Prolazim pored nje i već dva puta komentira kako joj lijepo mirišim, uz dodatak: Mirišiš onako kako bih ja voljela mirisati.
Nemoku.
Thanks...:Nina:.. je napisao/la: Sjajan post, Malory. Jedino što emocije ne bih podijelila na pozitivne i negativne, nego na ugodne i neugodne; budući da sve u konačnici ispadnu pozitivne ako nas apgrejdaju na viši level svjesnosti. Pritom neugodne imaju još veću/jaču moć ukoliko se kvalitetno isprocesuiraju (to je taj 'dublji trag'). Ne bismo se puno pomakli s mjesta da doživljavamo samo ugodu.
Što se 'smetanja' tiče, mislim da je najveći problem nesigurnost u sebe i/ili nepovjerenje u drugu osobu/odnos.
Ljubomora je zapravo samo nuspojava toga. : )
Bas sam vas htjela pozvati da idemo.Nirya je napisao/la:Moloko, morala si napisati to za burgere, jelda?? I to taman kad sam odlučila da je vrijeme stati malo na loptu s prehrambenim hedonizmom!
Ma clatkicaaaa <3Malory je napisao/la:Sad tek vidim da se još nije znala ni oprat kako spada. Puna je krmeljića.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Je nasla sam sve.... Moram si to na taracu instalirat ..slapa je napisao/la:^
ako misliš na onaj ples u kojem se vješaju po plahtama mislim da se to kod nas zove ples na svili. stoga je valjda riječ o svili.

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Aaaa. Ma na ovom mobitelu nis ne vidim kak treba :razocar:..:Nina:.. je napisao/la:^ Nije ti ta nova. Ona slavi ročentan. Simplyca je nova, a ovoj kao želju želimo da je više nitko ne džadžuje.
Nirya je napisao/la:O današnjem razgovoru s vjeroučiteljicom mlađom od mene nekih 6-7 godina - ona bi naime pozvala u školu, kao goste klincima na satu vjeronauka, bračni par koji je prije vjenčanja čuvao bračnu čistoću jer su, eto, klinci bombardirani informacijama u medijima kako je predbračni seks super, a ona bi i da vide kako se može i bez toga i kako je to čak i bolje. Mrtva hladna sam joj na to rekla da, ako ćemo zvati takve parove, trebamo pozvati i jedan lezbijski i jedan gej par kako bi klinci vidjeli koje su im točno sve opcije.
Nirya je napisao/la:O današnjem razgovoru s vjeroučiteljicom mlađom od mene nekih 6-7 godina - ona bi naime pozvala u školu, kao goste klincima na satu vjeronauka, bračni par koji je prije vjenčanja čuvao bračnu čistoću jer su, eto, klinci bombardirani informacijama u medijima kako je predbračni seks super, a ona bi i da vide kako se može i bez toga i kako je to čak i bolje. Mrtva hladna sam joj na to rekla da, ako ćemo zvati takve parove, trebamo pozvati i jedan lezbijski i jedan gej par kako bi klinci vidjeli koje su im točno sve opcije. Naravno da to u mojoj školi nikad ne bi prošlo, ali ajme, kako je bio dobar osjećaj to reći
Nirya je napisao/la:Mrtva hladna sam joj na to rekla da, ako ćemo zvati takve parove, trebamo pozvati i jedan lezbijski i jedan gej par kako bi klinci vidjeli koje su im točno sve opcije.