Upravo sada...
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Re: Upravo sada...
Jedva čekam u stan, pa umrijet u krevet barem do podneva.
Don't talk about life, live it.
- zwarte paard
.... da mi je barem druga napeta umjesto hrune...sada bi bila miliJOUOnaŠ! ide me to dilanje posteno!
jebiga...kako me je samo krivo sklepalo....
a i te banke nisu vise kao sto su bile...mi kauboji vise ne mozemo nista po tom pianju...
stvarno teska neka vremena...teska, teska....
jebiga...kako me je samo krivo sklepalo....
a i te banke nisu vise kao sto su bile...mi kauboji vise ne mozemo nista po tom pianju...
stvarno teska neka vremena...teska, teska....
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

- zwarte paard
zavrsila pospanu vilu...umjesto ugovora...:/

-
str8faith
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Jos 3 dana i dolazim kuci na dva ipo dana jeeeeeeee jedva cekam Bepa izgnjavit i poljubit mog gizma ....
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Cura je otkrila naziv za ono oko cega me vec godinama zajebavaju. Trypophobia.
:@
:@
ex invalid_user
- zwarte paard
Daj izjavu o kućnoj zajednici ili pucam
Daj kopiju lične karte ili pucam
Daj ček od penzije ili pucam....
Potpisi ugovor ili Pucam...
Jesus
Daj kopiju lične karte ili pucam
Daj ček od penzije ili pucam....
Potpisi ugovor ili Pucam...
Jesus
-
str8faith
Saznala danas da sutra ipak idem kuci woooohohoho dan ranije pola smjene za odradit hoghohoho jedva cekam da se digne rampa od trajekta da me srce stegne ...woooohoho cili dan ranije ....sve u veselo aj zivili
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
otici cu na granicu s madjarskom ili slovenijom i ukrasti komad zice koju cu staviti na svoju wc skoljku, ako mi se bas ne bude dalo istavicu je i ici piskiti u obliznji kafic...dva dinara druze, dva dinara. mislim da sam pasivno agresivna...
fakat pizdim!!!!!!!
fakat pizdim!!!!!!!
-
str8faith
Picku materinu ajte lec , pun mi je kurac ljudi imam se dignut za koju uru a jos nisam ni otisla s posla ... Mamu van vasu nisam 3 dana spavala ako me spoji necu se dignut 5 dana pa makar mi dosli po mene doma . jebite se
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Slušam random stvari prek youtube i dođem do ove kompilacije...ne znam je li do mene i mog ukusa samo, al nekako mi se čini da je '84. imala više i bolje hitove neg cijelo zadnje destljeće. :nostalgicna. 
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
curi sam napisala zadatke i uposlila je ko tajnicu za danas.
evo je radi ca mnom i dočekuje klijente.
<3
evo je radi ca mnom i dočekuje klijente.
ex invalid_user
Reiner sere na TVu, ja serem njemu, starci seru meni. Nabijem na kurac i ovu Dalmaciju 
Janno tipkanje s tobom je prajsles!
plakanjeee ahahhahahahahaaha
Live your life be free U know U have it all.
- zwarte paard
braaaaate...koja deracina...
jesus....probijaju se tek tako...
jesus....probijaju se tek tako...
- zwarte paard
ko je kome ukrao stvar pitanje je sad!
ovo mi je omiljena pubertetska stvar..ne moze biti ukraaaadena...ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne i neeeeee...ne ne ne i NE...
ide u kompletu s ovom...ali...znala sam od pocetka da je sting...
srusi mi se dio svijeta...jesus..mrzim to...
ovo mi je omiljena pubertetska stvar..ne moze biti ukraaaadena...ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne i neeeeee...ne ne ne i NE...
ide u kompletu s ovom...ali...znala sam od pocetka da je sting...
srusi mi se dio svijeta...jesus..mrzim to...
- Moloko
- Status: U vezi
Pogodih nešto na lottu pa rekoh da si složim jednu malibu colu s ledom.

"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Lol..joj, žena je super :love: Volim ovakve lude, al pozitivne osobe..jest da je bila pripita i da je tad lako biti neopterećen
, al svejedno, treba imati duha i ''who cares'' stav za ovakve stvari 
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- zwarte paard
Cekam zenukojoj cuvam prtljag da se vrati s wca...i pitam se gdje je taj wc...na mars?
Još cu na svoj bus zakasniti.... Jesus....
Još cu na svoj bus zakasniti.... Jesus....
-
str8faith
Iz nocne u jutarnju trenutno na bevandi cekam rucak, cekam cipele crne na tak koje stizu oko 7 navecer , cekam da mi se ispegla jedna od kariranih crvenih kosulja za navecer, boze moj kad cu se ja naspavat i zasto nikada????
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
zabranite jelenu karleusu u bilo kom javnom prostoru...
sovinisticki je ...ali steta sto nije mutava...barem bi pomislio covjek da nesto ima u glavi, ovako , blup....dum tras dum!

