Možda bi mu netko trebao šapnuti da za vladu nacionalnog jedinstva, ak do tog i dođe, sdp i hdz njega zapravo ne trebaju
Upravo sada...
Re: Upravo sada...
So...let me get this straight ..za most su glasali oni kojima je dosta sdphdz vladavine, vjerovavši da su oni neki ''treći put''.. a Petrov sada, kako ne bi razočarao svoje glasače, nudi koaliciju ne s sdp-om, ne s hdz-om već i sdp i hdzom
Možda bi mu netko trebao šapnuti da za vladu nacionalnog jedinstva, ak do tog i dođe, sdp i hdz njega zapravo ne trebaju

“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
kako misliš da ga ne trebaju? bez njega se ništa takvoga nikad ne bi dogodilo.
i motiv glasanja za 'treću opciju' je bio da prestane ta besmislena borba između hdza i sdpa, koja miče fokus sa ciljeva koji bi trebali biti isti za bilo koga tko je na vlasti, da se hrvatska izvuče iz krize. i obzirom na moć koju imaju trenutno, ovo je jedina opcija za postizanje toga.
pitanja kao što su crkva i lgbt prava su potpuno odvojena od pitanja gospodarstva. kod prvoga je to podjela svjetonazora, a kod drugog bi se, zaboga, trebalo samo tražiti tko je najstručniji, bez obzira na to vjeruje li u nou ili misli da bismo djecu trebali oslovljavati s 'to'.
i motiv glasanja za 'treću opciju' je bio da prestane ta besmislena borba između hdza i sdpa, koja miče fokus sa ciljeva koji bi trebali biti isti za bilo koga tko je na vlasti, da se hrvatska izvuče iz krize. i obzirom na moć koju imaju trenutno, ovo je jedina opcija za postizanje toga.
pitanja kao što su crkva i lgbt prava su potpuno odvojena od pitanja gospodarstva. kod prvoga je to podjela svjetonazora, a kod drugog bi se, zaboga, trebalo samo tražiti tko je najstručniji, bez obzira na to vjeruje li u nou ili misli da bismo djecu trebali oslovljavati s 'to'.
Desert je visnjica 
Ponovit ću ti semegan je napisao/la:kako misliš da ga ne trebaju? bez njega se ništa takvoga nikad ne bi dogodilo.
A zašto misliš da obje stranke ''guraju'' te tenzije koje miču pogled s bitnih pitanja?i motiv glasanja za 'treću opciju' je bio da prestane ta besmislena borba između hdza i sdpa, koja miče fokus sa ciljeva koji bi trebali biti isti za bilo koga tko je na vlasti, da se hrvatska izvuče iz krize.
Nama nije problem u neslaganju sdp-a i hdz-a, zapravo oni imaju slične programe i ciljeve, ak zanemariš tu crkva/branitelj vs liberalno i europske vrijednosti retoriku, koja je donekle nebitna za Hrvatsku (jer u praktičnom smislu, nema prevelike razlike, opet..nije da je sdp ukinuo vatikanske ugovore, u startu opozvao sramotni referendum il rastjerao šatoraše dok su bili na vlasti). Naš problem je što su obje strane nesposobne jer su kroz godine sakupljali ne sposobne i stručne ljude, već ljude željne vladanja i brzog obogaćivanja. A most, most je nastao od otpadnika iz ovih stranaka koji su dobro nanjušili neku novu priliku. Vjerojatno i ima ljudi s plementim idejama, možda je i ovaj Petrov takav (fkt ne znam), međutim, što misliš koliku će prevagu takvi imati kad se pomiješaju s ljudima iz sdphdza koji već 20 godine ništa ne rade doli političare na raznoraznim funkcijama poput parazita?
A možda mi fali malo tog tvog političkog idealizma
Hansel
Hansel
^palo mi je još nešto na pamet, što se Petrova i Mosta tiče. Oni su prije izbora potpisali kod javnog bilježnika izjavu da neće koalirati. Dakle, da nijednoj od vodećih stranaka neće pružiti podršku, indirektno govoreći da smatra da nisu sposobni te da nudi drugačije rješenje, nespojivo s njima i političkim trgovanjem.
