Performans u finalu Sanrema
Performans u finalu Sanrema
Nikako mi nije jasan. Izađu ljudi zaogrnuti zastavama duginih boja na kojima piše Pace - mir i onda uslijedi performans od par minuta gdje se strejt parovi ljube uz pjesmu All you need is love.
Koju su posluku htjeli porati?
http://www.queerblog.it/post/14415/sanr ... -gay-video
Koju su posluku htjeli porati?
http://www.queerblog.it/post/14415/sanr ... -gay-video
Re: Performans u finalu Sanrema
ne znam kontkest ove izvedbe, nit ko je ovaj lik, tj da li je "odgovor" na nešto ili slično, no pitam se da li je duga u današnjem ophođenju povezana isključivo sa lgtb(i sva druga slova) temama ili je prisutna i u drugim sferama života nevezanim za gej priču (npr. moj prvi nik na gay hr je bio rainbow bridge, bez da sam tada imala pojma da duga ima ikave veze sa gej pričom, duga je i neki nju ejdz simbl), druga stvar, LGTBIQ zastava je obratna od ove s PACE, njoj je gornja strana crvena, a tu je na PACE donja strana crvena? ima li to kakve veze? nijesam istraživala
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
http://www.agi.it/english-version/peopl ... eace_flags
i
http://en.wikipedia.org/wiki/Peace_flag
The most common recent design is a rainbow flag representing peace, first used in Italy at a peace march in 1961. The flag was inspired by similar multi-coloured flags used in demonstrations against nuclear weapons.
In recent years, especially in connection with the 2003 Invasion of Iraq, there has been a surge in popularity of the Peace flag, with the word PACE (Peace in Italian, derived from the Latin word pax) printed prominently across the middle. The flag in its current shape appeared as early as September 24, 1961, in an Italian peace march. It had previously featured a dove drawn by Pablo Picasso.
The seven-color peace flag is not to be confused with the similar six-color Gay pride flag which does not have turquoise, and has red at the top instead of the bottom.
The flag was flown from balconies in all Italian cities by citizens against the war. Its use spread to other countries too, and the Italian Pace was replaced with the corresponding translation in the local languages.
According to Amnesty International, producer Franco Belsito had produced only about 1,000 flags for 18 years, and suddenly had to cope with a demand in the range of millions.
i
http://en.wikipedia.org/wiki/Peace_flag
The most common recent design is a rainbow flag representing peace, first used in Italy at a peace march in 1961. The flag was inspired by similar multi-coloured flags used in demonstrations against nuclear weapons.
In recent years, especially in connection with the 2003 Invasion of Iraq, there has been a surge in popularity of the Peace flag, with the word PACE (Peace in Italian, derived from the Latin word pax) printed prominently across the middle. The flag in its current shape appeared as early as September 24, 1961, in an Italian peace march. It had previously featured a dove drawn by Pablo Picasso.
The seven-color peace flag is not to be confused with the similar six-color Gay pride flag which does not have turquoise, and has red at the top instead of the bottom.
The flag was flown from balconies in all Italian cities by citizens against the war. Its use spread to other countries too, and the Italian Pace was replaced with the corresponding translation in the local languages.
According to Amnesty International, producer Franco Belsito had produced only about 1,000 flags for 18 years, and suddenly had to cope with a demand in the range of millions.
: )
italija osobito koristi tu zastavu, jer su je dolce&gabbana iskomercijalizirali.
italija osobito koristi tu zastavu, jer su je dolce&gabbana iskomercijalizirali.
baš zanimljivo. a ja fotkala tu zastavu koja je visila s prozora u jednom slatkom švicarskom gradiću i mislila se gle kako su tu ponosni i slobodni
kad ono u biti označavalo da su tamo talijani...
zao mi je slapo, ali chuck tamara3 norris ocito voli razbijati iluzije.
volim brutalno iskrene ljude pa makar mi nekad i razbili iluzije ili ego 
- tamara3
- Kontakt:
Edit: I ja sam se prije par godina tu raspitivala za "gay" birc u Samoboru za koji se nisam mogla načuditi kak to da je razvio golemu rainbow zastavu, jedino mi je taj "Pace" bio full čudan
mozda cak i na prideu razvijaju krivu zastavu. talijani sigurno misle, vidi ove hrvate sto nas vole, posvuda pace.
chuck norris just made you read this sentence.tamara3 je napisao/la:![]()
Edit: I ja sam se prije par godina tu raspitivala za "gay" birc u Samoboru za koji se nisam mogla načuditi kak to da je razvio golemu rainbow zastavu, jedino mi je taj "Pace" bio full čudan.
- tamara3
- Kontakt:
Kaj, baš voliš izgovarat "Chuck Norris" u bilo kojem kontekstu, Miranda sindrom
?
- Afrodita
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Nekako je ne mogu zamisliti kao Chuck Norrisa više kao Lady LuckDaisy je napisao/la:zao mi je slapo, ali chuck tamara3 norris ocito voli razbijati iluzije.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/39/Luck1.jpg
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
- tamara3
- Kontakt:
Evo, pogodila si da sam sad nekako zelenkasta
, ali fala
. Nismo malo u offu sad već?
ne, afroditi je zelena boja asocijacija na zastavu.
chuck: sto cu, kad je meni puno toga smijesno.
afro: i dalje je tebi proljece u cijelom tijelu, vidim.
chuck: sto cu, kad je meni puno toga smijesno.
afro: i dalje je tebi proljece u cijelom tijelu, vidim.
- Afrodita
Zelene ..zelene su oči te ...
I nemir Daisy osim proljeća
Ma malo offa ne škodi ...ne moramo uvijek biti ozbiljni ...dosta je ozbiljnosti u realnosti
I nemir Daisy osim proljeća
Ma malo offa ne škodi ...ne moramo uvijek biti ozbiljni ...dosta je ozbiljnosti u realnosti
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
- Afrodita
Nothing ...ne smijemo ništa ? why o why .......
meni nije jasno kako su si gejevi dozvolili da imaju manje boja i to još da im fali tirkizna?!?! 
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
boze kako je ovaj performans los
citam ove talijanske komentare ispod clanka...ajd al barem je uzvrpoljio cijelu jednu populaciju pljunuvsi im u facu radi neznanja. ajd, sad nas malo vise zna razliku izmedju gej zastave i pace zastave, lol.
ex invalid_user