sovinisticki je ...ali steta sto nije mutava...barem bi pomislio covjek da nesto ima u glavi, ovako , blup....dum tras dum!
-
backspace
pa kaže:
'volim lepe žene, ali ne na način na koji ih voli većina muškaraca, onako sebično, da budu u njihovom društvu, da izlaze sa njima, da im pripadaju i da ne nabrajam šta sve.
kod mene je drugačije, suptilnije. dovoljno mi je što svojim pisanjem učestvujem u njihovim životima, što mi se javljaju i što su na mojoj strani.
što, pre svega, samom svojom pojavom bude u meni potrebu da razmišljam o njima. sama svest da su tu negde čini me srećnijim.
lepa žena nije samo naslađivanje telesnih strasti, već pre svega, odmor za dušu, posebno kada se izrodi ono nešto i kada se čitav vaš odnos svodi na obostrano divljenje vašim darovima.
lepa žena te nagoni da fantaziraš o njoj, maštaš, a to bar što se mene tiče nikada nije izgubljeno vreme.
kada kažem lepa žena, ne mislim na one devojke koje se sređuju za svaku situaciju, već na one prirodno lepe, koje su takve i nakon buđenja, i kada plaču, i kada im nije dobro, što god da rade. to je ženska lepota, ne ona sa naslagama šminke, već ona diskretna, otmena, koja osvaja i kada nije u elementu.
lepa žena zna da uživa, da se prepusti i opusti, što god da radi pravo je zadovoljstvo gledati je. način na koji hoda, način na koji te posmatra, način na koji sipa vino, prostire veš, priprema hranu. lepa žena je najuzvišeniji estetski prizor.
mene lepe žene odmaraju, volim da slušam o njihovim životima, nesnalaženjima, nedostatku ljubavi, o muškarcima koji nisu kakvi treba da budu. kakav god da je problem slađi je kada su one deo njega.
volim da ih slušam, posmatram kako se uvijaju dok govore, spuštaju pogled, skreću glavu na stranu, zabacuju kosu, smeše se. volim sve to, ali još uvek nisam naučio kako da razgovaram s njima. nekako se pogubim od njihove silne lepote, učini mi se nerealno da one razgovaraju baš sa mnom, i pričaju baš meni. na trenutak poželim da dobijem više od običnog razgovora, poželim ih samo za sebe, i time sve upropastim.
zato je lepu ženu najbolje voleti sa distance, kao sliku u umetničkoj galeriji - dozvoljeno gledanje ali ne i dodirivanje.'
very cute
meni su isto naročito lepe žene kad prostiru veš i pripremaju hranu 
'volim lepe žene, ali ne na način na koji ih voli većina muškaraca, onako sebično, da budu u njihovom društvu, da izlaze sa njima, da im pripadaju i da ne nabrajam šta sve.
kod mene je drugačije, suptilnije. dovoljno mi je što svojim pisanjem učestvujem u njihovim životima, što mi se javljaju i što su na mojoj strani.
što, pre svega, samom svojom pojavom bude u meni potrebu da razmišljam o njima. sama svest da su tu negde čini me srećnijim.
lepa žena nije samo naslađivanje telesnih strasti, već pre svega, odmor za dušu, posebno kada se izrodi ono nešto i kada se čitav vaš odnos svodi na obostrano divljenje vašim darovima.
lepa žena te nagoni da fantaziraš o njoj, maštaš, a to bar što se mene tiče nikada nije izgubljeno vreme.
kada kažem lepa žena, ne mislim na one devojke koje se sređuju za svaku situaciju, već na one prirodno lepe, koje su takve i nakon buđenja, i kada plaču, i kada im nije dobro, što god da rade. to je ženska lepota, ne ona sa naslagama šminke, već ona diskretna, otmena, koja osvaja i kada nije u elementu.
lepa žena zna da uživa, da se prepusti i opusti, što god da radi pravo je zadovoljstvo gledati je. način na koji hoda, način na koji te posmatra, način na koji sipa vino, prostire veš, priprema hranu. lepa žena je najuzvišeniji estetski prizor.
mene lepe žene odmaraju, volim da slušam o njihovim životima, nesnalaženjima, nedostatku ljubavi, o muškarcima koji nisu kakvi treba da budu. kakav god da je problem slađi je kada su one deo njega.
volim da ih slušam, posmatram kako se uvijaju dok govore, spuštaju pogled, skreću glavu na stranu, zabacuju kosu, smeše se. volim sve to, ali još uvek nisam naučio kako da razgovaram s njima. nekako se pogubim od njihove silne lepote, učini mi se nerealno da one razgovaraju baš sa mnom, i pričaju baš meni. na trenutak poželim da dobijem više od običnog razgovora, poželim ih samo za sebe, i time sve upropastim.
zato je lepu ženu najbolje voleti sa distance, kao sliku u umetničkoj galeriji - dozvoljeno gledanje ali ne i dodirivanje.'
very cute
Opet trulim na nastavi
Nagurani smo na dva centimetra jedni od drugih, sto me cini anksioznom, stvari nemamo gdje staviti pa sjedimo na kaputima i torbe su nam u krilu, nemamo stolove pa da i zelim nesto citati, neizvedivo je, a i beskonacno je dosadno i vruce
Sad mi se cak radi snjegovic
Nagurani smo na dva centimetra jedni od drugih, sto me cini anksioznom, stvari nemamo gdje staviti pa sjedimo na kaputima i torbe su nam u krilu, nemamo stolove pa da i zelim nesto citati, neizvedivo je, a i beskonacno je dosadno i vruce
Sad mi se cak radi snjegovic
Desert je visnjica 
-
backspace
dobar spot. puno kože. telo na telo i to.
i dobrodošla mengo.... hormoni down please.
i dobrodošla mengo.... hormoni down please.