Upravo sada...
- mat3a
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Re: Upravo sada...
google-am vremensku prognozuu 
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
-
str8faith
- Status: U braku
ceca i idi gde hoćeš , ljubi sve živo....
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Bikini Kill
- Ja sam: lezbijka
Spremam se za sastanak s najboljom prijateljicom koju nisam mjesecima vidjela i veselim joj se kao malo dijete. 
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
- mat3a
pijem zeleni caj i socijaliziram se po drustvenim mrezama! 
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
- sascha
skoro sam se upisala, da sam 5sc zakasnila na wc, bila bi poplava. 
U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi. 
- Bikini Kill
Autala se roditeljima.
Preživila.
Reagirali stoput bolje nego što sam očekivala.
Olakšanje.

Preživila.
Olakšanje.

But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
- sunflower
- Status: U vezi
^pa svaka čast bikini!!!
...ot_opekla jezičinu s čajem
oo hau najsić
...ot_opekla jezičinu s čajem
- sascha
neke stvari su se kroz povijest promjenile. pic.. sluzi za Zenske prste, jezik i umjetni k.... 
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
...thinking. Ako odjebem put u zd s curom sutra zbog zbeletrona, onda sam stvarno lejm 
Ali necu. Pljunit cu te pare i uČestvovat na toj akademskoj konferencijici.
Hocu li?
Hocu.
Ne znam.
Ma hocu.
Jep.
Ali necu. Pljunit cu te pare i uČestvovat na toj akademskoj konferencijici.
Hocu li?
Hocu.
Ne znam.
Ma hocu.
Jep.
ex invalid_user
Lijepo za čutiBikini Kill je napisao/la: Reagirali stoput bolje nego što sam očekivala.
Olakšanje.
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
Aven
Bravo.Bikini Kill je napisao/la:Autala se roditeljima.
Preživila.
Olakšanje.
I za tebe i za njih.

-
str8faith
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xs7KmuZ6CNA[/youtube]
ono kad fula reči svoje pesme ! hahahahahhahah koma tićo koma ..... otkidaš!
ono kad fula reči svoje pesme ! hahahahahhahah koma tićo koma ..... otkidaš!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Pijem kafu. Zaboravih kupiti mlijeko pa je vruća.
i could surf the earth on a banana peel
-
Ooh
nikada ne zna covjek kada hoda sta ima na cipeli, a ja moram prehodati cijeli hodnik i kucu da shvatim da mi nesto smrdi!. upravo sam zavrsila ribanje macijaka...niti malo romanticno...niti uzbudljivo, naprotiv smrdljivo. mantra dana, ja volim ajaxs, ja volim ajax...
-
str8faith
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_LHB6eLB7Uo[/youtube]
Tića rules!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Rock Faerie
Kako svi fino pljuju po psihijatrima i generaliziraju. Onda ja mogu rec da se sve lezbe ne znaju sminkat, imaju kratku kosu, nekulturne su i promiskuitetne.
They share a look in silence and everything is understood
- Rock Faerie
Neka lezba me u busu sa gadenjem gleda 
-
str8faith
još se divim gospođi koja je nakon šeste minute uspila otpjevat akord bez falša divno, divno
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0SJIgTLe0hc#t=393[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0SJIgTLe0hc#t=393[/youtube]
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Capt. Kirk
Dvojni C iz frizidera 
- Rock Faerie
Lezim sretno bez glavobolje i zao mi je onih koji ju imaju
moj jucerasnji izlazak je vise bio u parkicu nego u onom zadimljenom prostoru. Mozda je to znak da bi rade vodila dijete na ljuljacku nego isla pit
looool imala sam neko granje u kosi -.-
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
misljam.
...ne razumijem zasto ih tako ocara kad plesem. "Ja sam zaljubljena u tebe"
"Molim te plesi, zivim za to da ti pleses, ti uopce ne znas sta imas" :,D "Ja tebe obozavam" 
Hot pot je sinoc bio toliko crowded da je jednostavno trebalo cekati da se rascisti i razvaliti pozornicu. A sa seksi curom, frendicom i strejtacom frendicom je to ispalo najbolje ikad \o/
Hot pot je sinoc bio toliko crowded da je jednostavno trebalo cekati da se rascisti i razvaliti pozornicu. A sa seksi curom, frendicom i strejtacom frendicom je to ispalo najbolje ikad \o/
ex invalid_user
-
str8faith
Moram da snimim skeč u kome neka starleta dolazi u banku sperme i seda za pult da naruči par "shotova".
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
str8faith
čitam jedan stari članak iz novina koji me naljutio pa ga moram prokomentirat .
