...o cemu sad razmisljate...???

Podforum za dogovore oko izlaska, sportskih dogadjanja, pijanki, izvjesca o tome, prepricavanje itd te sve ostale interne i privatne fore i razgovore.
Odgovorite
Mar
breathing blue

Re: ...o cemu sad razmisljate...???

Post Postao/la Mar » 31 kol 2016 14:49

Majko, koje moja majka ima komentare. :lol:

Prolazim pored nje i već dva puta komentira kako joj lijepo mirišim, uz dodatak: Mirišiš onako kako bih ja voljela mirisati.

Nemoku. :happycry:

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 31 kol 2016 15:35

^ ne znam, meni je moja danas opet izgovorila da sam joj slatka i lijepa, naslonila obraz uz moj i rekla kako imam krasnu kožu i onda opet gladila kosu :D nekad mi se čini da im fali mladost :D

ont_
poslala mi je the cutest thing ever što se tiče njene mačke. rastapam se, a na mačke se obično ne rastapam. ne mogu prestat gledat:
Privitak/ci
14203539_10153930793165415_1478239911_o.jpg
(283.38 KiB) Preuzeto 1081 put.
ex invalid_user

Malory
Spol/rod: žensko

Post Postao/la Malory » 31 kol 2016 17:06

Sad tek vidim da se još nije znala ni oprat kako spada. Puna je krmeljića. :D

Faith123
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la Faith123 » 31 kol 2016 17:09

O tome kako nikad nisam kod kuce i kad jesam samo prespavam i nestanem...da bar padne kisa da ne izadjem iz kuce barem 24 ure
Privilegirana

Malory

Post Postao/la Malory » 31 kol 2016 17:13

..:Nina:.. je napisao/la: Sjajan post, Malory. Jedino što emocije ne bih podijelila na pozitivne i negativne, nego na ugodne i neugodne; budući da sve u konačnici ispadnu pozitivne ako nas apgrejdaju na viši level svjesnosti. Pritom neugodne imaju još veću/jaču moć ukoliko se kvalitetno isprocesuiraju (to je taj 'dublji trag'). Ne bismo se puno pomakli s mjesta da doživljavamo samo ugodu.

Što se 'smetanja' tiče, mislim da je najveći problem nesigurnost u sebe i/ili nepovjerenje u drugu osobu/odnos.
Ljubomora je zapravo samo nuspojava toga. : )
Thanks. :gigglenod:

Da, u pravu si, pod pozitivne i negativne sam mislila na ugodne i neugodne. Nedavno sam pričala s frendom oko toga kako je ego ono što nam uništava sve ikad u životu vezano za odnose s drugima. Ako staviš ego sa strane i ne ponašaš se ko zadnja prestrašena prepelica "uh look at me, someone hurt my feelings 27 years ago", život je puno jednostavniji. Ljudi žive u strahu od toga da ne budu povrijeđeni. To je meni baš pretužno. Samopouzdanje se gradi godinama i pomaže u normalnom funkcioniranju. Osobe koje su samopouzdane (govorim o onima koje nisu fejk "vidi me, ti si nula, dno ljudsko, a ja sam si prekul") puno jednostavnije hendlaju emocije, pogotovo one koje su neugodne.

Uglavnom, sad bih mogla laprdati o tome do sutra, secirati zrno riže itd. Poanta je da si svi moramo dopustiti biti povrijeđeni jer samo tako možemo postati bolje osobe, koliko god ovo otrcano zvučalo.

