Evo i ja sam odgledala, ne sve jer je predugo i nije me sve zanimalo. Toj Snjezani bih se bojala reci da sam kupila krivi kruh, a kamoli da sam zatrudnila s 15 kao njezina kci. Baba je stroga, konzerva, puna sebe, zatucana i seljaca. Juras je bila plaha i nije dosla do izrazaja tako da i nije nesto dobro obranila svoje stavove, ustvari prava homoseksualnih osoba. Danijela mi je pala u ocima jer nema svoje misljenje, postala je trac baba koja kima glavom i tu i tamo postavi neko provokativno pitanje, a ustvari imas osjecas kao da si kod susjede koja je bila na moru i koja zeli saznati sto se dogadjalo dok je nije bilo. Sorry ako grijesim, nisam do sad pogledala niti jednu emisiju 8. kat, al me i nije nesto zainteresirala. Ova sta je zatrudila s 15 ne bi nista ni mogla napraviti, niti se posvetiti skoli, violini, izlascima, djeci da joj nije svekrve jer mama malo vise misli na sebe, nego na nju. I nije mi jasno sta se svi sad cude tome sta je ona zatrudnila s 15, sta je ovaj lik postao otac s 18 i prihvatio to, sta se Rucnerica zaljubila u lika koji bi joj mogao bit otac i sto na kraju krajeva moze biti homoseksualac. Pa nisu to izmisljotine 20./21. stoljeca! Homoseksualnost je poznata jos od davnih dana (npr. Egipcani, Grci, Rimljani.. da ne idem predetaljno u analize) i u nekim povijesnim knjiga je jako lijepo opisana pa se sad svi cudom cude e, kako sad to, to je bolest!! Nije to nikakva bolest. Ja bih toj babi, Snjezani postavila jedno jednostavno pitanje: ok, draga Snjezana, zanemarimo seks, al kako biste se Vi osjecali da vam netko zabrani da bude s osobom do koje vam je stalo, u koju ste se zaljubili, koju volite samo zato jer je netko kakti "znanstveno" dokazao da je to bolest i zasto sto je to drustveno neprihvatljivo? I kako biste se postavili da je vas zet odbacio vasu kcer i rekao da to nije njegovo dijete ili da je svekrva nije prihvatila ili da je mala pobacila?
...