uglavnom, pogledajte video. ostalo je povijest.
Ellen ugostila vrlo hrabrog dječaka
Ellen ugostila vrlo hrabrog dječaka
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KaOIIwmV ... r_embedded[/youtube]
- apsurdna
- NullPointerException
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Re: Ellen ugostila vrlo hrabrog dječaka
mali je car

We can afford all we need, we cannot afford all we want.
Torta je laž.
Torta je laž.
malko mi je mali prekul, i manje mi je vjerojatno da je bi samo flow i da roditelji il već neko nisu imali udjela u konstrukciji cijelog tog nastupa...no to je mozda sasvim nebitno, genijalno je ono sto je rečeno i napravljeno, i to mi se sviđa
- pihach
- Status: U vezi
- Kontakt:
mali je odlican!
klinci nemaju srama pa mozda zato izgleda prekul.
svaka cast!
ali, that could happen' only in US...
klinci nemaju srama pa mozda zato izgleda prekul.
svaka cast!
ali, that could happen' only in US...
ma moguće to s nemanjem srama, ja sam samo promatrala svoj filing koji mi je njegov nastup proizveo i nije mi bilo baš sve wow
(i da još maaalko mozda oftopičkarim: as much as I like my rozacvike, ne znam drugu stranu priče, a nekako bih radije da imam cijelokupniji uvid...
doduše imam ja tako "problema" sa pokušavanjem sagledavanja "druge strane" i inače, recimo sa ovim novim herojem wikiliks menom, jedva dočekanom mesijom obamom, pa sa famoznim dejvid ajkom...etc
..i da...lol..palo mi je na pamet da možda otac od maloga i dotični profesor bivaju intimni srijedom i petkom, a šta mogu, ćaća mi je izgledo gejić
a i kao sasvim vjerojatnu mogućnost takve reakacije sam uzela činejnicu da sam ja vjerojatno dosta inhibiranija od klinca i da mi mozda zato bio "prekul")
(i da još maaalko mozda oftopičkarim: as much as I like my rozacvike, ne znam drugu stranu priče, a nekako bih radije da imam cijelokupniji uvid...
doduše imam ja tako "problema" sa pokušavanjem sagledavanja "druge strane" i inače, recimo sa ovim novim herojem wikiliks menom, jedva dočekanom mesijom obamom, pa sa famoznim dejvid ajkom...etc
..i da...lol..palo mi je na pamet da možda otac od maloga i dotični profesor bivaju intimni srijedom i petkom, a šta mogu, ćaća mi je izgledo gejić
a i kao sasvim vjerojatnu mogućnost takve reakacije sam uzela činejnicu da sam ja vjerojatno dosta inhibiranija od klinca i da mi mozda zato bio "prekul")
- Shekret
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Moj buraz ima 14 i totalno zaostaje za ovim likom, jedino je viši od njega
mali je prepametan i preelokventan. Nadam se da će biti poznat. Wow mi je da netko s 14 ima takav riječnik i misli.