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 31 kol 2016 17:20

^ Sve. :touched:

Moloko
Status: U vezi

Post Postao/la Moloko » 31 kol 2016 17:45

Nirya je napisao/la:Moloko, morala si napisati to za burgere, jelda?? I to taman kad sam odlučila da je vrijeme stati malo na loptu s prehrambenim hedonizmom! :primalscream:
Bas sam vas htjela pozvati da idemo. :D

OT: O ljudskoj površnosti i generaliziranju bez citanja/slusanja necega vise puta.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati

Post Postao/la Kroacija » 31 kol 2016 19:29

Malory je napisao/la:Sad tek vidim da se još nije znala ni oprat kako spada. Puna je krmeljića. :D
Ma clatkicaaaa <3

Ont_ono kad te zovu na proteinski shake od pina colade, kad jedva cekas natrag na bajk i u teretanu, kad odbijas pivo i cigarete a cura ti je vidno razvila bice... What's wrong with my life?
ex invalid_user

tratinčica

Post Postao/la tratinčica » 31 kol 2016 21:34

jel kupaona slobodna ili se netko već utrpao? Zašto sam lijena to provjeriti!? Koliko je dobra serija stranger things!? Dva odgovora ću dobiti uskoro, ovo u sredini će ostati vječni misterij. :D

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 31 kol 2016 21:50

Ma da, devet hidden korisnica, sigurno :lol:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Faith123

Post Postao/la Faith123 » 01 ruj 2016 11:12

Raspravljamo kako se zove ono platno ,konop sto se visi s plafona na njemu??? Zna li itko?
Privilegirana

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 01 ruj 2016 11:18

^
ako misliš na onaj ples u kojem se vješaju po plahtama mislim da se to kod nas zove ples na svili. stoga je valjda riječ o svili.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Faith123

Post Postao/la Faith123 » 01 ruj 2016 11:25

slapa je napisao/la:^
ako misliš na onaj ples u kojem se vješaju po plahtama mislim da se to kod nas zove ples na svili. stoga je valjda riječ o svili.
Je nasla sam sve.... Moram si to na taracu instalirat ..
Privilegirana

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 01 ruj 2016 12:22

1: slika

2: Treba delat.

slika

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 01 ruj 2016 12:41

I ja bih random za Hrvatsku.
Stars and stars and stars keep it to themselves.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 01 ruj 2016 13:06

Sta je nova korisnica dontjudgejbg napravila da joj treba taki nadimak :lol:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 01 ruj 2016 13:17

^ Nije ti ta nova. Ona slavi ročentan. Simplyca je nova, a ovoj kao želju želimo da je više nitko ne džadžuje.

Nirya

Post Postao/la Nirya » 01 ruj 2016 13:52

O današnjem razgovoru s vjeroučiteljicom mlađom od mene nekih 6-7 godina - ona bi naime pozvala u školu, kao goste klincima na satu vjeronauka, bračni par koji je prije vjenčanja čuvao bračnu čistoću jer su, eto, klinci bombardirani informacijama u medijima kako je predbračni seks super, a ona bi i da vide kako se može i bez toga i kako je to čak i bolje. Mrtva hladna sam joj na to rekla da, ako ćemo zvati takve parove, trebamo pozvati i jedan lezbijski i jedan gej par kako bi klinci vidjeli koje su im točno sve opcije. Naravno da to u mojoj školi nikad ne bi prošlo, ali ajme, kako je bio dobar osjećaj to reći :D
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 01 ruj 2016 14:00

..:Nina:.. je napisao/la:^ Nije ti ta nova. Ona slavi ročentan. Simplyca je nova, a ovoj kao želju želimo da je više nitko ne džadžuje.
Aaaa. Ma na ovom mobitelu nis ne vidim kak treba :razocar:

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 01 ruj 2016 14:01

Nirya je napisao/la:O današnjem razgovoru s vjeroučiteljicom mlađom od mene nekih 6-7 godina - ona bi naime pozvala u školu, kao goste klincima na satu vjeronauka, bračni par koji je prije vjenčanja čuvao bračnu čistoću jer su, eto, klinci bombardirani informacijama u medijima kako je predbračni seks super, a ona bi i da vide kako se može i bez toga i kako je to čak i bolje. Mrtva hladna sam joj na to rekla da, ako ćemo zvati takve parove, trebamo pozvati i jedan lezbijski i jedan gej par kako bi klinci vidjeli koje su im točno sve opcije.
slika
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 01 ruj 2016 14:02

