Bože
...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
status na profilu 25-30.
Bože
nisam više mladica
Bože
Od šogorice mala sestra treba ići na jesen u prvi razred pa se već od sad igra škole; navija si alarm na mobitelu, ustaje ujutro i sprema torbu. Ne znam što poslije radi. Jadno dijete, nije ni svjesna koliko će joj se sve to smučit kad bude for real.
Meanwhile, moram stavit šarenu robu prat. Ne igram se.
Meanwhile, moram stavit šarenu robu prat. Ne igram se.
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Slusam latino ritove i mislim si kako bih plesala na Enriquea.. si te vaaas..lalala
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
1. Jako mi se sviđa kako je omnijino poznavanje cajaka obogatilo temu sa stihovima. 
2. O tome šta mi to cimerica gleda. Čula sam je kak je poluglasno rekla what the fuck.
3. Sutra opet slobodan dan. Još će i šugavo vrijeme bit, jedva čekam.
2. O tome šta mi to cimerica gleda. Čula sam je kak je poluglasno rekla what the fuck.
3. Sutra opet slobodan dan. Još će i šugavo vrijeme bit, jedva čekam.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Moloko
Dobar mi je ovaj lak za nokte.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Ostavila sam tenisice za trčanje doma. AAAAAARGH!

najgore ljeto do sada........... 
- Moloko
...pripreme za sutrasnji puuut..Moreeeee... 
- talented miss cohen
- כהן גדול
“Perhaps everything that frightens us is, in its deepest essence, something helpless that wants our love.
So you mustn’t be frightened, if a sadness rises in front of you, larger than any you have ever seen; if an anxiety, like light and cloud-shadows, moves over your hands and over everything you do. You must realize that something is happening to you, that life has not forgotten you, that it holds you in its hand and will not let you fall.”
So you mustn’t be frightened, if a sadness rises in front of you, larger than any you have ever seen; if an anxiety, like light and cloud-shadows, moves over your hands and over everything you do. You must realize that something is happening to you, that life has not forgotten you, that it holds you in its hand and will not let you fall.”
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Tetovaže na gornjem dijelu stopala navodno jako bole. Naravno da sam baš to mjesto odabrala za sljedeću. A frendica koja je tattoo majstor kaže da mi je koža tamo tako tanka da će mi biti jako bolno. Pa si razmišljam o tome, propitujem svoju toleranciju na bol, i mislim da će mi se te misli motati po glavi sve do jeseni kad planiram tu tetovažu. I uoči tetoviranja. I tijekom tetoviranja. Kuku lele.
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
meni ti je prva bila tu i nije me strašno boljela u usporedbi s ovom na ruci (prvenstveno unutarnja strana ruke, pod pazuhom i to). najviše u biti ovisi o veličini tetovaže, tj. trajanju. jer prvih sat sat i pol je podnošljivo gdjegod da radiš ali postaje zajebano nakon što pređeš onaj prag tolerancije na bol. ako je mala (a nemre bit strašno velika na tom mjestu) ne moraš se pretjerano bojati boli.Nirya je napisao/la:Tetovaže na gornjem dijelu stopala navodno jako bole. Naravno da sam baš to mjesto odabrala za sljedeću. A frendica koja je tattoo majstor kaže da mi je koža tamo tako tanka da će mi biti jako bolno. Pa si razmišljam o tome, propitujem svoju toleranciju na bol, i mislim da će mi se te misli motati po glavi sve do jeseni kad planiram tu tetovažu. I uoči tetoviranja. I tijekom tetoviranja. Kuku lele.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
godina izmjena i promjena...stalno nesto... 
- zwarte paard
a gdje ste sve?

niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- Moloko
Pozdrav svim Crolovkama s Pašmana! 
- zwarte paard
http://www.vice.com/rs/read/sarmantne-p ... iz-1930-ih
mislim da su godine depilacije i britvica ipak urodile plodom, oli su francuskinje posebno nadarene.
jesus...crno mi pred ocima.
mooolim te boooze ako cu u pakao ostavi mi depilator makar, svijecu za vosak/cu snadjem, makad pincetu ako vec ne britvicu.
mozda je stvarno sexy zavijati dlake oko prsta...grickati ih zubima...ali meni je nesto bas super sto sam po to pitanju idiot. jesus..stvarno su me se dojmile fotke.
mislim da su godine depilacije i britvica ipak urodile plodom, oli su francuskinje posebno nadarene.
jesus...crno mi pred ocima.
mooolim te boooze ako cu u pakao ostavi mi depilator makar, svijecu za vosak/cu snadjem, makad pincetu ako vec ne britvicu.
mozda je stvarno sexy zavijati dlake oko prsta...grickati ih zubima...ali meni je nesto bas super sto sam po to pitanju idiot. jesus..stvarno su me se dojmile fotke.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
zanima me koji sklop u glavi moraš imat da još uvijek koristiš yahoo mail adresu. 
ex invalid_user
Alo e, neki imaju desetljeća uspomena na tome! 