Mjesec u kojem ste rođeni određuje vaše zanimanje, otkriva studija Sveučilišta Oxford provedena na ljudima koji obavljaju 19 različitih zvanja. Povezanost mjeseca i specifičnih zdravstvenih problema ima znanstvenu osnovu. Mjesec u kojem su djeca rođena može utjecati na sve, od inteligencije do dužine života, tvrde znanstvenici.
Bebe rođene u proljeće imaju veći rizik od niza bolesti, uključujući astmu, autizam, shizofreniju i Alzheimerovu bolest. One također mogu imati manji kvocijent inteligencije od ljudi rođenih u drugim godišnjim dobima, piše Daily Mail.
- Sve se to može povezati s izloženosti majke za vrijeme trudnoće suncu. Sunce pokreće proizvodnju vitamina D u tijelu i nedostatka istog u prvim mjesecima života može imati dugotrajne posljedice - ističe voditelj istraživanja Rusell Foster.
Što mjesec rođenja govori o vama
Ako ste rođeni u mjesecu siječnju, najvjerojatnije ćete raditi u banci ili poreznoj upravi. U mjesecu siječnju rođen je i pjevač Elvis Presley i guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski.
U veljači se rađa najveći broj umjetnika i prometnih policajaca. Ljudi rođeni u drugom mjesecu skloni su narkolepsiji, poremećaju spavanja.
Ožujak je rezerviran za glazbenike, kao što je Lady Gaga i Diana Ross te pilote.
U travnju je rođeno nekoliko svjetskih diktatora, kao što je Adolf Hitler i Sadam Hussein. Ljudi rođeni u ovom mjesecu imaju veliki rizik od većih zdravstvenih problema i manji kvocijent inteligencije od ostalih. Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović je rođen u četvrtom mjesecu.
Ako ste rođeni u svibnju vrlo vjerojatno ćete završiti ili u sportu poput nogometaša Davida Beckhama ili u politici kao John Kennedy i Josip Broz Tito.
Lipanj je rezerviran za šefove i direktore, ali i za dobitnike Nobelove nagrade. Posljednjih pet od 22 dobitnika rođeno je upravo u ovom mjesecu. U šestom mjesecu rođen je i bivši hrvatski premijer Ivo Sanader.
U srpnju je rođen veliki broj građevinara, vozača i umjetnika. Autorica sage o Harryju Potteru, JK Rowling kao i glavni glumac Daniel Radcliffe koji utjelovljuje Harryja u filmu, rođeni su u mjesecu srpnju. Srpanj je mjesec rođenja i aktualne hrvatske premijerke Jadranke Kosor te pjevača Miše Kovača i pjevačice Nine Badrić.
U kolovozu su rođeni američki predsjednici Barack Obama i Bill Clinton. U ljetnim mjesecima najmanje se rađa sportaša, liječnika i zubara.
Ljudi rođeni u rujnu dobri su učenici i sportaši, a najmanje od svega žele biti građevinari i frizeri. U školovanju su bolji od većine rođenih u drugim mjesecima zato jer su rođeni na početku školske godine i najstariji su u razredu. Primjer je i hrvatski izbornik Slaven Bilić, inače diplomirani pravnik.
Rođeni u listopadu živjet će najduže od svih, čak 215 dan duže od onih rođenih u ožujku. U listopadu je rođena bivša premijerka Margaret Tacher i sadašnji premijer Velike Britanije, David Cameron te predsjednik najjače hrvatske oporbene stranke Socijaldemokratske partije, Zoran Milanović.
U mjesecu studenom rađa se najveći broj serijskih ubojica i shizofreničara.
U posljednjem mjesecu u godini, prosincu, rađa se veliki velik broj zubara i proroka, vjerskih i svjetovnih. Isus i Josef Staljin rođeni su krajem godine.
kada sam pročitala ovo dvoje , znala sam da seru . Prvo Ius nije rođen u prosincu već u ožujku ili travnju . Ne kužim zašto se uopće Božić slavi u prosincu i odakle ovce na ispaši usrid zime , no dokazano je da nije rođen u prosincu . Ovo za studeni isto nije točno ,jer procjenu ne radiš na izračunu jedne države već cijele planete ,. Glupi nepismeni novinari ! I ko kaže da največi broj ljudi s problemom spavanja je baš u veljači??? Jel zato što mačke kriće tada??? posljednjih godina mačke kriče i ljeti i zimi i jeseni i prolječu , nije veljača ono što je bila . Na račun čega je ta procjena i na račun čega je ovo dospjelo u novine ??? Da glupi novinari!