Nirya je napisao/la:O današnjem razgovoru s vjeroučiteljicom mlađom od mene nekih 6-7 godina - ona bi naime pozvala u školu, kao goste klincima na satu vjeronauka, bračni par koji je prije vjenčanja čuvao bračnu čistoću jer su, eto, klinci bombardirani informacijama u medijima kako je predbračni seks super, a ona bi i da vide kako se može i bez toga i kako je to čak i bolje. Mrtva hladna sam joj na to rekla da, ako ćemo zvati takve parove, trebamo pozvati i jedan lezbijski i jedan gej par kako bi klinci vidjeli koje su im točno sve opcije. Naravno da to u mojoj školi nikad ne bi prošlo, ali ajme, kako je bio dobar osjećaj to reći :D
:D

Nas vjeroucitelj u srednjoj nam je pricao kak je njemu i njegovoj zeni bilo ful tesko suzdrzavat se. TMI my dude nobody cares :D

Nirya

Post Postao/la Nirya » 01 ruj 2016 14:05

Koliko god generalno imala razumijevanja za koješta, ali to s predbračnom čistoćom mi je teško shvatiti :confused:

Jedan bivši kolega je brijao na to, pa se oženio nakon 5 mjeseci veze (naravno :D) i onda me maltretirao uvjeravanjima da se moj brak ne bi raspao da smo i bivši i ja primijenili taj pristup. Nisam znala jel bih se smijala ili plakala :confused:

Andain

Post Postao/la Andain » 01 ruj 2016 14:06

Nirya je napisao/la:Mrtva hladna sam joj na to rekla da, ako ćemo zvati takve parove, trebamo pozvati i jedan lezbijski i jedan gej par kako bi klinci vidjeli koje su im točno sve opcije.
:D :pridružuje.se.hvaljenju. Super argument, al ne samo to, nego actually pametan savjet koji bi bilo dobro primjenit u školi za klince.
“She's hot. I trust her.”
Hansel

Nirya

Post Postao/la Nirya » 01 ruj 2016 14:09

Kad bi postojala i najmanja šansa da to u mojoj školi bude iole ok prihvaćeno kao ideja, već bih se ja toga prihvatila.

Moloko

Post Postao/la Moloko » 02 ruj 2016 09:36

..o tome kako me nekad uplaše preljubazni konobari i uvijek pomislim "sigurno je novi/nova".

:D
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 02 ruj 2016 14:27

1: Emma mi se centrifugirala pa se pitam je li se to netko igrao u novootkrivenom programu. :D

2: Lepo je živjeti samostalno, ali je bome i lepo kad te netko s donjeg kata nazove na mob i kaže da je ručak gotov. :D

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 02 ruj 2016 16:05

Baš su mi falili G. postovi, al' onaj napoj u koji se pretvorio GS forum više jednostavno ne mogu čitati. :'(

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 02 ruj 2016 17:50

Dakle, ovakvo što prvi put vidim. Mačketina sjedne kraj pijeska i zamijauče. Ja dođem, pitam šta je, a ona samo bulji ravno u mene. Pijesak čist, sve je na mjestu. Opet zamijauče, cimerica kaže "Oke Isuse evo idem" i dođe u kupaonicu, uđe unutra, pritvori vrata i onda je tek mačketina išla obavit nuždu. :lol: Umirem :lol: Ko tu koga dresira :lol:

fuji ix

Post Postao/la fuji ix » 02 ruj 2016 18:26

Hmm,znaci ipak sam vidjela B.Pitta. Nije nesto. Barem ne izbliza. :D

Malory

Post Postao/la Malory » 02 ruj 2016 18:45

O tome kako imam još 2 h posla danas i o tome kako sutra/prekosutra radim. Bavljenje znanstveno-istraživačkim radom jednostavno nije za ljude koji vole slobodna popodneva, koji žele raditi 8 h dnevno i koji žele slobodne vikende. Zajebano je kad obožavaš ono što radiš, a taj isti posao ti ostavlja malo slobodnog vremena, pogotovo kada trebaš pisati članak/dovršiti eksperiment/raditi dodatne analize. Veselim se 10. mjesecu i sporijem tempu. :read:

Odgovorite