-
Lagadema
- Status: Solo
O seksu
i njoj 
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Imam ju od faxa. Nikad promijenjena, imat cu ju do smrti.Kroacija je napisao/la:zanima me koji sklop u glavi moraš imat da još uvijek koristiš yahoo mail adresu.
- zwarte paard
ja imam cak dvije yahoo adrese...Little N je napisao/la:Imam ju od faxa. Nikad promijenjena, imat cu ju do smrti.Kroacija je napisao/la:zanima me koji sklop u glavi moraš imat da još uvijek koristiš yahoo mail adresu.
i nikada nisam sazivjela sa hotmailom npr, jednostavno se ne volimo.
a net.hr mi je istekao i jos patim klokodil net.hr eeeeeeh...
- zwarte paard
- Kroacija
^ svima vama s @yahoo.com :
http://www.cnet.com/products/yahoo-mail ... r-reviews/
Spamspspamspamspam...taj inboks i akaunt po defaultu dobijes sa spamom, bilo bi cudno da nije tako
Ont_ bajk pa u zagrebacki suton.
http://www.cnet.com/products/yahoo-mail ... r-reviews/
Spamspspamspamspam...taj inboks i akaunt po defaultu dobijes sa spamom, bilo bi cudno da nije tako
Ont_ bajk pa u zagrebacki suton.
ex invalid_user
Ja isto koristim yahoo mail- stvar navike, jer sam si već tisuću puta bijesna rekla da ću preći na gmail obzirom da je yahoo teško sranje. :/
A baš sam nedavno čitala o lijepoj svoti koju će Marissa Mayer dobiti kao otpremininu za baš nikakve rezultate.
ot. skoro pa sam zaboravila koliko su dalmatinke zgodne
A baš sam nedavno čitala o lijepoj svoti koju će Marissa Mayer dobiti kao otpremininu za baš nikakve rezultate.
ot. skoro pa sam zaboravila koliko su dalmatinke zgodne
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
^^
A gle..ak zguglas najbolji restoran na svijetu, negdje ce netko napisat da mu nesto nije valjalo.
Nakon 10 sati na poslu I sluzbenih mailova, za ono minimalno kaj mi treba privatno je savrsen. Klik send. Ja hejtam gmail. Morala sam otvorit acc zbog ducana na androidu. Tak da, neki vole kozne hlace..neki ne..tak I sa yahoom
Ont.
Procvala ovaj tjedan dok nema smrdljivice..jos sutra I onda sve po starom smrdljivom obicaju
A gle..ak zguglas najbolji restoran na svijetu, negdje ce netko napisat da mu nesto nije valjalo.
Nakon 10 sati na poslu I sluzbenih mailova, za ono minimalno kaj mi treba privatno je savrsen. Klik send. Ja hejtam gmail. Morala sam otvorit acc zbog ducana na androidu. Tak da, neki vole kozne hlace..neki ne..tak I sa yahoom
Ont.
Procvala ovaj tjedan dok nema smrdljivice..jos sutra I onda sve po starom smrdljivom obicaju
- Kroacija
^ ma da, nije najlošiji, ali IT ekipa im ozbiljno nešto propušta po pitanju spamova. Osobno ne volim nijedan web-based mail, eventualno gmx.
Preferiram vlastiti server i outlook.
Ont_ako mi sutra oblačić prekrije plažicu, ubit ću prvu osobu pored sebe. Malory.
Preferiram vlastiti server i outlook.
Ont_ako mi sutra oblačić prekrije plažicu, ubit ću prvu osobu pored sebe. Malory.
ex invalid_user
Možeš probati.Kroacija je napisao/la: Ont_ako mi sutra oblačić prekrije plažicu, ubit ću prvu osobu pored sebe. Malory.
Hint: bica.
Izletio mi profil bivšeg frenda na timelineu. Kliknuh, a ono još veći kreten nego što je bio kad sam ga likvidirala iz života, ako je to uopće moguće. U biti, zašto ne bi bilo moguće, sve je moguće. Palo mi je na pamet da mi se čini da se takvim ljudima drastično smanjuje količina prostora u kojem mogu bit debili, a da im nitko ne prigovori. Ostale su im internetske močvare pune debila ko što su oni sami, a IRL naivni ljudi koji (još) ne znaju s kime imaju posla. Kad skuže da sve ono njegovo vrijeđanje i ismijavanje koje smatraju šalama nisu zapravo šale, niti smiješne, ostat će mu samo, ne znam, mladež HČSP-a pa ću ga za koju godinu vidjet s tetovažom ustaškog grba na bicepsu. 
Sređujem dojmove od prethodnih osam dana. Majko mila, koje ljetovanje, kao da je trajalo mjesec dana, koliko se toga uspjelo utrpati, napraviti i obići 
I fascinantno mi je kako se ponekad dese oni neki nevjerojatni klikovi koji od random encounters stvore sjajnu ekipu za koju nitko sastrane ne bi rekao da se zna i druži kraće od nekoliko godina.
I fascinantno mi je kako se ponekad dese oni neki nevjerojatni klikovi koji od random encounters stvore sjajnu ekipu za koju nitko sastrane ne bi rekao da se zna i druži kraće od nekoliko godina.
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."