opet zombijam. a ubit ću se kad alarm u 7..
Upravo sada...
Re: Upravo sada...
kae ovo sve ste u dva dana kukanja o vrućini nabavile klime 
-
Plague
nije ni šest ujutro, a kreteni već cvrkuću.
znojim se ko svinja.
ljeto, be gone with you.
znojim se ko svinja.
ljeto, be gone with you.
- Zita
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
petak 
u subotu cu se probudit u 10 il 12! ostat cu u krevetu gledat serije! cak cu i jest u njemu. ne mrdam!
u subotu cu se probudit u 10 il 12! ostat cu u krevetu gledat serije! cak cu i jest u njemu. ne mrdam!
Measure of a woman is her sense of humor
-
Mia.
- Kontakt:
pjevam Adele.
pobogu.
samo sam čula mrvicu melodije i opla, cijelo vrijeme, I set jebena fire to the rain.
i cijelo vrijeme to pjevam jerbo ostalo ne znam.
i ne želim znati.
šu Adele, šu.
pobogu.
samo sam čula mrvicu melodije i opla, cijelo vrijeme, I set jebena fire to the rain.
i cijelo vrijeme to pjevam jerbo ostalo ne znam.
i ne želim znati.
šu Adele, šu.
Stay tuned.
Sad i ja pjevam Adele jer sam pročitala post iznad. Samo što ja znam cijeli tekst i ne smeta mi. Pa hvala. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- jane connor
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Moram učit,a neda mi se,a moram jer ću se propucat ako ću to ostavljat za drugi semestar čisto iz lijenosti i samo bude još gore.Dakle,učenje.
"Any fool can risk her life. It takes a hero to risk her heart"
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
- The Bite of Madness
Očekujem telefonski poziv kojeg neću dočekati. Pada mi na pamet da ću se za pola sata sjetiti da sam ja mogla nazvati. Ali nema veze, trenutno uživam u nesporazumu kojeg imam sama sa sobom. Volim kad se uspijem zaskočiti i zbuniti.
- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
Danas sam izgubila sve aukcije na ebayu. Jesam li škrta?
Izgubila i FDC marke s Feynmanom

Izgubila i FDC marke s Feynmanom
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- Michiru Kaioh
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
- Kontakt:
danas sam stigla s mora.tamna.! jeej.:DD..e koji je užitak nakon 2 tjedna upaliti laptop i osluhnuti preglasnu ventilaciju.^^
She acts with grace.
-
Plague
našla sam crva u jogurtu. uznemiruje me činjenica koliko me to nije uznemirilo.
odvratno. dobro da ne pijem to. koje su sanse da ti je zapravo upao unutra dok si ga pila? odvratno 
o.t. zujim i mislim da cu klonit uskoro
o.t. zujim i mislim da cu klonit uskoro
- samo ja
lol, obogatio ga proteinom 
ot: idem u krpe :zijev:
ot: idem u krpe :zijev:
- LittleRedRidingHood
- Ja sam: ne želim se identificirati
gubim dragocjeno vrime na poslu..as usual..
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
se vratih iz trgovine.... bio je poveći red i kakao to uvijek biva, pojavila se gospođa koja mora nešto pitati blagajnicu. Naime, ne može vjerovati da su joj drvene bojice naplaćene 51kn. Blagajnica kaže, takva je cijena, ako imate račun, možete zamijeniti u protuvrijednosti. Gospođa ne pristaje jer želi bojice, a i kakve su to drvene bojice koje koštaju 51kn! Blagajnica joj ukazuje na vrlo važnu činjenicu da se ne radi o običnim drvenim bojicama nego o drvenim pastelnim (jer svako pametan zna da te crtaju same i zasigurno vrijede svaku lipu). Dok blagajnica zaustavlja traku i odlazi priupitati nadređene kako riješiti problem preskupih bojica, vrelo mudrosti ispred mene objašnjava gospođi da je morala paziti koja je cijena i da shvati već jednom da su to pastelne, a ne drvene bojice, pa krene lagano u podsmjehivački ton i završi u stilu nikada otkrivenog dragulja rap glazbe: "Tko ne shvaća, skuplje plaća!". Dok se u prvim redovima odvija ova drama, 10 metara nizvodno, oniža gospođa faličnih zubiju i nacrtanih obrva preskače kolica i glave samouvjereno propitkujući jel smije ona jer ima samo ovo.... Tako se probije i do mene koja sam sad već prva na redu čim se situacija s bojicama riješi. Automatskom dobrohotnošću pustim je ispred sebe i u tom trenutku shvatim da ja imam.... dva proizvoda u rukama. Sve se brzo i sretno završilo pa je ova pričica završila u "upravo sada", a ne u "mrzim". THE END
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
- Peglam_subotom
Mamuze i laso spremni! Let's partyyyyy! Wooohooo!!