Mjesec u kojem ste rođeni određuje vaše zanimanje, otkriva studija Sveučilišta Oxford provedena na ljudima koji obavljaju 19 različitih zvanja. Povezanost mjeseca i specifičnih zdravstvenih problema ima znanstvenu osnovu. Mjesec u kojem su djeca rođena može utjecati na sve, od inteligencije do dužine života, tvrde znanstvenici.
Bebe rođene u proljeće imaju veći rizik od niza bolesti, uključujući astmu, autizam, shizofreniju i Alzheimerovu bolest. One također mogu imati manji kvocijent inteligencije od ljudi rođenih u drugim godišnjim dobima, piše Daily Mail.
- Sve se to može povezati s izloženosti majke za vrijeme trudnoće suncu. Sunce pokreće proizvodnju vitamina D u tijelu i nedostatka istog u prvim mjesecima života može imati dugotrajne posljedice - ističe voditelj istraživanja Rusell Foster.
Što mjesec rođenja govori o vama
Ako ste rođeni u mjesecu siječnju, najvjerojatnije ćete raditi u banci ili poreznoj upravi. U mjesecu siječnju rođen je i pjevač Elvis Presley i guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski.
U veljači se rađa najveći broj umjetnika i prometnih policajaca. Ljudi rođeni u drugom mjesecu skloni su narkolepsiji, poremećaju spavanja.
Ožujak je rezerviran za glazbenike, kao što je Lady Gaga i Diana Ross te pilote.
U travnju je rođeno nekoliko svjetskih diktatora, kao što je Adolf Hitler i Sadam Hussein. Ljudi rođeni u ovom mjesecu imaju veliki rizik od većih zdravstvenih problema i manji kvocijent inteligencije od ostalih. Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović je rođen u četvrtom mjesecu.
Ako ste rođeni u svibnju vrlo vjerojatno ćete završiti ili u sportu poput nogometaša Davida Beckhama ili u politici kao John Kennedy i Josip Broz Tito.
Lipanj je rezerviran za šefove i direktore, ali i za dobitnike Nobelove nagrade. Posljednjih pet od 22 dobitnika rođeno je upravo u ovom mjesecu. U šestom mjesecu rođen je i bivši hrvatski premijer Ivo Sanader.
U srpnju je rođen veliki broj građevinara, vozača i umjetnika. Autorica sage o Harryju Potteru, JK Rowling kao i glavni glumac Daniel Radcliffe koji utjelovljuje Harryja u filmu, rođeni su u mjesecu srpnju. Srpanj je mjesec rođenja i aktualne hrvatske premijerke Jadranke Kosor te pjevača Miše Kovača i pjevačice Nine Badrić.
U kolovozu su rođeni američki predsjednici Barack Obama i Bill Clinton. U ljetnim mjesecima najmanje se rađa sportaša, liječnika i zubara.
Ljudi rođeni u rujnu dobri su učenici i sportaši, a najmanje od svega žele biti građevinari i frizeri. U školovanju su bolji od većine rođenih u drugim mjesecima zato jer su rođeni na početku školske godine i najstariji su u razredu. Primjer je i hrvatski izbornik Slaven Bilić, inače diplomirani pravnik.
Rođeni u listopadu živjet će najduže od svih, čak 215 dan duže od onih rođenih u ožujku. U listopadu je rođena bivša premijerka Margaret Tacher i sadašnji premijer Velike Britanije, David Cameron te predsjednik najjače hrvatske oporbene stranke Socijaldemokratske partije, Zoran Milanović.
U mjesecu studenom rađa se najveći broj serijskih ubojica i shizofreničara.
U posljednjem mjesecu u godini, prosincu, rađa se veliki velik broj zubara i proroka, vjerskih i svjetovnih. Isus i Josef Staljin rođeni su krajem godine.
kada sam pročitala ovo dvoje , znala sam da seru . Prvo Ius nije rođen u prosincu već u ožujku ili travnju . Ne kužim zašto se uopće Božić slavi u prosincu i odakle ovce na ispaši usrid zime , no dokazano je da nije rođen u prosincu . Ovo za studeni isto nije točno ,jer procjenu ne radiš na izračunu jedne države već cijele planete ,. Glupi nepismeni novinari ! I ko kaže da največi broj ljudi s problemom spavanja je baš u veljači??? Jel zato što mačke kriće tada??? posljednjih godina mačke kriče i ljeti i zimi i jeseni i prolječu , nije veljača ono što je bila . Na račun čega je ta procjena i na račun čega je ovo dospjelo u novine ??? Da glupi novinari!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- sascha
susjeda mete lisce u ovo doba. wtf
Skužila da je podforum Zdravlje skriven ljudima koji se ne registriraju. I bolje tak, ko da svekoliko pučanstvo treba čitat ono. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck