Izjava za medije povodom odbijanja Gradske knjižnice Zadar

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
Odgovorite
Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 09 stu 2007 14:38

"dobro upoznat s osobama koji su dezurni nasilnici u zadru"-u kojem smislu? i jel zbilja ovo rekao? :lol:

pa uostalom prosle je godine organizirana queer debata i gledanje raznih filmica u multimedijalnoj kod njih, niti je bilo izgreda niti se itko bunio. na sveucilistu se takodjer organiziralo nesto slicno.
phh, nek se covjek osvrne oko sebe, u zadru ima jako puno onih prema kojima je on "zatvoren". i zbilja mislim da je ovime ne osramotio knjiznicu vec samog sebe. koji lik. ajd bar sad znam tko vodi gkzd :D

p.s. idite u znanstvenu :)

alex 2
Ja sam: transrodna osoba

Post Postao/la alex 2 » 09 stu 2007 14:47

da pokazao je koliko je nazadan i nekulturan :(

lola
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la lola » 09 stu 2007 16:58

debil.

lunalestat

Post Postao/la lunalestat » 09 stu 2007 17:04

...ne mogu virovat...pa ta knjižnica mi je bila drugi dom dok sam studirala.. :( :( :(
jeste pokušale još negdje u zd?? šta je sa Šibenikom.???
luna

Ankich

Post Postao/la Ankich » 09 stu 2007 20:04

taj ravnatelj je stvarno super. svi ga hvale i ovo mi je prvi put da čujem ovako nešto... ipak, smatram da je zaista htio samo zaštiti ih (možda malo previše i preoprezno).
Kome je stalo da imaš dvadeset godina i djetinjastu ljubav, što tepa noćnoj kiši? (V. Parun)

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 10 stu 2007 18:54

sad ispada da se covjeka osudjuje za bezveze.
a sta ja znam, mozda su lorice nabrijane a mozda je lik stvarno debil.

Ankich

Post Postao/la Ankich » 10 stu 2007 20:23

Da nije dozvolio nekoj drugoj skupini ljudi - nikome ništa, a čim ne dozvoljava njima - odmah masakr.
Kome je stalo da imaš dvadeset godina i djetinjastu ljubav, što tepa noćnoj kiši? (V. Parun)

Scarlett

Post Postao/la Scarlett » 10 stu 2007 20:58

Ankich je napisao/la:taj ravnatelj je stvarno super. svi ga hvale i ovo mi je prvi put da čujem ovako nešto... ipak, smatram da je zaista htio samo zaštiti ih (možda malo previše i preoprezno).
mislim da su Lorice navele da bi angažirale policiju...tak da nije na njemu da ih od ičega štiti. iako sumnjam da bi bilo ikakvih izgreda.
on štiti samo svoju guzicu eventualno.
daj si zamisli da je Grad Zagreb zabranio prajd pod krinkom da zaštiti sudionike prajda.
in pills we trust

Ankich

Post Postao/la Ankich » 11 stu 2007 11:02

Zagreb je Zagreb, Zadar je Zadar...
ne kažem da se u potpunosti slažem s njim, ali i po ovome što su one napisale, vidim da ih nije nit politički nit bezobrazno odbio, već je na sve načine pokušao objasinti svoj stav.

superstar

Post Postao/la superstar » 11 stu 2007 13:52

a sad ...mala sredina ..zatucani ljudi ..( :) politička manipulacija(sigurno je hdz-ovac :D ))ne čude me takve izjave...nikako se ne slažem s njim..blesavo ...
+++++++++++++++++++
::superstar::
A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better
A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather..

jabooka

Post Postao/la jabooka » 11 stu 2007 13:59

on se brine za ugled knjiznice :roll:

i uostalom rijec je o predstavi, hallo prestavi, a ne nekom skupu, prajdu ili sl.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 12 stu 2007 13:01

Ankich je napisao/la:Zagreb je Zagreb, Zadar je Zadar...
ne kažem da se u potpunosti slažem s njim, ali i po ovome što su one napisale, vidim da ih nije nit politički nit bezobrazno odbio, već je na sve načine pokušao objasinti svoj stav.
da, onda se ono od prosle godine uopce ne bi odrzavalo da lik zasluzuje da ga se spali na lomaci. ma ne znam.

olympia

Post Postao/la olympia » 12 stu 2007 19:23

Taj Pehar je zaista jedan super lik i mislim da su Lorice, ciji rad inace jako cijenim, ovaj put zagazile na krivog covjeka. Mislim da je Pehar imao sigurno razumne razloge zasto je odustao.
E sad, naravno da se moze reci da tip odjednom sere, da je hdz-ovac ili sta ja znam sta, ali nekako mi se, barem po onome koliko ga poznam, ne cini da je neki zatucani seronja kojemu smeta sve sto ima predznak "gay".

Ankich

Post Postao/la Ankich » 13 stu 2007 00:45

hvala olympia:)

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 13 stu 2007 12:13

znaci lorice jos jednom nabrijane.
jesus sto mrzim te hostile ispade.

Think Pink
Kontakt:

Post Postao/la Think Pink » 13 stu 2007 19:37

uma je napisao/la:"dobro upoznat s osobama koji su dezurni nasilnici u zadru"-u kojem smislu? i jel zbilja ovo rekao?

pa uostalom prosle je godine organizirana queer debata i gledanje raznih filmica u multimedijalnoj kod njih, niti je bilo izgreda niti se itko bunio. na sveucilistu se takodjer organiziralo nesto slicno.
phh, nek se covjek osvrne oko sebe, u zadru ima jako puno onih prema kojima je on "zatvoren". i zbilja mislim da je ovime ne osramotio knjiznicu vec samog sebe. koji lik. ajd bar sad znam tko vodi gkzd

p.s. idite u znanstvenu
uma je napisao/la:znaci lorice jos jednom nabrijane.
jesus sto mrzim te hostile ispade.
tebe se bas lako da uvjerit :D

nitko nije rekao da on nije dobar covjek.. moze biti najbolji na svijetu, ali na takvoj funkciji ne smije raditi takve stvari.. i to je cijela filozofija.
Nije on jedini koji nas je obio, neki nisu imali slobodan termin, neki prostori nisu bili prikladni za takvo nesto.. i to su sve ok razlozi.. ali ovo je nesto sasvim drugo..
nekad je jednostavno potrebno reagirati na takve stvari jer ce se inace dogadjati u nedogled..

kao sto je vec netko napisao, radi se o predstavi, kulturnom dogadjaju koji se odrzao u Rijeci (na otvorenom) i u Puli i nije bilo niti naznake bilo kakvog incidenta :)
uskoro ce biti u zagrebu pa dodjite pogledati..

olympia

Post Postao/la olympia » 13 stu 2007 20:56

Ma ja mislim da je covjek naprosto bio iskren, i on je mogao reci da nema slobodan termin :P

Odgovorite