I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
svaka čast na skuliranosti tokom, i vjernom prenošenju nakon događaja. te koji imaju nešto za pitat nazivam "lingerers" i čim ih prepoznam selim na drugu blagajnu (ako postoji). u principu ih je lako prepoznat i prije same situacije: obično drže samo 1 proizvod u ruci i dugo ga proučavaju, ali i nakon 5min proučavanja izgledaju jednako glupo kao i na početku.bašja je napisao/la:se vratih iz trgovine.... bio je poveći red i kakao to uvijek biva, pojavila se gospođa koja mora nešto pitati blagajnicu. Naime, ne može vjerovati da su joj drvene bojice naplaćene 51kn. Blagajnica kaže, takva je cijena, ako imate račun, možete zamijeniti u protuvrijednosti. Gospođa ne pristaje jer želi bojice, a i kakve su to drvene bojice koje koštaju 51kn! Blagajnica joj ukazuje na vrlo važnu činjenicu da se ne radi o običnim drvenim bojicama nego o drvenim pastelnim (jer svako pametan zna da te crtaju same i zasigurno vrijede svaku lipu). Dok blagajnica zaustavlja traku i odlazi priupitati nadređene kako riješiti problem preskupih bojica, vrelo mudrosti ispred mene objašnjava gospođi da je morala paziti koja je cijena i da shvati već jednom da su to pastelne, a ne drvene bojice, pa krene lagano u podsmjehivački ton i završi u stilu nikada otkrivenog dragulja rap glazbe: "Tko ne shvaća, skuplje plaća!". Dok se u prvim redovima odvija ova drama, 10 metara nizvodno, oniža gospođa faličnih zubiju i nacrtanih obrva preskače kolica i glave samouvjereno propitkujući jel smije ona jer ima samo ovo.... Tako se probije i do mene koja sam sad već prva na redu čim se situacija s bojicama riješi. Automatskom dobrohotnošću pustim je ispred sebe i u tom trenutku shvatim da ja imam.... dva proizvoda u rukama. Sve se brzo i sretno završilo pa je ova pričica završila u "upravo sada", a ne u "mrzim". THE END
ot: ... je subota!!!
- LoveAngel
Odradila 6h,jos samo toliko do kraja:tuzna:
-
backspace
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iunr4B4wfDA[/youtube]
i tako dalje. a sad bi mogla i pojest nešto.
i tako dalje. a sad bi mogla i pojest nešto.
-
Plague
bila sam hengat na kvartovskom derneku. dok sam čekala u redu za krafne čiji prihod ide autističnoj djeci, čovjek prije mene je kupio pet komada ali je rekao tetama neka si ih zadrže. nakon njega sam došla ja i isto kupila pet krafni uz napomenu da ja želim svoje. tete su me mrko pogledale i uopće se nisu nasmijale, a sigurna sam da je bilo dovitljivo. 
Ovo je tako uzbudljivo, nakupovali smo si hranu, pice i svijece i cekamo Irene. Bring it on!
pozdrav iz New Yorka dok je jos tu!
pozdrav iz New Yorka dok je jos tu!
vonjam <3
nisam se otuširala dva dana
pije mi se pivo, al mi se ne izlazi po nj
po nj
nj
nisam se otuširala dva dana
pije mi se pivo, al mi se ne izlazi po nj
po nj
nj
ne znam je li to jedan bidni radler ili stvarnost, ali duhovite ste na ovoj stranici 
- samo ja
dopisuje mi se s nekim...
-
Plague
još sutra i onda odustajem od ljudi i društvenog života, puštam bradu i ne perem se.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B1oxor0lj1Y[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B1oxor0lj1Y[/youtube]