Ovo što sad radi, kako god tehnički zaobišao riječ koalicija, jest koalicija. Da se doista želi držati duha onog što je predizborno govorio, onda ne bi surađivao s nikim već čekao raspisivanje novih izbora (jer se hdz i sdp ne bi nikad zajedno složili -oni trebaju tu drugu stranu koju će okrivljavati za sve
). Smiješno, al s tim stavom, mislim da bi Most čak i imao šanse dobiti poveći broj glasova. A ovo što sad radi, govori dovoljno o njihovoj ozbiljnosti i vjeri da Hrvatskoj zaista ponude nešto novo i drugačije.
Ovo što sad radi, kako god tehnički zaobišao riječ koalicija, jest koalicija. Da se doista želi držati duha onog što je predizborno govorio, onda ne bi surađivao s nikim već čekao raspisivanje novih izbora (jer se hdz i sdp ne bi nikad zajedno složili -oni trebaju tu drugu stranu koju će okrivljavati za sve
Hansel
Hansel
čitam kako se megan i andain preko foruma raspravljaju o politici i 
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
a što bi ti na njegovom mjestu?
stjeran je u kut. ljudi od njega očekuju da održi obećanje, odnosno da postigne promjenu = da na kraju ne ispadne niti hdz, niti sdp. HDP mu je izlaz bez da pogazi riječ 
što se tiče nesposobnih ljudi, njegova odluka nikako nije mogla smanjiti njihov broj
dosad su ionako bili dvije stranke s najvećim udjelom glasova u saboru. razlike u mišljenjima će ostati, bez obzira što obje bile na vlasti. a ovi mali ionako nisu imali neku veliku šansu da naprave razliku.
ali da, to ne zvuči dobro
u stvari sam vrlo mračna i turobna 
što se tiče nesposobnih ljudi, njegova odluka nikako nije mogla smanjiti njihov broj
možda će se onda malo zbližitiAndain je napisao/la:Osim toga, ta opcija praktički ukida opoziciju vladajućima, što znači da se sdp i hdz, nesposobni kakvi jesu, bez problema mogu između sebe dogovoriti oko svega-maltene neće imati nikog tko će se u saboru moći buniti na isto.
dosad su ionako bili dvije stranke s najvećim udjelom glasova u saboru. razlike u mišljenjima će ostati, bez obzira što obje bile na vlasti. a ovi mali ionako nisu imali neku veliku šansu da naprave razliku.
ali da, to ne zvuči dobro
pa sad će se možda dignuti plašt tih tenzija i ogoliti ih, što će moožda ipak otvoriti nekima oči, potaknuti na razmišljanje, usmjeriti fokus mase (što zapravo mislim da bi bila najveća stvar kad bi se uspjelo postići)A zašto misliš da obje stranke ''guraju'' te tenzije koje miču pogled s bitnih pitanja?
ma to mi se samo malo mašta uključila u cijelu pričuA možda mi fali malo tog tvog političkog idealizma
Desert je visnjica 
ma ne bi nikad dobili dovoljno glasova da postignu da ni sdp ni hdz ne 'pobijede' na kraju. a mnogi bi ih kritizirali za trošenje love na izbore koji bi na kraju bili beskorisni. i to evidentno beskorisni od početka.Andain je napisao/la:^palo mi je još nešto na pamet, što se Petrova i Mosta tiče. Oni su prije izbora potpisali kod javnog bilježnika izjavu da neće koalirati. Dakle, da nijednoj od vodećih stranaka neće pružiti podršku, indirektno govoreći da smatra da nisu sposobni te da nudi drugačije rješenje, nespojivo s njima i političkim trgovanjem.
