Upravo sada...
- look at her
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
- look at her
- Kontakt:
- Hidden_soul
- Devil in details
Vidis, norijade. Uvijek sam ljubomorna na njih u ovo doba godine. Taman kad su ispitni rokovi i kad pizdis vise, vidis skupine maturanata kako se secu bezbrizno, sto bez brige, sto bez pameti, sto sa alkoholomlook at her je napisao/la:razmišljam o tome kako ću preživjeti norijade. uh.
I ono, zavidim im, 'bemu... Ja nisam imala norijadu. A ni toliko bezbriznosti otkako sam upisala fax. A nisam se ni toliko precugavala, od ne pamtim kad
Zapravo najvise mi fali ono da je 5.mjesec i da je vec gotova skola, pocne lijepo vrijeme i ti si gotov sa obvezama i nista do rujna covjece.
Mislim, i oni ce jednom bit studenti i sve to, ali eto, voljela bih jedno proljece ne radit bas nista osim uzivat u suncu i gradu i 5satnim kavama
anyway, zanesoh se, koji je ono ovo topic? Aha, da, upravo sad... Upravo sad se onda spremam za ucenje. Sa kavom.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- come as you are
- Status: Solo
-
Black_feniks
- far out
- Status: U vezi
samo sam te čekala. kujo.

dosla sam da mi vadi krv iz pusta i onda je rekla da oni to ne rade.
pa sam zasukala rukav i protrnula. onda je ona moje žilice zamazala alkoholom, ubola jednom i rekla mi da ja na toj ruci nemam žile.
pa sam dala drugu ruku i onda je krenula vaditi i vaditi i vaditi...
i sad ne osjecam ruku.
i to mi je naplatilo sto i jednu kunu.
nisam plakala, Dojkodirko.
dosla sam da mi vadi krv iz pusta i onda je rekla da oni to ne rade.
pa sam zasukala rukav i protrnula. onda je ona moje žilice zamazala alkoholom, ubola jednom i rekla mi da ja na toj ruci nemam žile.
pa sam dala drugu ruku i onda je krenula vaditi i vaditi i vaditi...
i sad ne osjecam ruku.
i to mi je naplatilo sto i jednu kunu.
nisam plakala, Dojkodirko.
- eLi
završavam 30i dread duuuge plaaave kooose i odlazim se napušit onako kraljevski i 3ipat u noc sa dredovima oko mene.. aaahh...
idem pojest jos jednu breskva kolacic s rumom... za koji sastojak nisam znala do pred dvije tri spomenute... a cijeli dan ih papim...
njam
usput zadnje me nasmijalo isto što i pred zadnje i tucet puta do toga danas - ja -ja ja jaaaaaa... no i osobu pod milosti moje hekle pa cupanje korjenja i piercanje lubanje manje boli =)
dobro ajde pa pa... kidam nalijevo..

idem pojest jos jednu breskva kolacic s rumom... za koji sastojak nisam znala do pred dvije tri spomenute... a cijeli dan ih papim...
njam
usput zadnje me nasmijalo isto što i pred zadnje i tucet puta do toga danas - ja -ja ja jaaaaaa... no i osobu pod milosti moje hekle pa cupanje korjenja i piercanje lubanje manje boli =)
dobro ajde pa pa... kidam nalijevo..
iako...
after 2012 mozda ne bude tako....
-osim ako da. 
after 2012 mozda ne bude tako....