Upravo sada...
Re: Upravo sada...
Jedva sisla niz stepenice. Zagrebacki maraton 
Post orgazmicni joint nakon probiranja graha.
Odoh se izvući iz postelje i skuhati prvu jutarnju kavu.
Fali mi kofein.
Fali mi kofein.
- Coffeemug
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
A je gust zapalit, pa se zavalit u kupku.
Milina.
I tak. Sta ima?
Milina.
I tak. Sta ima?
Gladna sam. 

-
- Ja sam: biseksualka
Pijem čaj i nadam se mirnom danu 

- tratinčica
Tridesetominuto gledanje u zid kao sredstvo izbjegavanja obveza! <3
- Coffeemug
predah. mali predah.
obozavam petke.
obozavam petke.
Nakon sat i pol završilo se ažuriranje Windowsa. In a blink of an eye, gotovo dok kažeš keks, ni ne okreneš se i vec je gotovo, vrijeme brzo prolazi kad se zabavljaš.
Mrzim što uskoro moramo pakirati stvari za povratak, baš je ugodno vrijeme u ovo doba godine na mrtvom moru.
mojoj suputnici se koža lijepo poboljsala.
baš godi ovaj odmor. 

- Capt. Kirk
Bo Burnham je takav dreamy mcdreamson, o bože. Možda malo zamišljam kako bi nam djeca izgledala. 

- degenereginald
- cryptid
Majoneza u kompotu od breskve :makotomoreplatit:
Upravo je lik telefonski, s bicikla, naručio taksi. Ja Znam da nikad neću biti toliko kul. Vau.
Upravo je lik telefonski, s bicikla, naručio taksi. Ja Znam da nikad neću biti toliko kul. Vau.
I have no money and I have to scream.
Salata u Dubravici. Bez duše, bez karaktera, bez okusa, bez bitnih sastojaka kao sto je npr. puretina iako se salata zove grill puretina.
- Coffeemug
pa evo, odmaram malo. Mozak na autopilotu.
Ne jebe lijep nego uporan 

- Coffeemug
skuzila sam da sam cijeli dan lezala, mozda sat vremena nisam. i nista, sta cu, ustala prosetat do kuhinje, skuhala kavu i eto sad sjedim. i to je nesto. treba nabavit adrenalina il neceg. il doslepat neko sunce, jer ovo sivilo ce me u grob otjerat.
Dobro jutro. Ne sjećam se kad sam zadnji put spavala do ove ure. Idem napraviti tost, skuhati kavu i uživati u prekrasnom pogledu na lagano uzburkano more.
Još i sunce lagano mili iza oblaka.
Još i sunce lagano mili iza oblaka.

Niste ni dosli vec mi ne date mira,ajme je bilo lipo bit solo cili tjedan.
Nisan ja kriva sta ti je poispadalo sve s toga kunkvata,malo jaca biljka
Nisan ja kriva sta ti je poispadalo sve s toga kunkvata,malo jaca biljka
Ne jebe lijep nego uporan 

Kupih banana cips u mulleru po drugi put. I vidim da iza piše da se pakiranje nakon otvaranja može zalijepiti sa ljepljivom trakom koja se 'kao' dobije uz pakiranje a nisam tu traku nasla ni prvi ni drugi put. I mislim si kak su glupi sto to tako reklamiraju, a trake niđe.
Idem spremiti pakiranje kad skuzim ispod naljepnice sa sastavom da je neka traka, the traka. And all of the sudden the joke is on me.

Idem spremiti pakiranje kad skuzim ispod naljepnice sa sastavom da je neka traka, the traka. And all of the sudden the joke is on me.

^Ista stvar, ja neki dan.
Dm bio kokoks chips. Ilustriran prikaz o otvaranju i naljepnici, trazim iste nigdje. Tek kad sam pojela skuzim da je ta ilustracija zapravo na samoj naljepnici.
Ot. Od frendice idem doma. Ja kukam sto je sutra ponedjeljak a ona jadna veceras u nocnu. Žasu.
Dm bio kokoks chips. Ilustriran prikaz o otvaranju i naljepnici, trazim iste nigdje. Tek kad sam pojela skuzim da je ta ilustracija zapravo na samoj naljepnici.

Ot. Od frendice idem doma. Ja kukam sto je sutra ponedjeljak a ona jadna veceras u nocnu. Žasu.
Nađoh slušalice
- Coffeemug
^ i, jesu bile u frizideru??? Napeto smo cekali taj pronalazak, moras nam sad ispricat pricu haha
Upravo editiram post da ti napišem da sam pogledala u frižideru, no tamo sam nasla samo čvarke pa sam njih malo pogrickala. Nakon toga mi je masnoća podmazala neurone pa sam odlučila pogledati u džepovima traperica and bingoooooo 

- Coffeemug
^ woohoo! Sad znas za ubuduce barem- ak nesto ne mozes naci, pojedi cvarke.
Ono kad ubijes ponedjeljak online kupovinom haljine u zari. 

Na cetvrtoj turskoj. Radim i usput pizdim na agenciju za putovanje ciji odgovor ocekujem od prosle srijede.
Nazovem ih jutros dva puta s razmakom, svaki put isprika i budu bas sada. Evo jos nista. Dodje mi da ih steram u kurac i njih i njihov nacin poslovanja.
Nazovem ih jutros dva puta s razmakom, svaki put isprika i budu bas sada. Evo jos nista. Dodje mi da ih steram u kurac i njih i njihov nacin poslovanja.
So why don't you? Očito nećeš ništa postići ovako. Ne nužno tim riječima, ali ovim tempom možete do iduće godine.