iz osobnog iskustva ne mogu reci puno lijepog. to je mjesto privilegiranih gdje moroni poput debelog popaja i learema slobodno pljuju po ostalim forumasima koje ne poznaju i koje naziva maloumnim retardima, glupanima, govnima i inim epitetima koji su dio njihovog tako sirokog rijecnika dok se druge ogranicava i opominje samo zbog zajebancije.
istaknut cu najzadnji primjer gdje sam u temi Pogodi zivotinju gdje se stavljaju slike zivotinja na komentar slike nekog crva pitao je li to ptica, nakon cega je moj post obrisan. ponovo sam pitao je li to ptica i opet sam obrisan i onda mi je usljedila opomena zbog spama.
da sam isao ovog sto je stavio sliku nazvati maloumnim, vjerovatno ne bi nikom bilo nista.
takvih je n primjera. (n > 100)
komentare i stavove vecine ljudi gdje se pljuje i po "ormarusama", feminiziranima i slicno ne zelim uopce komentirati. pogotovo jer se bore za prihvacanje "razlicitosti" gay ljudi u str8 okruzenju dok ce biti prvi koji ce diskriminirati i popljuvati ljude medjusobom jer su "ormaruse manje vrijedne" i sl. licemjerno do neba.
zatim su obrisana dva profila koje sam napravio svojim vjernim slugama, blenti i albi avis (ilitiga zraki) bez da je provjereno da smo mi npr. istovremeno spojeno prek 2 razlicita IP-a ili nesto, a meni je dodjeljen ban od dva tjedna.
i tako...
kakvo je vrijeme kod vas?