Ovo što sad radi, kako god tehnički zaobišao riječ koalicija, jest koalicija. Da se doista želi držati duha onog što je predizborno govorio, onda ne bi surađivao s nikim već čekao raspisivanje novih izbora (jer se hdz i sdp ne bi nikad zajedno složili -oni trebaju tu drugu stranu koju će okrivljavati za sve). Smiješno, al s tim stavom, mislim da bi Most čak i imao šanse dobiti poveći broj glasova. A ovo što sad radi, govori dovoljno o njihovoj ozbiljnosti i vjeri da Hrvatskoj zaista ponude nešto novo i drugačije.
što je zapravo značilo to da on neće koalirati? ne u doslovnom smislu i ne s bilo kojom strankom, nego neće sudjelovati u 'borbi' sdp - hdz. to je značilo da ukoliko budu u upravo ovakvoj situaciji, da se neće prikloniti jednoj od te dvije strane i opet dovesti jednu od njih na vlast.
a to da je puno moćnih ljudi u politici nesposobno, to je nešto što čak ni petrov (:P) ne može promijeniti preko noći
Desert je visnjica 
Pitanje svih pitanjamegan je napisao/la:a što bi ti na njegovom mjestu?
Imali su jednu dobru izjavu, netom nakon izbora..nešto u stilu, bolje potrošiti lovu na nove izbore neg 4 godine imati nesposobnu vladu. Ima tu nešto, a ovaj narod je s onim Markićkinim referndumom pokazao da ga ne brine previše bezrazložno rasipanje love, očito smo naviklimegan je napisao/la: ma ne bi nikad dobili dovoljno glasova da postignu da ni sdp ni hdz ne 'pobijede' na kraju. a mnogi bi ih kritizirali za trošenje love na izbore koji bi na kraju bili beskorisni.
ps.baš bi me zanima politička analize te tvoje (skrivene) turobne strane
Hansel
Hansel
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
..razmisljam o tom sutrasnjem razgovoru za posao i ima li svo to strucno osposobljavanje smisla. 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
ona bi rekla da su svi nesposobni i da ne treba glasati ni za kogaAndain je napisao/la:ps.baš bi me zanima politička analize te tvoje (skrivene) turobne strane
@Moloko - sretno sutra
Desert je visnjica 
- Moloko
Thanks megan 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- zwarte paard
shizika je napisao/la:insomnia, pa dodjoh vidjeti sta ima ovdje ..
Aaaaaa došla...
Jeeeii jeeeeeee...:*
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- zwarte paard
Roka me temperatura..
Bortam.... A svi su van...
Bortam.... A svi su van...
Pokusavam probaviti cevape . Pojela veliku porciju cevapa, victoryyy 
zwarte paard je napisao/la:
shizika je napisao/la:insomnia, pa dodjoh vidjeti sta ima ovdje ..
Aaaaaa došla...
Jeeeii jeeeeeee...:*
...život je lijep... (:
Rad od doma :bliss: Jednom mjesečno bi svi, ak ne rade neki fizički posao, trebali imati mogućnost rada iz kreveta.
Stres bi se prepolovio 
Hansel
Hansel
- zwarte paard
Da me posao jeBe i u krevetu.. Neka hvala 
Komisija... I neeee da mi se nesto...petak i to mi se da. Mozak na paši...već....
Komisija... I neeee da mi se nesto...petak i to mi se da. Mozak na paši...već....
Kuvam ručak, krčka se junetina, mirisi prepecena panceta.
-
backspace
frend zaspao kod mene na kauču... ja surfam... evo kak mi provodimo vikend večeri
da su nas bar iscrpile žene 
- zwarte paard
pravim se da će nedelja trajatii još 5 dana...pa sam spokojna
Vox Feminae je napisao/la: Hehe.
Probaj Kozel, ak vec nisi. Ugodan za relativno malo nofcica.
Meni je pak vino postalo totalno zakon, ali ima vec barem pet godina tome. Kaj ces.
