that will never return.
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
https://vimeo.com/156671619
ovo je video za moju organizaciju...
dok gledam vidim sve krezube ljude kojima eto bas jucer potpisah neke otpremnice i kolege kako radimo parodiju na ovo. na mojim sisama ce pisati asb. a dok budem davala umjetno disanje i guzila se stvarno cu misliti na neku gluhu babu poplavljenu...vjerujem da ce svi zbog mog dupeta misliti na isto...casna rijec...
danas idem u escape room. oduvijek sam zeljela da me zatvore u sobu...pa da zahvaljujuci pameti uspijem odnosno ne uspijem izaci.
ostavit cu kosti u igraoni!
jooj meeeni....
od 7 do 20 sam bila u autu i sada danas ovo...majke mi ne da mi se..
kada u escape roomu iskoci neki maskota ubica ima s gustom da ga zakucam i zavrsim u zatvoru, a tamo cu citati u miru!
nije sve tako crno...
nije, nije...
ovo je video za moju organizaciju...
dok gledam vidim sve krezube ljude kojima eto bas jucer potpisah neke otpremnice i kolege kako radimo parodiju na ovo. na mojim sisama ce pisati asb. a dok budem davala umjetno disanje i guzila se stvarno cu misliti na neku gluhu babu poplavljenu...vjerujem da ce svi zbog mog dupeta misliti na isto...casna rijec...
danas idem u escape room. oduvijek sam zeljela da me zatvore u sobu...pa da zahvaljujuci pameti uspijem odnosno ne uspijem izaci.
ostavit cu kosti u igraoni!
jooj meeeni....
od 7 do 20 sam bila u autu i sada danas ovo...majke mi ne da mi se..
kada u escape roomu iskoci neki maskota ubica ima s gustom da ga zakucam i zavrsim u zatvoru, a tamo cu citati u miru!
nije sve tako crno...
nije, nije...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
-
str8faith
99% da cu pokisnit ko sivonja do kuce i 100% da sam od sutra na bolovanju zbog toga!
Ide ide kisa danima ......
Ide ide kisa danima ......
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
o tome da je st8faith pukla...

I opet sinoć provjereno o siromaštvu i gladi.
I opet redom sve obitelji bez posla, ali sa minimalno 4 male djece.
Pa dobro kad ćete se prestat jebat? Primaju socijalnu pomoć, 4 dječja doplatka i kukaju kak su gladni.
Ja popizdim. Kaj će bit kad djeca narastu, kad će svakome trebat školska torba i sve kaj u nju ide, 4 pokaza, tenisice koje nisu prejahala trojica prije najmlađeg.
Ne kužim to majke mi. Ne možeš mi reć da voliš toliko djecu, da možeš živit sa sobom kaj im svaki drugi dan nemaš kaj dat za jest!
I opet redom sve obitelji bez posla, ali sa minimalno 4 male djece.
Pa dobro kad ćete se prestat jebat? Primaju socijalnu pomoć, 4 dječja doplatka i kukaju kak su gladni.
Ja popizdim. Kaj će bit kad djeca narastu, kad će svakome trebat školska torba i sve kaj u nju ide, 4 pokaza, tenisice koje nisu prejahala trojica prije najmlađeg.
Ne kužim to majke mi. Ne možeš mi reć da voliš toliko djecu, da možeš živit sa sobom kaj im svaki drugi dan nemaš kaj dat za jest!
Nedostaje mi ovaj čovjek i njegov glas! Zašto Bog nije uzeo Šešelja umjesto njega.,ok glupo pitanje.,i ja bi uzela Tošu, a ne Šešelja da sam Bog..nadam se da pjeva negdje na boljem mjestu, a ova izvedba treba biti lekcija na satu glazbene kulture..Amen
Ok, ne stignem sad cijeli video pogledati..ali u ovih prvih 10 minuta..? Japanke su kjut

“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
backspace
kako se čini da poslovno sjeda sve na svoje mjesto lagano.
kad već ljubavni plan šteka jel 
s jedne strane me zove bivši pomoćnik sretan jer je dobio ocjenu za prošlu godinu, pa im na tom razgovoru izjavio da mu je sa mnom bilo odlično raditi, da sam jedan kroz jedan people manager i da ako su pametni to će brzo iskoristiti jer ako neće oni, netko će drugi, i onda, na cugi nakon posla dobijem praktički ponudu da pređem u drugu organizaciju na direktorsku funkciju
i chillam...
s jedne strane me zove bivši pomoćnik sretan jer je dobio ocjenu za prošlu godinu, pa im na tom razgovoru izjavio da mu je sa mnom bilo odlično raditi, da sam jedan kroz jedan people manager i da ako su pametni to će brzo iskoristiti jer ako neće oni, netko će drugi, i onda, na cugi nakon posla dobijem praktički ponudu da pređem u drugu organizaciju na direktorsku funkciju
i chillam...
i onda, na cugi nakon posla dobijem praktički ponudu da pređem u drugu organizaciju na direktorsku funkciju
@backspace Hoćeš mi biti cura ili sponzor ili oboje?
@backspace Hoćeš mi biti cura ili sponzor ili oboje?
-
backspace
Haha, obzirom da volim ciste situacije odgovor je ne. Nije nam to rjesenje, ni tebi ni meni 
It is like this:
https://www.linkedin.com/pulse/20140628 ... organ-boss
Rather try to become the best version of yourself
It is like this:
https://www.linkedin.com/pulse/20140628 ... organ-boss
Rather try to become the best version of yourself
Znači izabrala si mog tatu?! Sretno vam bilo.. 
kako sam odbačena..šmrc
kako sam odbačena..šmrc
-
backspace
Nda, realno, uz njega nisi nikad ni imala sanse jel, opasno sam se pocela paliti na starije situirane muskarce
Šteta, a baš sam bila zainteresirana ( što je bilo i za očekivati s obzirom da si neodoljiva) :-*
-
str8faith
O tome kad subotom ujutro se budem presetavala s tijarom na glavi i casom vina u ruci znat cu da sam il uspjela da budem prijesednikova zena ili ludjakinja s odjela 2!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
veselujem se dany i ostalima večeras. pomog'o mi bog s ovim projektom. naranče mi trenutno zvuče super. trebam ses. piemes.
ex invalid_user