Jesam.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
spa weekend s curom uključujući đakuzi u sobi, šampanjac, masažu i večeru u slijedovima and shit - bukirano. bit će sesa. 
ex invalid_user
- zwarte paard
ponedjeljak je 10 i 38...
ne radi mi se.
sunce je.
ja bih na kavu.
ptice lete-vidim kroz prozor.
fali mi nedjelja. nadam se da ce jedan dan ona trajati 10 dana.
fjaka me hvata u sred kontinenta.
mislim da ne mogu bez mora, sada, bas sada
i youtube je u francuskim bojama.
fali mi hrvatska...i planine i more.
izgleda da sam dijasporana suhom.
ko smudj na obali dunava nasukan.
jadna mi percepsija stvarnosti nesto upravo sada,
a mozda je i temperatura.
oo tempora o mooores,
ali oni, oni su pogodili bit!
bile starke, bile starke...
ne radi mi se.
sunce je.
ja bih na kavu.
ptice lete-vidim kroz prozor.
fali mi nedjelja. nadam se da ce jedan dan ona trajati 10 dana.
fjaka me hvata u sred kontinenta.
mislim da ne mogu bez mora, sada, bas sada
i youtube je u francuskim bojama.
fali mi hrvatska...i planine i more.
izgleda da sam dijasporana suhom.
ko smudj na obali dunava nasukan.
jadna mi percepsija stvarnosti nesto upravo sada,
a mozda je i temperatura.
oo tempora o mooores,
ali oni, oni su pogodili bit!
bile starke, bile starke...
- zwarte paard
vodim hot razgovor s printerom ...cisti seks!
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
Današnji dan....

Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

http://www.jutarnji.hr/izbjeglice-koji- ... i/1459167/
Tek sad se pooštravaju mjere provjere imigranata?? Valjda su svi vjerovali Pusički da teroriste putuju avionima, gdje bi oni koristili trenutno najveću migraciju ljudi s bliskog istoka koja uz tanke provejre prolazi kroz granice Eu. To stvarno ne bi imalo smisla
Tek sad se pooštravaju mjere provjere imigranata?? Valjda su svi vjerovali Pusički da teroriste putuju avionima, gdje bi oni koristili trenutno najveću migraciju ljudi s bliskog istoka koja uz tanke provejre prolazi kroz granice Eu. To stvarno ne bi imalo smisla
Hansel
Hansel
- zwarte paard
malo sam kenjava jer mi se ide u stan, a vidjet cu ga oko 23 h
e to je ropstvo!
tek je 10:28
jebem ti ja to...
sjedila sma tako na jednom mjestu,
a htjela sam biti na nekom koje i ne znam.
sjedila sam tako i pizdia umjesto da se zezam.
pridje mi tu i tamo netko,
a sve mi dodje da ga pogledam preko.
i onda se sjetim da vreme leti...
i da ce i to proci,
pa cu opet pred oci,
nekih blagih ljudi...
i pomalo njegovanog mora,
pa se smirim...
da za njegov kvar ne bih bila kriva.
cuvam tada i kada mi se nece,
pristojnost i atmosferu u tisini upaljene svjece.
klap klap,
dan, a smor...
dokon je dokon, pravo za djon
ovaj rad i ponekada je pretezak ovaj divlji grad.
a cebe i krevet i mirna glava...
eee da...bilo bi strava!
e to je ropstvo!
tek je 10:28
jebem ti ja to...
sjedila sma tako na jednom mjestu,
a htjela sam biti na nekom koje i ne znam.
sjedila sam tako i pizdia umjesto da se zezam.
pridje mi tu i tamo netko,
a sve mi dodje da ga pogledam preko.
i onda se sjetim da vreme leti...
i da ce i to proci,
pa cu opet pred oci,
nekih blagih ljudi...
i pomalo njegovanog mora,
pa se smirim...
da za njegov kvar ne bih bila kriva.
cuvam tada i kada mi se nece,
pristojnost i atmosferu u tisini upaljene svjece.
klap klap,
dan, a smor...
dokon je dokon, pravo za djon
ovaj rad i ponekada je pretezak ovaj divlji grad.
a cebe i krevet i mirna glava...
eee da...bilo bi strava!